ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φόρεσαν τα… καλά τους οι «ερυθρόλευκοι»

Φόρεσαν τα… καλά τους οι «ερυθρόλευκοι»

29/03/2013
 Γεύση από καλό ντύσιμο πήραν αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μαζί με τον Μίτσελ και ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση χορηγού της ΠΑΕ.

Φόρεσαν τα… καλά τους οι «ερυθρόλευκοι»
Ομάδα… μοντέλο! Εννιά παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί με τον προπονητή, Μίτσελ, τον βοηθό του, Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά και τους Γιάννη Βρέντζο, Σάββα Θεοδωρίδη και Κώστα Καραπαπά που εκπροσώπησαν τη διοίκηση, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της Brooks Brothers, όπου δοκίμασαν κοστούμια και πόζαραν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που φόρεσαν τα… καλά τους ήταν οι: Τάσος Παπάζογλου, Μπάμπης Λυκογιάννης, Νταβίδ Φουστέρ, Μπάλαζ Μέγιερι, Λιούμπομιρ Φέισα, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Κώστας Μανωλάς, Λεονάρντο Γκρέκο και Πάουλο Μασάντο.

Ένας από τους πλέον πιο καλοντυμένους προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Μίτσελ, δήλωσε αρχικά: «Χαιρόμαστε που ήμαστε σε μία εταιρία με τόσο μεγάλο πρεστίζ όπως έχει και ο Ολυμπιακός. Σίγουρα υπάρχει φινέτσα σε αυτά τα ρούχα και όταν τα φοράω αισθάνομαι κομψός, κάτι που μου επισημαίνουν και όταν πηγαίνω στην Ισπανία, και αυτό είναι σημαντικό γιατί δύσκολο να είσαι κομψός μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για αυτή τη συνεργασία και ελπίζω να πάνε όλα καλά στο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός -όπως είναι φυσικό- αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγάλουμε το κοστούμι γιατί το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο και πρέπει για να νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην χαλαρώσουμε, όπως και σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

Τους «ερυθρόλευκους» υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Brooks Brothers κ. Τζουβελεκάκης:

«Θέλω να σας καλησπερίσω όλους και να σας συγχαρώ για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Μας κάνατε περήφανους από την πρώτη χρονιά που είμαστε χορηγοί της ομάδας και σας ευχαριστούμε. Η εταιρία μας είχε πάντα σχέση με την κορυφή και εσείς μας φέρατε πάλι εκεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εύχομαι η συνέχεια να είναι το ίδιο επιτυχημένη και να κατακτήσετε το πρωτάθλημα και του χρόνου αλλά και να κάνετε και μια καλή πορεία και στην Ευρώπη. Επιτρέψτε μου τώρα να σας ξεναγήσω στο κατάστημα και να σας παρουσιάσω την ανοιξιάτικο κολεξιόν 2012-13».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου