ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πέτροβιτς: "Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Ολυμπιακός"

Πέτροβιτς: "Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Ολυμπιακός"

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως οι Πειραιώτες πλέον διαθέτουν μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς μετρούν ένα μεγάλο νικηφόρο σερί.
Ο νέος προπονητής της Τσεντεβίτα, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (6/12, 19:30) στο Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τους ερυθρόλευκους, ενώ επεσήμανε πως οι Πειραιώτες διαθέτουν πλέον τεράστια αυτοπεποίθηση καθώς μετρούν ένα μεγάλο νικηφόρο σερί το τελευταίο διάστημα.
Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να παίζει καλύτερο μπάσκετ αμέσως μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είχαν βρει ρυθμό στο παιχνίδι τους, αλλά από την 25η Οκτωβρίου και μετά δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς. Από τότε που ηττήθηκαν από την Ζαλγκίρις μετρούν ένα νικηφόρο σερί 11-0. Αναμφισβήτητα το γεγονός αυτό τους έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ξέρω τι χρειάζεται να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο το να το κάνουμε πράξη μέσα στο παρκέ. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ακόμη έχουμε ελπίδες ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε στην έδρα μας του εν δυνάμει Πρωταθλητές Ευρώπης.

Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι τον καλύτερο ματς εαυτό ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να αγωνιστούμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, έχοντας την δυναμική στήριξη από τον κόσμο μας, για να παρακολουθήσουν μία θεαματική αναμέτρηση".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου