ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Παπανικολάου και Χάινς για τον αμυντικό της χρονιάς

Παπανικολάου και Χάινς για τον αμυντικό της χρονιάς

Οι Παπανικολάου και Χάινς είναι υποψήφιοι για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς στην Euroleague, με τον Έλληνα σμολ-φόργουορντ να βρίσκεται και στη σχετική λίστα για τον ανερχόμενο αστέρα.
Όπως συμβαίνει κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, η Euroleague γνωστοποίησε τόσο την λίστα με τους παίκτες για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς, όσο και εκείνη για τον ανερχόμενο αστέρα στην διοργάνωση.
Το βραβείο για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς θα το διεκδικήσουν και δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Κώστα Παπανικολάου και Κάιλ Χάινς, οι οποίοι για μία ακόμη χρονιά ξεχωρίζουν στην Euroleague για την ικανότητα τους στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Στην λίστα για τον κορυφαίο αμυντικός της χρονιάς (2013) βρίσκονται δώδεκα παίκτες, με τους δύο από αυτούς να είναι και Έλληνες. Συγκεκριμένα είναι οι εξής: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίκι Χίκμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Στέφαν Λάσμε (Παναθηναϊκός), Τζαμόν Λούκας (Εφές Αναντολού), Σεργκέι Μόνια (Χίμκι), Ντέιβιντ Μος (Σιένα), Βίκτορ Σάδα, Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).

Αν και φέτος θα γίνει 23 ετών (1/8/1990), ο σμολ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, βρίσκεται και στην λίστα με τους ανερχόμενους αστέρες. Στην λίστα για το σχετικό βραβείο βρίσκονται οι εξής: Αλεσάντρο Τζεντίλε (Μιλάνο), Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (Πρόκομ), Νίκολο Μέλι (Μιλάνο), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Νεμάνια Νέντοβιτς (Λιέτουβος Ρίτας), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ντάρκο Πλάνινιτς (Μακάμπι), Ματέους Πονίτκα (Πρόκομ), Κλέμεν Πρέπελιτς, Σασού Σαλίν (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Λίο Βέστερμαν, Ντρου Γκόρντον, Ντέγιαν Μούσλι (Παρτιζάν).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου