ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Άντιτς

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Άντιτς

"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό αρχικά με τον τραυματισμό του Άντιτς στον τετρακέφαλο δεχόμενος γονατιά, αλλά οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν στη συνέχεια πως το χτύπημα δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Σκοπιανός δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους
Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, Άρης - Ολυμπιακός, κατά την διάρκεια μιας επίθεσης των Πειραιωτών, ο Πέρο Άντιτς δέχτηκε (καταλάθος) γονατιά στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού από παίκτη των κιτρινόμαυρων (Σαρικόπουλο), με αποτέλεσμα να νιώσει έντονους πόνους στο συγκεκριμένο σημείο.
Μάλιστα ο Σκοπιανός φόργουορντ, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που αισθανόταν στο πόδι του, ζήτησε να γίνει άμεσα αλλαγή, όπως και συνέβη.

Στην εικόνα του Πέρο Άντιτς να "σφαδάζει" από τους πόνους αρχικά άπαντες στον Ολυπιακό "πάγωσαν", ενώ με του που έκατσε στον πάγκο του τοποθετήθηκε πάγος στο γόνατο.

Το ιατρικό τιμ αμέσως επιχείρησε να δημιουργήσει μία πρώτη εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του Πέρο Άντιτς, με τους Πειραιώτες στη συνέχεια να καθησυχάζουν τονίζοντας πως (ευτυχώς) δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εξηγώντας πως ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Για προληπτικούς λόγους, βέβαια, ο Πέρο Άντιτς δεν χρησιμοποιήθηκε στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε συνεννόηση με το ιατρικό-τιμ, αποφάσισαν να τον προφυλάξουν ενόψει της συνέχειας, ώστε να μην χειροτερέψει το χτύπημα (αιμάτωμα) στο γόνατο του. Με την επιστροφή της ομάδας του Ολυμπιακού στην Αθήνα, ο Σκοπιανός θα κάνει εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν όντως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου