ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Άλλο ο Μανιάτης και άλλο ο Πίνο…

Άλλο ο Μανιάτης και άλλο ο Πίνο…

24/03/2013
 Δύο θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα την διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αυτά των Μανιάτη και Πίνο, αν και πρόκειται για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Άλλο ο Μανιάτης και άλλο ο Πίνο…
Εκτός από τις προσθήκες παικτών που είτε έχουν γίνει, είτε είναι στο πρόγραμμα, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει θέματα να διευθετήσει σύντομα με παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ. Δύο περιπτώσεις λοιπόν που έχουν ενδιαφέρον και εντελώς διαφορετικά δεδομένα είναι αυτές των Γιάννη Μανιάτη και Χουάν Πίνο…

Ας πιάσουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Γιάννης Μανιάτης αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2011 από τον Πανιώνιο και ειδικά μετά από εκείνο το περίφημο ματς στην Μασσαλία όπου ο Βαλβέρδε τον έβαλε αμυντικό χαφ, δεν βγαίνει από την 11άδα. Είναι δεδομένο ότι στην διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχουν την καλύτερη άποψη για τον Μανιάτη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014…

Ωστόσο, στην ΠΑΕ θέλουν από το φετινό καλοκαίρι να «τελειώσουν» με την υπόθεση αυτή και να φωνάξουν τον Μανιάτη για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτή αναμένεται να προβλέπει και αύξηση αποδοχών και με βάση το κλίμα που υπάρχει, πρέπει να θεωρείται… εύκολη υπόθεση το να πέσουν οι υπογραφές.

Η υπόθεση του Πίνο είναι εντελώς διαφορετική. Ο Κολομβιανός βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός ομάδας (σ.σ ουσιαστικά δεν πρόλαβε να μπει ποτέ σε αυτήν) εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων και συμπεριφοράς. Μετά από όλο αυτό το διάστημα που μένει εκτός αποστολής, ο Πίνο, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στο Ρέντη, δείχνει να αλλάζει στάση. Φαίνεται ότι έχει καταλάβει το λάθος του και πλέον συμπεριφέρεται διαφορετικά δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση.

Αυτό σαφώς και έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σε λίγο καιρό θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που διατηρεί για να κρατήσει τον παίκτη. Ο ίδιος ο Πίνο γνωρίζοντας ότι η καριέρα του είναι σε φθίνουσα πορεία αν και είναι μόλις 26 ετών, αντιλαμβάνεται ότι δεν θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες πιστεύουν στην αξία του αλλά είναι δεδομένο ότι προβληματίζονται για την συμπεριφορά του. Πάντως, δεν αποκλείεται να του δώσουν μία ακόμα ευκαιρία, αν δουν ότι έχει καταλάβει πως πρέπει και ο ίδιος να αλλάξει… ρότα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου