ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αβραάμ: «Δεν ήμασταν πάντα αυτοί που έπρεπε»


Αβραάμ: «Δεν ήμασταν πάντα αυτοί που έπρεπε»

27/03/2013
 Ειλικρινή αυτοκριτική έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους κατόχους των διαρκείας.

Αβραάμ: «Δεν ήμασταν πάντα αυτοί που έπρεπε»
Χωρίς φόβο αλλά με ειλικρίνεια μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους κατόχους των διαρκείας. Ο διεθνής αμυντικός αναγνώρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν στάθηκαν σε όλη τη σεζόν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το παν για να κατακτήσουν μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να προσφέρουν καλό θέαμα στα εναπομείναντα ματς.

«Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουμε ότι σε κάποια παιχνίδια φέτος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά είμαστε πρωταθλητές, θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά κατακτώντας το Κύπελλο και με νίκες στα ντέρμπι που έρχονται και από εκεί και πέρα και εμείς και ο κόσμος θέλουμε να παίζει η ομάδα θεαματικά, γιατί έχουμε αντιληφθεί σε τι σύλλογο είμαστε», δήλωσε ο αρχηγός των Πειραιωτών.

«Σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι καθαρά, πρέπει να σας πω ότι σε έναν ποδοσφαιριστή χρειάζεται χρόνος σε μία ομάδα και μόνο αν τον στηρίζουμε θα προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί», πρόσθεσε.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου