ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

 Δηλωσεις προπονητων και παικτων

  30/03/2013 

 

Μπαρτζώκας: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Ο Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του για να πάρει την πρόκριση, στάθηκε στο ότι η ομάδα μετράει 9 εκτός έδρας νίκες, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τους για την προσπάθεια.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς σχολίασε πως ο Ολυμπιακός πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στα προημιτελικά, στάθηκε στο ότι η ομάδα μετράει εννέα εκτός έδρας νίκες φέτος, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Καθώς το TOP-16 φτάνει στο τέλος του και στα δύο γκρουπ το κάθε ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η πίεση στις ομάδες που εχουν κίνητρο είναι μεγάλη. Και πρέπει να τη διαχειριστούμε αυτή την πίεση. Η Φενέρ δεν είχε κίνητρο, αλλά σίγουρα είναι ομάδα με ταλέντο.

Εμείς έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα, ειδικά όταν βρεθήκαμε στο -8 και τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε αυτή τη στιγμή. Τώρα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.

Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς για να πάμε στο TOP-8. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοση τους καθώς κάθε ματς είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Αυτή ήταν η 9η εκτός έδρας νίκη μας φέτος στην Euroleague και  θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι έχουν δείξει χαρακτήρα σε πολλές ευρωπαϊκές έδρες, σημειώνοντας σημαντικές νίκες. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ".

Eρντογάν: "Αξίζαμε τη νίκη"

Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Ερντογάν, σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Ευρωλίγκα είναι... περίεργη φέτος. "Μας έλειψε η πειθαρχία", δήλωσε.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ερτουγκρουλ Ερντογάν, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας πως η τουρκική ομάδα άξιζε τη νίκη.
Ο Ερτογλούλ Ερντογάν είπε τα εξής: "Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλά και είμαστε όλοι μας αρκετά λυπημένοι από αυτή την ήττα. Μπορώ να πω πως παρά το ότι ηττηθήκαμε ίσως και να κάναμε το καλύτερο ματς παιχνίδι φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό. Εάν είχαμε λίγη παραπάνω πειθαρχία στο παιχνίδι μας και παίζαμε πιο σωστά, τότε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

 Είχαμε καλή αντίδραση ανά διαστήματα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως παίξαμε δίχως δύο σημαντικούς παίκτες μας, όπως τους Μπογκντάνοβιτς και Άντερσεν.

Η Ευρωλίγκα είναι… περίεργη φέτος. Ο καθένας στην ομάδα έδωσε το καλύτερο που μπορεί σε αυτό το ματς, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος που πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Το ματς με την Μπάνβιτ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης, αυτό που πρέπει να κερδίσουμε είναι και ο κόσμος".

Άντιτς: "Χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας"

Ο Άντιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός όταν βρέθηκε στο -8 (61-69) στο 35' χρησιμοποίησε την εμπειρία του και κατάφερε να κάνει το come-back φτάνοντας στη νίκη.
Ο Πέρο Άντιτς σημείωσε 3/8 τρίποντα στο ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, μετρώντας αρχικά 3/4 από την περιφέρεια, με τις "βόμβες" του από την περιφέρεια να δίνουν πολύτιμες "ανάσες" στους Πειραιώτες στην επίθεση. Στις δηλώσεις του ο Σκοπιανός φόργουορντ σχολίασε πως η ομάδα χρησιμοποίησε την εμπειρία της ώστε να φτάσει στη νίκη.
Ο Πέρο Άντιτς είπε τα εξής: "Η Φενέρμπαχτσε φέτος δεν τα πήγε καλά στην Ευρωλίγκα, έχοντας υποφέρει με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, και ξέραμε πως θα θελήσει να μας κερδίσει σε αυτό το ματς ώστε να τονώσει το ηθικό της. Εμείς όμως θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη για να παραμείνουμε ζωντανοί στο γκρουπ.

Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι και πιστεύω πως τα καταφέραμε διότι όταν βρεθήκαμε στο -8 στο 35' καταφέραμε να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας.

Έχουμε πλέον μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας ώστε να περάσουμε στα playoffs της διοργάνωσης".

Παπανικολάου: "Θέλουμε γεμάτο το ΣΕΦ με Χίμκι"

Ο Παπανικολάου έκανε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να γεμίσει το ΣΕΦ στον "τελικό" την ερχόμενη Πέμπτη (4/4) κόντρα στη Χίμκι, καθώς αν ο Ολυμπιακός κερδίσει προκρίνεται στους "8". "Είχαμε δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς αλλά η ουσία είναι ότι κερδίσαμε", σχολίασε.
Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στη Πόλη, στάθηκε στο ότι η ουσία είναι πως η ομάδα κέρδισε αν και πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς, ενώ έκανε και κάλεσμα στους φιλάθλους ώστε να γεμίσουν το ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη (4/4) κόντρα στη Χίμκι, στην αυλαία του TOP-16, καθώς με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Κώστας Παπανικολάου είπε τα εξής: "Κάθε παιχνιδι είναι δύσκολο στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα που θεωρείται φαβορί πρέπει να το κάνει εύκολο. Η Φενέρ είναι ομάδα με ταλεντο και παίκτες με μεγάλη αξία, μπορεί να μην είχε την απαιτούμενη χημεία και να μην ταίριαξε το ρόστερ μέχρι τώρα, αλλα έχει τέτοια ποιότητα που σε ένα ματς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Εμείς γενικά σταθήκαμε καλά, παλέψαμε και πήραμε το ματς.

Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε μόνο η νίκη μετράει. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και περάσαμε και δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς. Μέσα σε μια χρονιά υπάρχουν και τα προβλήματα των τραυματισμών. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, αλλά αυτά υπάρχουν μέσα σε μια σεζόν, το θέμα είναι να παίρνεις τις νίκες που χρειάζεται. Τώρα αν είχαμε νικήσει τη Μακάμπι θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα και αλλιώς.

Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι τελικό, ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Ίσως, με βάση τα άλλα αποτελέσματα που δεν τα ξέρω ακόμα, ο νικητής να περνάει στην επόμενη φάση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να γεμίσει στο ΣΕΦ κόντρα στη Χίμκι. Τους το ζητάμε και τους περιμένουμε για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε τόσο πολύ".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου