ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά»

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά»

25/03/2013
 Η απουσία του Μπόατενγκ από το παιχνίδι της Γκάνας με το Σουδάν αποτελεί μείζον ζήτημα στην αφρικανική χώρα στην οποία υπάρχει δημοσίευμα σχετικά με το μέλλον του.

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά»
Μείζον ζήτημα για την εθνική ομάδα της Γκάνα αποτελεί το μέλλον του Ντέρεκ Μπόατενγκ. Ιστοσελίδα της χώρας έχει ένα δημοσίευμα στο οποίο εκφράζονται έντονοι φόβοι για τον διεθνή άσο και την αγωνιστική του ετοιμότητα από την στιγμή που δεν έχει αναμετρήσεις στα… πόδια του.

Αφορμή για αυτό αποτελεί η απουσία του Μπόατενγκ από την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας στο παιχνίδι με το Σουδάν, ενώ υπολογίζοντάς τον ακόμη ως ποδοσφαιριστή της Ντίπρο φιλοξενεί δηλώσεις του με τις οποίες παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά…

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα μου, αλλά δουλεύω για να εξασφαλίσω ότι όλα τα πάνε όπως θέλω στο μέλλον», αναφέρει ο Γκανέζος μέσος.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπόατενγκ προσβλέπει στην επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για την συμφωνία του παίκτη με τους ερυθρόλευκους, ενόψει της δικαστικής κόντρας που υπάρχει με την ουκρανική ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε και τυπικά να μπορεί να αγωνιστεί με τους Πειραιώτες.

Ο Μπόατενγκ εδώ και αρκετές ημέρες προπονείται με τον Ολυμπιακό, στον οποίο περιμένουν την απόφαση του CAS στη διαμάχη «Μπόατενγκ-Ντίπρο», μέσα στις επόμενες ημέρες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου