ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δεν πειραζει...η τιμωρια στο Γ.Καραισκακης θα ειναι οριστικη και αμετακλητη...

Δεν πειραζει...η τιμωρια στο Γ.Καραισκακης θα ειναι οριστικη και αμετακλητη...

 28/03/2013

Ευτυχως που δεν θα φυγει ο μπαοκ απο το Ελληνικο Πρωταθλημα...ουφ, και ειχα μια ανησυχια...ευτυχως λεμε...

Τι ελεγες ρε Ιβαν εσυ και το συνεταιρακι σου ο...Τwitty? Να σπασετε μαζι το κατεστημενο του Ολυμπιακου?Οταν αλλαζει αποφαση για τον βαζελα και τα τσιρακια του αεκ,μπαοκ κλπ...ειναι απονομη δικαιοσυνης και χρτυπημα στο ερυθρολευκο κατεστημενο..οταν αλλαζει η αποφαση για τον Ολυμπιακο ειναι σκανδαλο, κατεστημενο, παραγκα , βρωμια και αισχος και καιριο πληγμα στην καρδια του...Ελληνικου ποδοσρφαιρου ε...κολοτουμπες μου?

Η ποινή του Σαλπιγγίδη μειώθηκε από τις 6 στην 1 (!) αγωνιστική και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (27/3). Τώρα θα βγει ο Ιβάν Σαββίδης να μιλήσει για το κατεστημένο του Ολυμπιακού; Ή τώρα όλα είναι εντάξει; (video)
Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση - σκάνδαλο της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που δικαίωσε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, μειώνοντας την ποινή του αρχηγού του ΠΑΟΚ από τις 6 στην... 1 αγωνιστική!
Το σκεπτικό της απόφασης είναι επιεικώς αστείο και φυσικά απόρροια περίεργων μεθοδεύσεων καθώς η ποδοσφαιρική πιάτσα βούιζε εδώ και μέρες πως η ποινή του Σαλπιγγίδη θα πέσει στην Επιτροπή Εφέσεων, όπως και έγινε! Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε πολλές συναντήσεις με ανθρώπους της Ομοσπονδίας τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να εξηγήσει την αθωότητα του, ενώ βεβαίως υπήρχαν και οι εξαγγελίες του δήθεν "αηδιασμένου" Ιβάν Σαββίδη για το κατεστημένο του Ολυμπιακού όπως και οι απειλές του πως δεν θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ και θα φύγει όπως ήρθε...

Όλα αυτά έπιασαν τόπο και οι μονίμως ευνοημένοι του ελληνικού κράτους καταστρατήγησαν τους νόμους με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΟ.

Τώρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μια τοποθέτηση του κ. Σαββίδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Άραγε θα μας κάνει την τιμή να μείνει στον ΠΑΟΚ; Ή μήπως θέλει κάτι παραπάνω για να... πειστεί;

Για να φανταστείτε το μέγεθος του σκανδάλου, ο ο Σαλπιγγίδης ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ, άρα η ποινή του λογικά θα έπρεπε να είναι το λιγότερο 2 αγωνιστικές, αλλά βλέπεται ο παίκτης "έπρεπε" να παίξει την Κυριακή εναντίον του Ολυμπιακού... Σκεφτείτε αυτό το μαγείρεμα να γινόταν προκειμένου να αθωωθεί ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών!

Δείτε το βίντεο με την αποβολή του Σαλπιγγίδη μετά το φάσκελο στον επόπτη:

 
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου