ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«ΟΚ» της Ρεάλ για δύο παίκτες

«ΟΚ» της Ρεάλ για δύο παίκτες

26/03/2013
 Τη θετική απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης για δύο μεταγραφές έχει εξασφαλίσει ο Μίτσελ. Ξεχωρίζει ο Ρώσος Τσερίσεφ. Ο Κάσιο προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενδιαφέρεται να ενισχύσει τη θέση στον «άσο».

«ΟΚ» της Ρεάλ για δύο παίκτες
Ο Ντένις Τσερίσεφ.
Αυξάνονται οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός να αποκτήσει – έστω και με τη μορφή δανεισμού – κάποιον ποδοσφαιριστή από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Μίτσελ έχει έρθει σε επαφή με τους παράγοντες της «βασίλισσας», ώστε την επόμενη σεζόν να μπορέσει να πάρει κάποιον ή… κάποιους παίκτες της ισπανικής ομάδας στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο 50χρονος προπονητής – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - φέρεται να έχει εξασφαλίσει θετική απάντηση των «μερένχες» για δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης Β’.

Το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» έχει προσελκύσει ο Ντένις Τσερίσεφ, το όνομα του οποίου ακούγεται αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Ο Ρώσος χαφ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου – προσπαθεί να τον προετοιμάσει για την επόμενη σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος άσος έχει παίξει σε 27 αγώνες, έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράσει 7 ασίστ στους συμπαίκτες του στη Segunda Division.

Επίσης, στα υπ’ όψιν είναι ο Άλεξ Φερνάντεθ Ιγκλέσιας, ο οποίος μένει ελεύθερος και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση. Ο 20χρονος χαφ έχει παίξει σε 24 ματς, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός εξετάζεται την περίπτωση του Μπόρχα Γκαρθία, του Χεσέ Ροντρίγκεθ Ρουίθ και του Αλβάρο Μοράτα, όμως δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν παίκτες που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν μία ευκαιρία στη Ρεάλ.

Προτάθηκε ο Κάσιο

Το όνομα του Κάσιο, του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Πάσος Φερέιρα, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος».

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση ενός γκολκίπερ εν όψει της νέας σεζόν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πλαισιώσουν τον Μπάλας Μέγιερι και τον Ρόι Κάρολ.

Ο 32χρονος πορτιέρο – έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Σαλίνο - είναι αρκετά έμπειρος και πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του αποτελεί την έκπληξη της σεζόν και διεκδικεί μαζί με την Μπράγκα (την πρώην του Λεονάρντο Ζαρντίμ) την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Κάσιο έχει 20 γκολ παθητικό έπειτα από 23 αγωνιστικές στη Superliga, ενώ μετράει άλλες τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση της Πάσος Φερέιρα έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, ένα θέμα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια με τον ταλαντούχο Οτσόα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου