ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


28/03/2013


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArLvAvR-f2BRFphIMj7CRY0C9wDsSOxKvRQiZnXKR4_Wyhcg-aqwLHhPlJrljUAQkn1DNZff6JpwDvilgWxIIMOGxZycPzfr_NCjQ1nlC62Uzr_b5h5drZRD016a9l2R6B0c9Cmr-H_I/s1600/ktgkktktkk.JPG Η επομενη αγωνιστικη





 













«Μόνο Μελισσανίδης και Παππάς θα σώσουν την ΑΕΚ»

27/03/2013
 Έκκληση στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Νοτιά για να σώσουν την ΑΕΚ, απηύθηνε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Στέλιος Σεραφείδης.

«Μόνο Μελισσανίδης και Παππάς θα σώσουν την ΑΕΚ»
Ο Στέλιος Σεραφείδης τόνισε πως η μόνη λύση για να σωθεί η ΑΕΚ και να βγει από το αδιέξοδο είναι να συμπλεύσουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Ένωσης επισήμανε πως δεν περνά καν από το μυαλό του πως η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί και σημείωσε πως με 4 βαθμούς θα σώσει την παρτίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Σεραφείδης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Νικόλα Ακτύπη και Γιάννη Θειακό:

«Οι παλαίμαχοι είμαστε μεγάλη δύναμη αλλά είμαστε ανενεργοί. Υπάρχουν παράπονα από εμάς αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Οι εκάστοτε διοικήσεις με τον Α ή Β τρόπο απαξίωσαν πολλούς παλαίμαχους όπως τους Νικολάου, Μανωλά, Μαύρο. Δεν ξέρω τι γίνεται στα διοικητικά της ομάδας και απαξιώνουν τις σημαίες της ΑΕΚ.

Εμείς ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί με τη διοίκηση, μόνο παίζαμε ποδόσφαιρο. Πολλά πράγματα τα αντιλήφθηκα εκ των υστέρων. Για να σωθεί η ΑΕΚ, μπορεί μόνο ο κ. Μελισσανίδης μαζί με τον κ. Παππά. Να κάτσουν να τα βρουν με τον κ. Νοτιά. Ο κόσμος στεναχωριέται που βλέπει την ΑΕΚ έτσι και είναι ο μόνος που δεν φταίει.

Και ο Βιντιάδης προσπαθεί αλλά για τους δικούς του λόγους μένει πιο πίσω. Πλέον, ο κόσμος περιμένει και έχει αγανακτήσει. Την οικονομική άνεση όμως, κακά τα ψέμματα, την έχουν οι Μελισσανίδης, Παππάς και Νοτιάς. Βέβαια, ο Μελισσανίδης δεν μπορεί να πληρώνει τα σπασμένα του καθενός».

Για το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ: «Δεν πάει το μυαλό μου πως μπορεί να πέσει η ΑΕΚ. Σε πολλούς αγώνες όμως δεν το κρύβω πως το φοβόμαστε. Πιστεύω πως με 4 βαθμούς θα σώσει την παρτίδα. Η ΑΕΚ έχει ελλείψεις στο ρόστερ, έχουν μπει οι νέοι στα βαθιά νερά, έχουν ξεφύγει και λίγο. Κάνουν όμως προσπάθεια να τους το αναγνωρίσουμε».

Δυσκολεύει του Βιάνα για Παναθηναϊκό

27/03/2013
 Ήταν που ήταν δύσκολη η περίπτωση του Ούγκο Βιάνα για τον Παναθηναϊκό, ήρθε και το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων για να την κάνει δυσκολότερη.

Δυσκολεύει του Βιάνα για Παναθηναϊκό
Ο Ούγκο Βιάνα, ο οποίος φερόταν να αποτελεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πορτογάλου, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπράγκα λήγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τούρκικα μέσα ενημέρωσης, η Μπεσίκτας είναι εκείνη που βρίσκεται πιο κοντά στην μεταγραφή του Βιάνα ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου σε δηλώσεις του ανέφερε πως «η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο».

«Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα»

27/03/2013
 Στην ίδια δύσκολη κατάσταση με την περυσινή φαίνεται να βρίσκονται οι ελληνικές ομάδες, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου.

«Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα»
Ο κ. Δημητρίου μίλησε στον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Αντώνη Πανούτσο και την εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» για το θέμα των αδειοδοτήσεων και του financial fair play;

«Η UEFA ερχεται να καταθέσει τις κατευθυντήριες γραμμές και να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ του τι σημαίνει αδειοδότηση και financial fail play. Την άδεια για Ευρώπη και Ελλάδα τη δίνει η ΕΠΟ aκαι η UEFA ελέγχει. Είναι προσκεκλημένες οι ΠΑΕ και οι δημοσιογράφοι ώστε να εξηγηθούν κάποια θέματα που μοιάζουν δυσδιάκριτα αυτήν τη στιγμή.

Για την κατάσταση των ελληνικών ομάδων σε σχέση με την περασμένη χρονιά, τόνισε:

«Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι καλύτερα φέτος. Είναι προβλήματα ετών σε διάφορες ομάδες που δεν μπορούν να εξαφανιστούν σε ένα χρόνο. Υπάρχουν ομάδες που είναι χειρότερα από πέρυσι, άλλες έχουν σταθεροποιηθεί και άλλες που δείχνουν μια μικρή βελτίωση».

Τέλος για το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο του ΟΦΗ, ξεκαθάρισε πως δεν είναι υπόθεση της ΕΠΟ:

«Λαμβάνονται υπόψη και οι εγκαταστάσεις, αλλά δεν έχουμε τις ευθύνες του κράτους. Την πιστοποίηση των γηπέδων σε τέτοια θέματα την ευθύνη αυτήν την έχουν κρατικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα υπάρχει μια άδεια υπό προϋποθέσεις στην περίπτωση του γηπέδου του ΟΦΗ, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται».

Κέρδισε την προσφυγή ο Κοντοές

27/03/2013
 Το ποσό των 360.026,41 ευρώ επιδίκασε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ στον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κέρδισε την προσφυγή ο Κοντοές
Το αναμενόμενο αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε τελεσίδικα και επιδίκασε στον Έλληνα άσο το ποσό των 360.026,41, χρήματα τα οποία του οφείλοντας από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αυτό το ποσό θα δοθεί στον ποδοσφαιριστή σε δόσεις (πάνω από 30 σύμφωνα με τον σχετικό νέο νόμο που έχει περάσει από την ΕΠΟ και την Super League) αλλά η πρώτη πρέπει να καλυφθεί άμεσα!

Μοναδικό πρόβλημα ο Παυλής

27/03/2013
 Με μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Παυλή συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Μοναδικό πρόβλημα ο Παυλής
Όλο και περισσότερο λιγοστεύουν οι πιθανότητες του Μιχάλη Παυλή να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο νεαρός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Έβαλντ Λίνεν, πέραν φυσικά της απουσίας του τιμωρημένου Γκερέιρο.

Ο Γερμανός τεχνικός είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά και το επόμενο ραντεβού για προπόνηση είναι προγραμματισμένο για το πρωί (11:00) της Πέμπτης (28/3).

Ανεβάζει στροφές ο Ανδράλας

27/03/2013
 Μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης έβγαλε ο Πάρης Ανδράλας βάζοντας τις βάσεις να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ανεβάζει στροφές ο Ανδράλας
Ο Πάρης Ανδράλας ανέβασε στροφές στην σημερινή προπόνηση και υπάρχει πιθανότητα να προλάβει το ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος άσος του Πανιωνίου δεν είναι 100% έτοιμος αλλά θα δώσει την δική του μάχη, όπως το ίδιο θα κάνει και ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης. Αμφότεροι έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γήπεδο ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που συνεχίζει την θεραπευτική του αγωγή.

Τέλος, από την προπόνηση απουσίασαν για προληπτικούς λόγους κυρίως οι Σάμαρης, Ρόκας και Καρτσαμπάς. Επόμενο ραντεβού των «κυανέρυθρων» είναι για την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη στις 11:30 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει στις 13:30 συνέντευξη Τύπου του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Παναγόπουλος: «Δεν γυρίζω πίσω στην Ελλάδα»

27/03/2013
 Για την εμπειρία του στο ρουμάνικο πρωτάθλημα, με την Τούρνου Σεβερίν μίλησε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λεωνίδας Παναγόπουλος.

Παναγόπουλος: «Δεν γυρίζω πίσω στην Ελλάδα»
Ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του κάνει ο Λεωνίδας Παναγόπουλος.

Ο πρώην τερματοφύλακας των Ολυμπιακού, Πανιώνιου και Βύζαντα Μεγάρων, έκανε το βήμα στο εξωτερικό για την ρουμάνικη Τούρνου Σεβερίν.

Εκεί βρέθηκε μετά από εισήγηση του Αλέκου Αλεξανδρή (παρόλο που τελικά δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας) και με την σύμφωνη γνώμη του Στάθη Σμύρη, του Έλληνα τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

«Κανένας δεν άγιασε στον τόπο του. Στη Ρουμανία συνάντησα πολύ καλές συνθήκες και για τα επόμενα 4-5 χρόνια δεν γυρίζω πίσω στην Ελλάδα», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Παναγόπουλος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» με τους Γιώργο Μαζιά και Σωτήρη Ταμπάκο:

«Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πήρα στα 25 μου χρόνια την απόφαση να αποχωρήσω από την Ελλάδα και να πάω σε μια άγνωστη χώρα, αφού όπως λέμε κανένας δεν άγιασε στον τόπο του.

Εδώ τα πάω πάρα πολύ καλά έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, του προπονητή (Τζέρι Κάνε), των συμπαικτών μου και του κόσμου. Με αυτά που πέρασα, δεν το σκέφτομαι για τα επόμενα τέσσερα- πέντε χρόνια να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Μετά τον Πανιώνιο είδα ότι δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να κατέβω μια κατηγορία για να πάρω παιχνίδια. Πήγα στον Βύζαντα άρχισα να χτίζω ξανά το όνομά μου, και τον χειμώνα μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Από όταν ήρθα εδώ, με βοηθούσαν σαν να είμαι συμπατριώτης τους. Με δέχτηκαν από την αρχή κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είναι κι άλλα τρία ελληνόπουλα εδώ μαζί μου. Γνωρίστηκα και με τον Παντελή Καπετάνο, που ζει κι αυτός με την οικογένειά του στο Κλουζ και είναι πολύ ικανοποιημένος.

Η ομάδα μου μάχεται για τη σωτηρία και θα τα δώσουμε όλα. Το ρουμάνικο πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αρκετά γρήγορο και τεχνικό. Έχω προσαρμοστεί και οι συνθήκες που συνάντησα είναι πολύ καλές. Η πόλη μοιάζει με ησυχαστήριο, δεν υπάρχουν οι πειρασμοί της Αθήνας.

Εδώ ο κόσμος έχει μείνει σε μια άλλη εποχή, ζει πιο φτωχικά. Για να καταλάβετε ο βασικός μισθός είναι λίγο πάνω από τα 200 ευρώ. Και οι τιμές φυσικά είναι πιο χαμηλές. Για παράδειγμα ο καφές εδώ έχει ένα ευρώ και μια πίτσα τέσσερα ευρώ».

Βαρέλα: «Θέλουμε νέο προπονητή με κίνητρα»

27/03/2013
 Αν και το μέλλον του σαν τεχνικός διευθυντής δεν είναι σίγουρο στον Παναθηναϊκό, ο Ούγκο Βαρέλα ανέλυσε πολλά και ενδιαφέροντα σε συνέντευξη του.

Βαρέλα: «Θέλουμε νέο προπονητή με κίνητρα»
Για πολλά και διάφορα μίλησε ο Ούγκο Βαρέλα στο paomou.gr. Δείτε τα σημαντικότερα από τα όσα ενδιαφέροντα ανέφερε.

Για τον Ούγκο Βιάνα:

«Δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω μιλήσει ούτε με τον μάνατζερ του. Επειδή διαβάζω καθημερινά τα όσα γράφονται θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως δεν ισχύει τίποτα. Ο Ούγκο Βιάνα είναι καλός παίκτης, όμως δεν έχουμε ασχοληθεί με την περίπτωση του»

Για τον Μαγιάδα:

«Είναι ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφερόμαστε. Έχουμε μιλήσει μαζί του, υπάρχει καλό κλίμα , αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να λέμε την μεταγραφή του τελειωμένη. Θα προσπαθήσουμε για την απόκτηση του».

Για το θέμα προπονητή:

«Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για κάτι τέτοιο. Αν μου πούνε να βρω, θα βρω. Όποιος και να έρθει όμως, δεν θα είναι σταρ. Θα πάρουμε προπονητή νεαρό σε ηλικία, με όρεξη για δουλειά και κίνητρο να αναδείξει την αξία του μέσα από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα σκοπός μας είναι όποιος και αν έρθει να βοηθήσει τα νέα παιδιά με τα οποία θα στελεχωθεί ο σύλλογος».

Για τον προγραμματισμό που έχει κάνει αναφορικά με τον Παναθηναϊκό:

«Υπάρχει πρόθεση να γίνουν 5 με 6 μεταγραφές. Ο προγραμματισμός βέβαια είναι μακροπρόθεσμος οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν στη πορεία. Ακόμη και πριν την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, κοιτάζαμε περιπτώσεις που θα είχαν ενδιαφέρον για το καλοκαίρι. Έχουμε φτάσει λοιπόν σε ένα σημείο να έχουμε στο μυαλό μας παίκτες ικανούς να βοηθήσουν σημαντικά τον Παναθηναϊκό και να έχουν μεταπολιτική αξία».

Για ενδεχόμενο πωλήσεων:

«Με έχει ενημερώσει η διοίκηση πως υπάρχουν παίκτες που μπορεί το καλοκαίρι να πουληθούν. Δεν θέλω να πω περισσότερα, ωστόσο γνωρίζω για ορισμένους πως υπάρχει ενδιαφέρον. Σε αυτή την περίπτωση θα αυξηθεί ο αριθμός των προσθηκών που θα γίνουν».

Για την λογική πάνω στην οποία θα βασιστεί η ενίσχυση του Παναθηναϊκού:

«Από την αρχή της συνεργασίας μας με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Αλαφούζο έχουμε διαπιστώσει πως οι απόψεις μας για το μέλλον ταυτίζονται. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα γεμάτη νιάτα, ένταση, ταχύτητα και όρεξη για διάκριση. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι. Αρχικά να βρούμε έναν προπονητή ικανό να το στηρίξει, να τον πλαισιώσουμε από ανθρώπους ικανούς. Να ψάχνουμε ανά τον κόσμο για να ανακαλύπτουμε ταλέντα. Και όταν λέμε ταλέντα δεν εννοώ σε ηλικίες 18, 19 χρονών. Μιλάω για ταλέντα στα 15 και στα 16 χρόνια. Στην ηλικία αυτή μπορούμε σαν Παναθηναϊκός να τους αποκτήσουμε. Στην πορεία πέφτουν τα θηρία στο παιχνίδι…».

Αμφίβολος ο Κουμάλο

27/03/2013
 Θεραπεία ακολούθησε ο Μπονγκανί Κουμάλο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κώστας Κατσουράνης.

Αμφίβολος ο Κουμάλο
Με τον Μπονγκανί Κουμάλο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, στην οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος αμυντικός δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον αριστερό λαγονοψοΐτη, με τη συμμέτοχή του στο ντέρμι να κρίνεται αμφίβολη.

Στον αντίποδα δεν υπάρχει ανησυχία για τους Λόρενς και Λάζαρ, οι οποίοι όπως και χτες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, αφού δεν συμμετείχαν στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, ώστε να μην επιβαρυνθούν.

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε φαίνεται πως ξεπέρασε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Οι τρεις Αφρικανοί διεθνείς Ιτάνζ (Καμερούν), Καμαρά (Γουϊνέα) και Ολίσε (Λιβερία) επέστρεψαν στη βάση τους, ενώ ο Σίλντενφελντ που έπαιξε χθες βράδυ με την Κροατία απέναντι στην Ουαλία, επιστρέφει στη βάση του το βράδυ.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιερώθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκαν στην τακτική και ανάπτυξη στο γήπεδο, αφού είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Αλκαράθ: «Μου φέρθηκαν καλά στην Ελλάδα»

27/03/2013
 Αν και σύντομο το πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Λούκας Αλκαράθ έχει ευχάριστες αναμνήσεις από το σύντομο πέρασμά του από τον Άρη.

Αλκαράθ: «Μου φέρθηκαν καλά στην Ελλάδα»
Παράπονο δεν έχει… Ο Λούκας Αλκαράθ δεν φέρει βαρέως το σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο του Άρη.

«Ήμουν μόνο δύο μήνες στον Άρη, αλλά είχα έναν όρο στο συμβόλαιο, βάσει του οποίου μπορούσα να το σπάσω και η αλήθεια είναι πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πάντως στην Ελλάδα μού φέρθηκαν πολύ καλά», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, που αποχώρησε για να αναλάβει τα ηνία της Γρανάδα.

Κάλεσμα του SUPER 3 στον κόσμο

27/03/2013
 Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δώσει δυναμικό παρών στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (30/3), απευθύνει ο SUPER 3.

Κάλεσμα του SUPER 3 στον κόσμο
Έναν από τους σημαντικότερους αγώνες, σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του στην κατηγορία, δίνει ο Άρης κόντρα στον Πανθρακικό.

Σε αυτή τη «μάχη» θα έχει σύμμαχο τον κόσμο, με τον μεγαλύτερο σύνδεσμο των «κίτρινων», τον SUPER 3 να καλεί τον κόσμο να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ανακοίνωση του SUPER 3:

«Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα της Αρειανάρας μας με τον Πανθρακικό.

Ο SUPER 3 για ακόμη μια φορά καλεί όλο τον κόσμο του Άρη στο γήπεδο για να οδηγήσουμε με την παρουσία μας και την ασταμάτητη φωνή μας την ομάδα μας στη νίκη και τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.

Όλοι στο γήπεδο αδέρφια σε άλλη μια οριακή μάχη για την επίτευξη του στόχου μας. Τα εισιτήρια διατίθενται από τον Κεντρικό και όλους τους Συνδέσμους του SUPER 3».

Λίνεν ο… κρυψίνους

27/03/2013
 Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Έβαλντ Λίνεν αναφορικά με τα πλάνα του για την ΑΕΚ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ποιες θέσεις παίζονται.

Λίνεν ο… κρυψίνους
Ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης άνοιξε τα χαρτιά του ο Έβαλντ Λίνεν για τον τρόπο που θα παρατάξει την ΑΕΚ την Κυριακή στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό (17:15).

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Πάντως με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γκερέιρο και πολύ πιθανή αυτή του Μιχάλη Παυλή που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε, υπάρχουν 1-2 διλήμματα σχετικά με το βασικό σχήμα.

Το ένα αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, την οποία διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Βλάχος και Τσουκαλάς και το δεύτερο τη θέση του δεύτερου εσωτερικού μέσου, με τον Ρίκκα να έχει προβάδισμα έναντι του Φέτση. Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής στόπερ, ο Τσουμάγκας αριστερά, ο Μητρόπουλος αμυντικό χαφ με τον Κορδέρο σε ρόλο εσωτερικού μέσου, ο Ανάκογλου θα είναι επιτελικό χαφ και οι Φούντας-Πετρόπουλος επιθετικό δίδυμο.

Ασφαλέστερη εικόνα θα υπάρχει μετά και τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, στις οποίες ο Έβαλντ Λίνεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τα σχέδιά του.

Βοηθάει τον άτυχο φίλαθλο των Τεμπών ο ΠΑΟΚ

27/03/2013
 Λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο άτυχος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Τσολακίδης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα Τέμπη, έδωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Βοηθάει τον άτυχο φίλαθλο των Τεμπών ο ΠΑΟΚ
Από την πρώτη στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης φάνηκε πως είναι άνθρωπος των πράξεων. Έτσι, όταν λέει κάτι το τηρεί.

O μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» -μέσω της ΠΑΕ- κατέβαλε το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να αντικατασταθεί το ηλεκτρονικό πόδι του Μπάμπη Τσολακίδη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δυστύχημα των Τεμπών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. υλοποιώντας την απόφαση του μεγαλομετόχους της, κ. Ιβάν Σαββίδη, κατέβαλε σήμερα το ποσό των 15.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχθηκε από το Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση του ποσού, που απαιτείται για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού ποδιού του φιλάθλου της ομάδας Μπάμπη Τσολακίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999».

Μία αγωνιστική σε Σάλπι, παίζει με Ολυμπιακό!

27/03/2013
 Σε μία αγωνιστική, από έξι που του είχαν επιβληθεί αρχικά, έπεσε η τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Παίζει με Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ!

Μία αγωνιστική σε Σάλπι, παίζει με Ολυμπιακό!
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετέτρεψε την τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από έξι αγωνιστικές (τέσσερις συν δύο επειδή ήταν αρχηγός) σε μία αγωνιστική!

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Πλατανιά για «έργω εξύβριση» προς τον βοηθό διαιτητή (χειρονομία), που στην δευτεροβάθμια επιτροπή μετατράπηκε σε «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Με αυτό τον χαρακτηρισμό της πράξης, η ποινή είναι μία αγωνιστική αποκλεισμός, η οποία μάλιστα δεν επαυξάνεται κατά το ήμισυ λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός, καθώς η επαύξηση ισχύει μόνο για ποινές από δύο αγωνιστικές και άνω!

Έτσι, ο Σαλπιγγίδης έχει εκτίσει ήδη την ποινή του (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και είναι διαθέσιμος για το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (Κυριακή, 31/3)!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ».

«Παραλίγο στον Παναθηναϊκό ο Χάτζι…»

27/03/2013
 Δημόσια έγγραφα στη Ρουμανία που ήρθαν στην επιφάνεια επιβεβαιώνουν πως ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί μία ανάσα από τον Γκεόργκε Χάτζι το καλοκαίρι του 1988.

«Παραλίγο στον Παναθηναϊκό ο Χάτζι…»
Η ιστορία του Γκεόργκε Χάτζι με τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή. Οι «πράσινοι» είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει για την απόκτηση του Ρουμάνου μεγάλου μέσου το καλοκαίρι του 1988, ενώ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε δώσει τα χέρια για τη μεγάλη μεταγραφή, που όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η ρουμανική ιστοσελίδα Prosport έφερε σήμερα στην επιφάνεια στοιχεία από δημόσια έγγραφα (μιας και λόγω του καθεστώτος Τσαουσέσκου τότε κάθε μεταγραφή περνούσε από κυβερνητική… έγκριση προτού ολοκληρωθεί), που επιβεβαιώνουν πως ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν διατεθειμένος να προσφέρει 2,5-8 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα αναφέρεται πως εφόσον γινόταν η μεταγραφή, θα ήταν η τρίτη ακριβότερη της ιστορίας μέχρι τότε μετά από αυτή του Ντιέγκο Μαραντόνα από την Μπαρτσελόνα στη Νάπολι το 1984 (10 εκατ. δολάρια) και του Ρουντ Γκούλιτ από την Αϊντχόφεν στη Μίλαν το 1987 (12 εκατ. δολάρια).

Το ίδιο δημοσίευμα, επικαλούμενο τα ίδια έγγραφα, επιβεβαιώνει επίσης πως είχε γίνει προσπάθεια ελληνοποίησης του Χάτζι και της μητέρας του, που έπεσε στο κενό.

Τελικά η μεγάλη μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, καθώς το καθεστώς δεν επέτρεψε την αποχώρηση του Χάτζι από τη Ρουμανία και το 1990 ο αποκαλούμενος και «Μαραντόνα των Καρπαθίων» υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 4,3 εκατ. δολαρίων.

Επιστροφές στον ΠΑΣ

27/03/2013
 Τρεις επιστροφές για τον ΠΑΣ Γιάννινα την προπόνηση της Τετάρτης, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να υπολογίζει στην συμμετοχή των Ίλιτς, Κοροβέση και Νάκο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Επιστροφές στον ΠΑΣ
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Χριστόπουλο στην προπόνηση της Τετάρτης, καθώς είδε παίκτες του να επιστρέφουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είδε τους Ίλιτς, Κοροβέση και Νάκο να ξεπερνούν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και να τίθενται στη διάθεσή του για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Την επιστροφή των Βίλα και Λίλα περιμένουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της Αλβανίας και θα τεθούν και αυτοί με την σειρά τους στην διάθεση του Χριστόπουλου. Ωστόσο, ο Βίλα δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, καθώς έχει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του με τους Κρητικούς.

Κατά τα λοιπά η προπόνηση της Τετάρτης, λόγω της κακοκαιρίας πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.

Σιγουριά στον ΟΦΗ, στην αναμονή η λίγκα

27/03/2013
 Το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του Γεντί Κουλέ δίνουν οι αρμόδιοι φορείς του Ηρακλείου, σύμφωνα με τον ΟΦΗ. Επίσημο έγγραφο μέχρι αύριο περιμένει η λίγκα, διαφορετικά τον στέλνει στο Παγκρήτιο.

Σιγουριά στον ΟΦΗ, στην αναμονή η λίγκα
Σύμφωνα με όσα διαρρέονταν την Τετάρτη το απόγευμα από τη διοίκηση του ΟΦΗ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας εκδίδει την άδεια χρήσης του «Γεντί Κουλέ» και θα την αποστείλει την Πέμπτη στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να οριστεί εκεί το Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε από ομάδα μηχανικών ο έλεγχος στους πυλώνες του γηπέδου του ΟΦΗ και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να εισηγηθούν θετικά την έκδοση άδειας.

Λέγεται πάντως, πως η άδεια αυτή θα έχει χρονική διάρκεια ενός μήνα, θα είναι δηλαδή προσωρινή, προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένες εργασίες.

Στη Σούπερ Λίγκα, εξάλλου, επιμένουν σε αυτό που έλεγαν από την αρχή: αν δεν έρθει επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την στατική επάρκεια, δεν πρόκειται να ορίσουν παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ». Την Τετάρτη το απόγευμα τόνιζαν χαρακτηριστικά, ότι θα περιμένουν μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι το χαρτί της άδειας, διαφορετικά θα ορίσουν το ματς με τον ΠΑΣ στο Παγκρήτιο.

Υπάρχει, ωστόσο, και το θέμα της επισκευής του πυλώνα που έχει πέσει, καθώς το Σαββατιάτικο ματς χρειάζεται φωτισμό μιας και ξεκινάει στις 17:15. Αν ο φωτισμός δεν έχει αποκατασταθεί, ο ΟΦΗ θα ζητήσει να διεξαχθεί ο αγώνας νωρίτερα, αίτημα το οποίο θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τη λίγκα και το συνδρομητικό κανάλι.

«Έτσι… νικάνε»

27/03/2013
 Το παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν έχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τον Ατρόμητο. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται η προετοιμασία των «κυανόλευκων», η οποία συνεχίστηκε την Τετάρτη.

«Έτσι… νικάνε»
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, στην οποία ο Γιώργος Σπανός «ξεκαθάρισε» στους παίκτες του ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος χώρισε σε δύο γκρουπ τους παίκτες του, με τους αμυντικογενείς να κάνουν άλλο πρόγραμμα και τους μεσοεπιθετικούς ξεχωριστό. Οι Μπάλλας και Καραμάνος ακολούθησαν για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κούτσι που έκανε αποθεραπεία.

Ακόμα, ο Μπάρκας υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και γι’ αυτό αποχώρησε, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπως είναι γνωστό, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ταυλαρίδης.

«Πρόεδρε, χρόνια πολλά»!

27/03/2013
 Ευχετήρια επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη για τα 54α γενέθλιά του, απέστειλαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

«Πρόεδρε, χρόνια πολλά»!
Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα από τον καιρό που ανέλαβε τα ηνία του ο Ιβάν Σαββίδης.

Ακόμη και τα γενέθλια του μεγαλομετόχου δεν πέρασαν στα… ψιλά.

Μετά την ευχετήρια ανακοίνωση στο επίσημο site, κοινοποιήθηκε και η αντίστοιχη επιστολή των ποδοσφαιριστών προς τον 54χρονο επιχειρηματία.

Αναλυτικά, η ευχετήρια επιστολή:

«Με επιστολή που απέστειλαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδη. Στην επιστολή επ’ ευκαιρία των 54ων γενεθλίων του κ. Ιβάν Σαββίδη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφέρουν τα εξής:

“Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχές μας για Χρόνια Πολλά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία. Με την πολύτιμη συμπαράστασή σας και τη δική μας προσπάθεια ελπίζουμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι για την επίτευξη των στόχων μας”.

Με εκτίμηση,
Ποδοσφαιριστές ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Ήρθε και απολογείται ο Κατίδης

27/03/2013
 Ο Γιώργος Κατίδης επέστρεψε από την Ιταλία το απόγευμα και αύριο θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Δεδομένη η τιμωρία του, σιγουριά στην ΑΕΚ πως θα αποφύγει εκείνη τις κυρώσεις.

Ήρθε και απολογείται ο Κατίδης
Στη βάση του επέστρεψε ο Γιώργος Κατίδης. Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στην Ιταλία, όπου βρέθηκε κοντά στη σύντροφό του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00) θα απολογηθεί αυτοπροσώπως στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον φασιστικό χαιρετισμό του στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια.

Ο 20χρονος άσος, που έχει τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου ως το τέλος της σεζόν από την «Ένωση», εδώ και μέρες βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου, προκειμένου να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή. Ο παίκτης αναμένεται να υποστηρίξει λίγο-πολύ όσα είχε πει και μετά τον αγώνα, αποδίδοντας την κίνησή του σε άγνοια και ξεκαθαρίζοντας πως δεν επρόκειτο για κίνηση με ιδεολογικό υπόβαθρο ή πολιτικές προεκτάσεις. Η τιμωρία του, ωστόσο, θεωρείται δεδομένη, αφού βάσει του κώδικα απειλείται με αποκλεισμό τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών.

Την ίδια ώρα θα απολογηθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ, που θεωρητικά αντιμετωπίζει κίνδυνο προστίμου ή ακόμη και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έπειτα από επαφές που είχαν με νομικούς είναι βέβαιοι πως δεν τίθεται ζήτημα τιμωρίας της ομάδας. Άλλωστε δεν προκύπτει από πουθενά ευθύνη της ΠΑΕ για τη συμπεριφορά του Κατίδη και είναι σαφές πως επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, του οποίου έχει ήδη επιληφθεί η διοίκηση της ομάδας τιμωρώντας τον ποδοσφαιριστή.

Ντιέ: «Σίγουρα θα πάρω κι άλλο!»

27/03/2013
 Ο Σερζ Ντιέ παρέλαβε για δεύτερη φορά φέτος το βραβείο του Best Goal και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα υπάρξει και… τρίτη!

Ντιέ: «Σίγουρα θα πάρω κι άλλο!»
Υπόσχεση ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα πετύχει κι άλλο θεαματικό γκολ που θα του χαρίσει ακόμα ένα βραβείο, έδωσε ο Σερζ Ντιέ κατά τη βράβευσή του για το γκολ που πέτυχε στο ματς της Ξάνθης με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Το βραβείο απένειμε ο Γιώργος Μπερμπέρογλου, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ.

«Σίγουρα θα πάρω κι άλλο! Το υπόσχομαι στην ομάδα και στους οπαδούς της», είπε μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να πετύχω ξανά ένα όμορφο γκολ, που ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Ευχαριστώ και την ομάδα μου, που μου δίνει την δυνατότητα να παίζω σε υψηλό επίπεδο, παρά την ηλικία μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση της Ξάνθης, τον προπονητή μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου για την αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου. Όλοι στην Ξάνθη με εμπιστεύονται, γι' αυτό κι εγώ θα δίνω πάντα το καλύτερό μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα».

Τι αλλάζει με «Σάλπι»

27/03/2013
 Πώς αναμένεται να διαμορφωθεί η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (31/3, Καραϊσκάκη), μετά την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τι αλλάζει με «Σάλπι»
Από αύριο ο Γιώργος Δώνης θα έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και την ευκαιρία να κάνει δοκιμές εν όψει Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε «φροντιστήριο» σήμερα για το παιχνίδι των Πειραιωτών, ενώ έμαθε ότι τελικά θα υπολογίζει και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη Η επιστροφή του διεθνούς επιθετικού, αφήνει -κατά πάσα πιθανότητα- εκτός αρχικού σχήματος τον Σέκου Ολίσε.

Για τις υπόλοιπες θέσεις είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Συγκεκριμένα τερματοφύλακας θα είναι ο Ιτάνζ, αριστερά στην άμυνα ο Λίνο, δεξιά ο Αποστολόπουλος, στόπερ οι Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Λάζαρ, Κάτσε, στα άκρα οι Καμαρά, Λόρενς και επιθετικό δίδυμο οι Σαλπιγγίδης (ενδέχεται ν’ αλλάζει θέση με τον Ιρλανδό), Αθανασιάδης

Όλοι μαζί και οι τρεις απ’ έξω

27/03/2013
 Χωρίς τρεις παίκτες θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ο Αστέρας Τρίπολης, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στη Νέα Σμύρνη.

Όλοι μαζί και οι τρεις απ’ έξω
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι σε πρώτο πλάνο για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες θέλουν να περάσουν από τη Νέα Σμύρνη με ένα διπλό και να περιμένουν ένα στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, για να αυξήσουν την μεταξύ τους διαφορά.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Σάκης Τσιώλης βλέπει καθημερινά τον Εμάνουελ Περόνε να είναι όλο και καλύτερα, ενώ εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών του Φούλοπ και του Πιπίνη, αλλά και την τιμωρία του Τσαμπούρη δεν έχει άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, με τον Τσιώλη να βλέπει τους παίκτες του έτοιμους για το παιχνίδι και με διάθεση να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη.

Έβαλε πλάτη και ο «Κάρα»

27/03/2013
 Σε συμφωνία με την πλευρά του Γιώργου Καραγκούνη για διακανονισμό των οφειλομένων ήρθε η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Έβαλε πλάτη και ο «Κάρα»
Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε μία ακόμη «θυσία» για τον Παναθηναϊκό. Ο εκπρόσωπος του διεθνούς μέσου συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών για το διακανονισμό των χρημάτων που του οφείλονται.

Η πλευρά του «Κάρα» συναίνεσε τόσο στο ποσό που θα εισπράξει, όσο και στον τρόπο καταβολής των αρκετών χρημάτων που του οφείλονται από την ΠΑΕ. Μάλιστα αναμένεται την Πέμπτη να στείλει υπογεγραμμένη τη σχετική συμφωνία από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται συνεχίζοντας την καριέρα του στη Φούλαμ.

Έτσι η διοίκηση του «τριφυλλιού» έκανε ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, απαραίτητη προϋπόθεση για την οποία είναι να συμφωνήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας (πρώην και νυν) σε νέους διακανονισμούς για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

«Δεν παίρνουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας»

  28/03/2013
 Στην κατηγορηματική διάψευση πως η ΠΑΕ Άρης παίρνει το ΑΦΜ άλλης ομάδας, προέβη ο Άγγελος Γρόλλιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Α.Ν. 98.7».

«Δεν παίρνουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας»

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στο όσα είχαν ειπωθεί στη Λέσχη Φίλων Άρη, στον έλεγχο που έγινε, στο διοικητικό σχήμα, στα τα χρέη που φαίνεται πως υπάρχουν, στις ζημιές της φετινής χρονιάς και στη συμμετοχή της ομάδας στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

Για όσα είχαν ειπωθεί σε γενική συνέλευση της Λέσχης πριν από ένα περίπου χρόνο, με τον κ. Δεσύπρη να διαβάζει πρακτικά Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα στα οποία ο κ. Γρανούζης, πρώην πρόεδρος της Λέσχης, ήθελε να ιδιωτικοποιήσει τον Άρη και σε περίπτωση αποτυχίας να τα φόρτωναν οι τότε διοικούντες στον κ. Σκόρδα, ανέφερε: «Δεν το ξέρω αυτό».

Για τον έλεγχο και το γεγονός ότι καθυστέρησε, επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εξτρέ τραπεζών, τα οποία πρέπει να πάρουν οι ορκωτοί. Όμως, οι τράπεζες δεν απαντούν από τη μια μέρα στην άλλη και πέσαμε και στο θέμα ότι ο Άρης έχει λογαριασμό στη Marfin. Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί, αυτό είναι σίγουρο από τη στιγμή που έχουμε πληρώσει τις 8.000 ευρώ της προκαταβολής και τώρα θα τους δώσουμε ακόμη 10.000 για να μας δώσουν και το αποτέλεσμα. Κατά την άποψή μου, πρέπει να γίνει κι άλλος έλεγχος, στην Άρης Εμπορική. Αυτό θα το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση, ώστε να μπει κι εκεί ορκωτός λογιστής».

Για τους λόγους που εδώ και έξι μήνες δεν έγινε Γενική Συνέλευση, σχολίασε: «Αυτό θα απαντηθεί στη Γενική Συνέλευση. Κατά την άποψή μου, αν μιλήσουμε "έξω από το δόντια" κι ο Πέτρος Γαβριηλίδης ήρθε και παραιτήθηκε, ενώ μπορούσε να είναι μέσα σ’ ένα Διοικητικό Συμβούλιο να πει την άποψή του και να καταγραφεί στα πρακτικά».

Για το διοικητικό σχήμα το οποίο επελέγη και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ Άρης, χωρίς να ερωτηθούν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του φορέα, ο κ. Γρόλλιος δήλωσε: «Υπήρχαν κι άλλοι για να μπουν στη συγκεκριμένη διοίκηση, οι οποίοι αρνήθηκαν», ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τη δήλωση του Αριστοτέλη Ναούμ, ότι αν γινόταν Γενική Συνέλευση, το συγκεκριμένο σχήμα θα εκλεγόταν με ποσοστό 99%.

Όσον αφορά τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο έλεγχος αποκαλύψει ποινικά αξιόποινες πράξεις και πώς θα αντιδράσει η Λέσχη, τόνισε: «Είναι κάτι που θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση. Το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό στον κόσμο κι αυτός θα αποφανθεί».

Για τον αριθμό των μελών που έχουν ανανεώσει φέτος τη συνδρομή τους στο φορέα δήλωσε άγνοια: «Δεν το ξέρω αυτό το πράγμα απ’ έξω», ενώ για τους λόγους της χαμηλής προσέλευσης μίλησε για τον παράγοντα της οικονομικής κρίσης.
Για το πως τα χρέη που εμφανίζονται στην αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 ανέρχονται σε περίπου 27 εκατομμύρια, ενώ σήμερα ξεπερνούν τα 32, σημείωσε: «Όταν εμείς αναλάβαμε, πιστεύαμε ότι το "άνοιγμα" του Άρη, με βάση τους διοικούντες, ήταν περί τα 20-21 εκατομμύρια ευρώ, υπολογίζοντας εμείς το πολύ μέχρι 25. Ξαφνικά είδαμε ότι είναι 32.190.000 ευρώ!

Όταν καταθέσαμε την αίτηση, το ύψος των χρεών ήταν σαφώς χαμηλότερο από αυτό. Τα υπόλοιπα τα ανακαλύψαμε στη διάρκεια. Έπρεπε οι ορκωτοί να μιλήσουν με όλους τους δικηγόρους οι οποίοι χειρίζονται υποθέσεις του Άρη από το 2004 μέχρι το 2012. Μεταξύ αυτών ήταν και δικηγόρος, ο οποίος είχε υποθέσεις της ΠΑΕ στη FIFA. Είδαμε να οφείλουμε σε παίκτες που ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε, όπως τον Παλαθουέλος και διαφόρους άλλους».

Για το γεγονός ότι έγινε συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση από τον Άρη πριν από λίγα χρόνια, με χρήματα που έπρεπε να δοθούν στην πρώην ομάδα του παίκτη η οποία τώρα έχει προσφύγει στη FIFA, «φωτογραφίζοντας» τον Τόχα, επισήμανε: «Όλες οι ομάδες παίρνουν ελεύθερους παίκτες εδώ και πολλά χρόνια, πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Εμείς πήγαμε και πήραμε παίκτη κι έπρεπε να πληρώσουμε και την ομάδα του. Της καταβάλλαμε ένα ποσό κι αυτή τη στιγμή μας ζητά ένα συγκεκριμένο ποσό, έχοντας προσφύγει στη FIFA, διότι ο Άρης δεν ήταν συνεπής. Δεν πληρώθηκε ούτε ο παίκτης, ούτε η ομάδα του».

Όσον αφορά αν και η φετινή χρονιά παρουσιάζει ζημίες, ο κ. Γρόλλιος ήταν κατηγορηματικός: «Δεν παρουσιάζει ζημιές σε καμία περίπτωση. Με βάση το μπάτζετ που έχει η ΠΑΕ, δεν έχει μπει "μέσα"».

Για το αν ο Άρης θα έπαιζε στο πρωτάθλημα φέτος αν δεν είχε εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή, σημείωσε: «Δε μπορώ να το ξέρω αυτό. Η άποψή μου, πάντως είναι ότι δε θα μπορούσαμε, δε θα βγαίναμε οικονομικά αν έπρεπε να πληρώσουμε τα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε ποδοσφαιριστές. Εκ του αποτελέσματος, η απόφαση να κινηθούμε στο άρθρο 99 αποδεικνύεται σωστή».

Για το σενάριο που φέρει άνθρωπο του ΔΣ της Λέσχης να έχει κάνει επαφή με κάποια ομάδα όσον αφορά το ζήτημα ΑΦΜ, τόνισε: «Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο. Προσωπικά, μπορώ να ορκιστώ ότι δεν έχω κάνει επαφή με καμία ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει ο Άρης το ΑΦΜ του Αιγινιακού, όπως, επί παραδείγματι, ακούγεται το τελευταίο διάστημα. Δεν υπάρχει λογική, πρόκειται για μια ομάδα που δε βρίσκεται καν στη Superleague».

Σχετικά με το αν ο φορέας θα κυνηγήσει τους ενόχους εφόσον διαπιστωθούν ατασθαλίες από τον έλεγχο, σχολίασε: «Η Λέσχη, σύμφωνα με τα στοιχεία που θα έχει, θα προσπαθήσει νομικά να κυνηγήσει το θέμα, σε περίπτωση που διαπιστωθούν κολάσιμες πράξεις μέσα από τον έλεγχο. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα της Πολιτείας να οδηγηθούν στη φυλακή οι ένοχοι».

Για τις 800.000 ευρώ που έδωσε ο Άρης για λήψη ενημερότητας το καλοκαίρι κι αν ο Άρης θα μπορούσε να γλυτώσει αυτό το ποσό έχοντας καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή πολύ νωρίτερα, σημείωσε: «Όταν καταθέσαμε αίτηση, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2012 είχαμε ενημερότητα. Είχαμε ρυθμίσει τα χρέη μας. Αυτό το τονίσαμε στο δικαστήριο για να πάρουμε προσωρινή διαταγή. Η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ μας είχε πει ότι αν δεν καταβάλλαμε αυτό το ποσό των 800.000 ευρώ, δε θα μπορούσαμε να παίξουμε. Χάρη στην ενημερότητα του καλοκαιριού, μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε προσωρινή διαταγή».

«Προσοχή στα στημένα»

28/03/2013
 Στα στημένα επέστησε την προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Προσοχή στα στημένα»
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έδειξε στους «ασπρόμαυρους» βίντεο με αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδος, ζητώντας αλληλοκάλυψη από όλες τις γραμμές, ενώ τους ενθάρρυνε λέγοντας πως αν παίξουν όπως πρέπει, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Αναλυτικά: «Χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα του Ολυμπιακού. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στα μαρκαρίσματα και να έχουμε το μυαλό μας, καθώς σε πολλά παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει πετύχει τέρματα από στημένες φάσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να έχουν πολύ καλή αλληλοκάλυψη και να μην επιτρέψουν στους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Ιτάνζ.

Στο τέλος, τόνισε πως: «Πρέπει να πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να μη φοβηθούμε, σε καμία περίπτωση, τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να τους νικήσουμε».

Απειλεί ο Μπιέρσμιρ τον Παναθηναϊκό

28/03/2013
 Στην διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών για να πάρει την αδειοδότηση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. «Αγκάθι» ο Μπιέρσμιρ, ο οποίος απειλεί το «τριφύλλι» και πάει FIFA.

Απειλεί ο Μπιέρσμιρ τον Παναθηναϊκό
Στην αρχή ήταν Καρνέζης, Σεϊταρίδης, μετά ήταν ο Κουίνσι και Καραγκούνης που τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό και φαινόταν πως τελικά θα έβρισκε την άκρη για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Όμως λογάριαζε χωρίς τον Ματίας Μπιέρσμιρ. Το «τριφύλλι» οφείλει στον Σουηδό ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ και βασιζόμενο στην πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ, θα του τα δώσει σε περίπου 45 δόσεις.

Αυτό είναι που ενοχλεί τον Μπιέρσμιρ. Ο ποδοσφαιριστής έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να πάει στην FIFA την ερχόμενη Δευτέρα και να ζητήσει να μην χορηγηθεί η αδειοδότηση στους «πράσινους». Στον Παναθηναϊκό δείχνουν να μην ανησυχούν αφού ήδη έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ πως δεν πρόκειται το θέμα να «στραβώσει».

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε…

28/03/2013
 Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις είναι μια ανάσα από την συμφωνία και η ΑΕΚ περιμένει να μάθει τι θα γίνει. Εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ώρα στην Ένωση.

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε…
Από μια κλωστή κρέμεται εδώ και καιρό το μέλλον της ΑΕΚ αλλά η ώρα της… κρίσης έφτασε. Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις φαίνεται να έχουν καταλήξει και να έχουν συμφωνήσει για το τελικό σχέδιο πρότασης εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Ένωσης και το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι στην αναμονή.

Το πολύ μέχρι την Δευτέρα (1/4), Βιντιάδης και Χάρις θα βρίσκονται στην Ελλάδα για να τοποθετηθούν και επίσημα και τελικά αν δούμε αν θα μπουν στην ΑΕΚ ή όχι. Αφού έρθουν τότε ο 32χρονος επιχειρηματίας θα φιξάρει και το ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για τους διακανονισμούς!

28/03/2013
 Να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ελπίζουν οι άνθρωποι του Άρη καθώς τα χρήματα από τα εισιτήρια αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τακτοποιήσουν τους διακανονισμούς.

Για τους διακανονισμούς!
Αυτή την χρονική στιγμή οι κίτρινοι «καίγονται» για περίπου 150.000 ευρώ τα οποία είναι χρήματα που πρέπει να δοθούν άμεσα για διακανονισμούς παικτών που έχουν τελεσίδικο χαρακτήρα.

Οι διοικούντες, σε συνεργασία με τους νομικούς της ομάδας, έχουν καταφέρει να φθάσουν σε προφορικές συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές και με όσους δεν τα έχουν καταφέρει, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία να προσφέρουν ένα ποσό ως προκαταβολή που θα κάμψει τις όποιες αμφιβολίες έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Οι υποθέσεις που επείγουν είναι των Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο, Σηφάκη, Κουλουχέρη, Μενδρινού, Αραβίδη, Γκαρσία και μετά τη νέα αναβολή που εξασφαλίστηκε από το διαιτητικό δικαστήριο (για 9 και 23 Απριλίου), οι διοικούντες ελπίζουν ότι στο διάστημα αυτό θα βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να κλείσουν τα μέτωπα, αφού ακολουθούν κι άλλες υποθέσεις που θα συνιστούν απειλή σε λίγο καιρό, όπως των Καπετάνου, Τόχα, Ρονάλντο, Πρίττα.

«Να νικήσουμε τον πόλεμο με τον ΠΑΟΚ»

28/03/2013
 «Πόλεμο» χαρακτηρίζει τους στόχους που έχει βάλει ο Αστέρας Τρίπολης, ο Λεάντρο Αλβάρες. Και δεύτερη θέση και κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει ο άσος των Αρκάδων, μιλώντας στην Sportday

«Να νικήσουμε τον πόλεμο με τον ΠΑΟΚ»
Ένας από τους βασικούς συντελεστές της πορείας πρωταθλητισμού του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Λεάντρο Αλβάρες. Ο Αργεντινός καλοβλέπει την κατάκτηση του Κυπέλλου και επιθυμεί διακαών την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που θα δώσει το δικαίωμα στους Αρκάδες να παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και υπόσχεται πως θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους.

Διαβάστε όσα είπε ο Λεάντρο Αλβάρες στην Sportday:

Πόσο εφικτή θεωρείς ότι είναι η διατήρηση της 2ης θέσης από τον ΠΑΟΚ;


«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε ρίξει ιδρώτα και "αίμα", για να φτάσουμε εδώ και αξίζουμε να την κρατήσουμε. Νομίζω ότι αν εμείς συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, τη δουλειά που κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος, και κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις, θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας, από εμάς εξαρτάται. Είναι ένας "πόλεμος" και μακάρι να νικήσουμε στο τέλος. Έχουμε τις δυνατότητες και το αξίζουμε».

Και στο Κύπελλο αντίπαλος ο ΠΑΟΚ. Τι πιστεύεις ότι θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό;

«Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ δυνατή επίθεση, με παίκτες που βοηθάνε από τα άκρα. Απειλεί τόσο από εκεί όσο κι από τον άξονα. Αν εμείς μπορέσουμε να περιορίσουμε την επιθετικότητά τους, τότε έχουμε τους ποιοτικούς παίκτες για να κάνουμε τη «ζημιά» στην άμυνά τους και να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Αστέρας δεν έχει κερδίσει κάποιο τίτλο. Είστε πολύ κοντά στο Κύπελλο. Περνάει από το μυαλό σας;

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει τίτλους. Το σκεφτόμαστε, αλλά όχι πολύ. Μπορεί να είμαστε κοντά, αλλά απέχουμε πολύ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν με το καλό περάσουμε στον τελικό, θα μπορέσουμε να σκεφτούμε την κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ το σκέφτεστε καθόλου;

«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, το θέλουμε πιο πολύ. Πέρα από όνειρο, είναι στόχος μας πλέον η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Μακάρι να χαμογελάσουμε στο τέλος. Η ομάδα το αξίζει».

Υπάρχει μυστικό για τη φετινή πορεία;

«Όχι. Απλά δουλεύουμε στις αδυναμίες μας. Η ομάδα έχει χτίσει προσωπικότητα και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Κυνηγάμε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μετά από κάθε ματς καταλαβαίνουμε τα λάθη που κάναμε και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Έχουμε την ικανότητα και τους παίκτες για να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Προσωπικά, έχεις καθιερωθεί ως αμυντικός χαφ, αλλά παίζεις συχνά και στόπερ. Πού αισθάνεσαι ότι αποδίδεις καλύτερα;

«Αμυντικό χαφ ξεκίνησα να παίζω με τον κ. Τσιώλη στον Βόλο. Στην Αργεντινή έπαιζα κυρίως στην άμυνα. Σε όλες τις θέσεις της τετράδας. Νιώθω πλέον άνετα σε αυτή τη θέση και πιστεύω ότι βοηθάω περισσότερο, σαν εξάρι. Βέβαια αν χρειαστεί να παίξω στόπερ, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω».

Μια κι αναφέρθηκες στον Τσιώλη, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Εσύ αν ήσουν πρόεδρος, με αυτά που έχεις δει, θα το ανανέωνες;

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι δημιούργημα του κ. Τσιώλη. Όταν ήρθε, ήταν σε δύσκολη θέση και σε 1-2 χρόνια κατάφερε να γράψει ιστορία. Μαζί φυσικά με τους παίκτες που έφερε η διοίκηση. Είναι Έλληνας, έχει παίξει ποδόσφαιρο εδώ, ξέρει τα μυστικά του πρωταθλήματος και τους παίκτες όλων των αντιπάλων. Γνωρίζει τη νοοτροπία και το στυλ των Ελλήνων. Διαβάζει τις τακτικές των αντιπάλων και δουλεύει πολύ για να πάρει το 100% από κάθε παίκτη. Τώρα, τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη διοίκηση».

Όσον αφορά το δικό σου συμβόλαιο που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Έχετε κουβεντιάσει με τη διοίκηση για την επέκτασή του; Και ποια είναι η δική σου πρόθεση; Θέλεις να μείνεις εδώ για τα επόμενα χρόνια;

«Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει για το συμβόλαιο. Είμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο. Φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και θέλω να μείνω. Αυτό εννοείται. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα ο Αστέρας, πολύ καλά οργανωμένος και δύσκολα βρίσκεις τέτοιο σύλλογο. Σου παρέχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλω να μείνω».

Προτάθηκε ο Κούπερ στον ΠΑΟ!

28/03/2013
 Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προτάθηκε για να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει σήμερα η Sportday και η στήλη της «Τρελός του Χωριού»…

Προτάθηκε ο Κούπερ στον ΠΑΟ!
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει χαρακτηρίσει πολύ σημαντικές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τη θέση του προπονητή και αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Για το πρώτο πόστο υπάρχει ένα ακόμη όνομα υποψηφίου που έρχεται να προστεθεί στη λίστα, εφόσον αποτελέσει παρελθόν ο Φάμπρι.

Πρόκειται για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο οποίος –όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του Χωριού» της Sportday-προτάθηκε στους πράσινους μέσω του Αλεχάνδρο Καμάνιο, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα του Αριέλ Ιμπαγάσα και… ενόχλησε διακριτικά τους «πράσινους».

Το κασέ του κάποτε φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βαλένθια, Αργεντινού τεχνικού, δεν ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ, χωρίς την εφορία την οποία και πρέπει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην πέταξαν τη σκούφια τους στο άκουσμα του ονόματος του Κούπερ, αλλά είναι μία από τις 3-4 περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για τον πάγκο εν όψει της νέας χρονιάς.

Αλλάζει η Τούμπα!

28/03/2013
 Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να επιθυμεί την ανέγερση νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ ωστόσο έχει δώσει την έγκρισή του να αλλάξουν κάποια πράγματα στην Τούμπα μέχρι να μπορέσει η ομάδα να… μετακομίσει.

Αλλάζει η Τούμπα!
Έτσι όπως αναφέρει ο Τύπος στη Θεσσαλονίκη μετά από συμφωνία με την nomenarchitects για την κατασκευή προεδρικής σουίτας, αποφάσισε στην επέκταση των έργων σε γραφεία, αποδυτήρια, και άλλους χώρους του γηπέδου.

Μίλησαν με Κόρμπο

28/03/2013
 Το πρώτο επίσημο ραντεβού μεταξύ του μάνατζερ του Κόρμπου και του Παναθηναϊκού έγινε χθες.

Μίλησαν με Κόρμπο
Ο πρόεδρος του τριφυλλιού είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο του παίκτη του Λεβαδειακού ενημερώνοντάς τον ότι ο πελάτης του ενδιαφέρει την ομάδα αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την έλευση του νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή οι οποίοι θα έχουν και την τελική απόφαση για τα αγωνιστικά θέματα και τις μεταγραφές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κόρμπος, του οποίου το συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό λήγει, είναι πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» σαν μία ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή.

Χωρίς Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη

28/03/2013
 Δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον Άρη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Χωρίς Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη
Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Παπαδόπουλου θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν ο Παύλος Δερμιτζάκης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στην οποία ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή στο τραύμα του Παπαδόπουλου, ο οποίος χθες (Τετάρτη, 27/3) δεν προπονήθηκε κανονικά και για αυτό αναμένεται να μην το συμπεριλάβει στα σχέδια του, ώστε να είναι έτοιμος στα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Κέρκυρα.

Η απουσία του Παπαδόπουλου θα επιφέρει αρκετές εσωτερικές αλλαγές, αφού τη θέση του θα πάρει ο Τζάνης, δεδομένου ότι και ο Κονοτογουλίδης είναι νοκ-άουτ.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου