ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Ταταρουσάνου ξέρει για Ολυμπιακό

Ο Ταταρουσάνου ξέρει για Ολυμπιακό

28/03/2013
 Γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του είναι ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου όπως αναφέρουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ.

Ο Ταταρουσάνου ξέρει για Ολυμπιακό
Πρόκειται για πληροφόρηση που υπήρξε χθες στην γειτονική χώρα από την πλευρά του παίκτη.

Την ίδια στιγμή προκύπτει ότι ο τερματοφύλακας της Στεάουα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Βουκουρεστίου το καλοκαίρι καθώς θα μείνει ελεύθερος και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια άλλη ομάδα που θα του δώσει και μια άλλη προοπτική για το μέλλον.

Μετά από τις εμφανίσεις που έχει κάνει με την Στεάουα στην Ευρώπη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» και ειδικότερα ο Μίτσελ δεν δείχνουν να βιάζονται και ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ασχοληθεί και με την ισπανική αγορά.

Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τους Μέγερι, Κάρολ, Γιαννιώτη, ελεύθερος μένει μόνον ο Βορειοϊρλανδός, αλλά θα γίνει συνάντηση μαζί του για να ανανεώσει.

Σενάρια πώλησης Μέγιερι


Προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για τον Μέγιερι εκτιμάται ότι θα φέρει στον Ολυμπιακό ο μάνατζερ του Μαγυάρου τερματοφύλακα.

Αν δεν προκύψει τελικά πώληση του Μέγερι και ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει τον Κάρολ τότε δεν θα εξετασθεί και πάλι η περίπτωση του τερματοφύλακα.

Μία διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του νεαρού Λοντίνγκιν που έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην Ξάνθη και κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα. Είναι περίπτωση που εξετάζεται και μπορεί να προχωρήσει ως επένδυση για το μέλλον και όχι για βασικός, σύμφωνα με τα πλάνα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου