ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αγγέλου: "Ομαδικός τρόπος αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση κόντρα στον Ολυμπιακό"

Αγγέλου: "Ομαδικός τρόπος αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναγνώρισε τις δυσκολίες για τον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο παρκέ για να ανταγωνιστεί τον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης.
Ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (25/3, 19:00) και ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το ματς στο "Αλεξάνδρειο", στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία να δοκιμαστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του αντιπάλου, άλλωστε, προσφέρεται γι’ αυτό.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα βλέπουμε με θετικό τρόπο, αφού έτσι θα δώσουμε ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ μας. Εύχομαι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, να έχει και σε αυτό το παιχνίδι την βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου της".

Από την πλευρά του, ο σέντερ του Άρη, Κώστας Χαρίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Πέρα από τους τραυματισμούς μας, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ζητάμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που αυτός ξέρει. Είμαστε σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου