ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μίτσελ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Μίτσελ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

29/03/2013
 Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν – όπως πρέπει να κάνει και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – εξήγησε ο Μίτσελ στους παίκτες της ομάδας.

Μίτσελ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»
Το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το φινάλε της φετινής σεζόν προσπαθεί να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει η ομάδα του να έχει κάποια βαθμολογική απώλεια και περιμένει οι παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, ο 50χρονος προπονητής «τεστάρει» τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για αυτό τον λόγο τους ξεκαθάρισε ότι «μπορεί να είμαστε πρωταθλητές, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε. Να είμαστε καλοί αυτήν την Κυριακή, γιατί είναι το πιο δύσκολο από τα παιχνίδια που απομένουν».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ εξήγησε πως «κάθε εβδομάδα πρέπει να είμαστε καλοί. Κάθε φορά πρέπει να παίζουμε καλά και ν' αποδίδουμε αυτό που μπορούμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα!».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Ιμπαγάσα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, ο Αργεντινός χαφ δύσκολα θα έπαιρνε θέση στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή μόνο μία θέση «παίζεται» για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αυτή αφορά τη μεσαία γραμμή. Δηλαδή, αν ο Μασάντο ή ο Φουστέρ θα αγωνιστεί δίπλα στον Μανιάτη.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς και Χολέμπας.

Στο χαφ θα είναι ο Φέισα, ο Μανιάτης και ένας εκ των Μασάντο ή Φουστέρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Όσον αφορά την αποστολή για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο Καραϊσκάκη, περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση, αφού στη χθεσινή δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του ο Μίτσελ.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου