ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Είδε… Τσερίσεφ ο Κοβάσεβιτς

Είδε… Τσερίσεφ ο Κοβάσεβιτς

24/03/2013
 Ακόμα ένα ταξίδι για να δει υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, φέρεται να έκανε πρόσφατα ο Κοβάσεβιτς. Ο λόγος για τον Τσερίσεφ της Ρεάλ Μαδρίτης Β΄.

Είδε… Τσερίσεφ ο Κοβάσεβιτς
Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμμα του προς Ισπανία μεριά για να βρει καλές περιπτώσεις νέων παικτών εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία λοιπόν, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πρόσφατα παρακολούθησε το παιχνίδι Ρωσία (U21)-Ιταλία (U21) με την προσοχή του στραμμένη στον Ντενίς Τσερίσεφ.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Ρώσο μεσοεπιθετικό, που παίζει κυρίως στις πτέρυγες και ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης Β΄. Μάλιστα, αποτελεί βασικό στέλεχος της συγκεκριμένης ομάδας ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ρωσίας και έχει και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της πατρίδας του.

Μάλιστα, ο Τσερίσεφ ανάγκασε τον ισπανικό Τύπο να ασχοληθεί πολύ έντονα μαζί του καθώς έκανε την φετινή σεζόν το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ, κόντρα στην Αλκογιάνο για το Κύπελλο και μάλιστα σκόραρε.

Τα δημοσιεύματα αυτά «συμφωνούν» επί της ουσίας με κάποια που είχαν βγει νωρίτερα στην επιφάνεια και ανέφεραν ότι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» παρακολούθησαν κάποια από τα ματς της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου