ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συνεχής η στήριξη προς τον Ερασιτέχνη

Συνεχής η στήριξη προς τον Ερασιτέχνη

Νέα οικονομική ενίσχυση από τους συνδέσμους της Θύρας 7 προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι οργανωμένοι οπαδοί προσέφεραν στον πειραϊκό σύλλογο το ποσό των 17.000 ευρώ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους και στα μέλη της Θύρας 7, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μάζεψαν το ποσό των 17.000 ευρώ, το οποίο και προσέφεραν στον Ερασιτέχνη, ώστε να στηρίξουν τα τμήματα του συλλόγου. Πρόκειται για μία τεράστιας σημασία κίνηση, αν αναλογιστούμε και στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε. Αξίζουν πολλά μπράβο, ενώ και ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Θρύλου.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ:

"Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως για ακόμη μία φορά τους συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, το ποσό των 17.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Πρόκειται για χρήματα που θα διατεθούν, όπως και τα προηγούμενα που έχουν προσφέρει, εξ’ ολοκλήρου για τις υποχρεώσεις μας προς τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων μας.

Η  ηθική αλλά και η συνεχής οικονομική στήριξη των φιλάθλων μας, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αποτελούν σημείο αναφοράς γενικότερα για τον Ελληνικό αθλητισμό.

Η ανιδιοτελής  προσφορά των φιλάθλων μας, αποδίδει καρπούς και εντός των αγωνιστικών χώρων με την κατάκτηση τίτλων από τις ομάδες μας, τους οποίους το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αφιερώσουμε στον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού μας.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου