ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Γκάζια με το… «καλώς ήρθατε»!

Γκάζια με το… «καλώς ήρθατε»!

26/03/2013
 Στην… τσίτα θέλει να κρατήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μίτσελ για την τελική ευθεία της σεζόν, όπου υπάρχουν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γκάζια με το… «καλώς ήρθατε»!
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν από τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός εκμεταλλεύτηκε τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων εν όψει του Μουντιάλ και τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ώστε να επιστρέψουν με γεμάτες τις μπαταρίες τους για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Τελευταία φορά που προπονήθηκαν οι Πειραιώτες ήταν την Παρασκευή, όμως η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία και το μυαλό όλων πρέπει να είναι στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του 50χρονου προπονητή θα βρίσκονται και οι Έλληνες διεθνείς (Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Χολέμπας και Μανωλάς) που δεν έχουν σήμερα αγώνα με την Εθνική.

Σε κάθε περίπτωση ο Μίτσελ δεν έχει ξεχάσει τις μέτριες εμφανίσεις που έκαναν οι παίκτες του στους τελευταίους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί και μαθηματικά, όμως απομένουν οι σημαντικοί αγώνες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τους οποίους πρέπει να πάρει το «τρίποντο» και για το γόητρο, και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να… κατσαδιάσει τους παίκτες για τις τελευταίες εμφανίσεις, αφού δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από τα όσα είχε δει στο γήπεδο.

Πρόθεση του 50χρονου κόουτς είναι να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, όπως θέλουν η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας.

Αγώνα με τη Σερβία (κόντρα στη Σκωτία) έχει ο Φέισα, ενώ ο Μασάντο βρίσκεται με την Πορτογαλία στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Κάρολ θα αντιμετωπίζει με την Βόρειο Ιρλανδία το Ισραήλ και ο Τζεμπούρ θα επιστρέψει μετά από έξι μήνες (!) στην εθνική Αλγερίας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου