ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Στo «Καραϊσκάκη» ο Καντονά

Στo «Καραϊσκάκη» ο Καντονά

28/03/2013
 Στην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Έρικ Καντονά για επαγγελματικούς λόγους. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Στo «Καραϊσκάκη» ο Καντονά
Στη χώρα μας, για επαγγελματικούς λόγους, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Ερίκ Καντονά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει δική του εταιρία παραγωγής σειρών ντοκιμαντέρ, ενώ ασχολείται με όλα τα μεγάλα ντέρμπι του κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή με τίτλο «Looking for», θα βρεθεί στη χώρα μας, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όμως και για να ασχοληθεί με το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Καντονά αναμένεται να περιηγηθεί στους χώρους του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα επισκεφτεί το μουσείο των «ερυθρολεύκων», ενώ θα έχει και συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Παράλληλα θα κάνει βόλτες και σε διάφορα σημεία της Αθήνας και του Πειραιά προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το ντέρμπι που θα ασχοληθεί όλη η Ελλάδα.

Τέλος, ο Καντονά θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρέα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ θα βρεθεί και στο ΟΑΚΑ για να δει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά και να μιλήσει με τους ανθρώπους των «πρασίνων».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου