ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Παπάζογλου: "Το μυαλό όλων μας στον αγώνα με ΠΑΟΚ"

Παπάζογλου: "Το μυαλό όλων μας στον αγώνα με ΠΑΟΚ"

Ο Τάσος Παπάζογλου ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook από την προπόνηση της Πέμπτης (28/3) στο Ρέντη, τονίζοντας πως το μυαλό όλων των παικτών του Ολυμπιακού είναι στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων, καθώς στο πρόγραμμα της ομάδας προστέθηκαν και οι ξένοι διεθνείς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς της Κυριακής (31/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο αμυντικός των ερυθρολεύκων, Τάσος Παπάζογλου, ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία από την προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (28/3) το πρωί (10:30), στην οποία απεικονίζεται απόσπασμα από τις ασκήσεις στις οποίες δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον κόουτς Μίτσελ.

Επίσης, στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο Τάσος Παπάζογλου έγραψε το εξής σχόλιο μαζί με την φωτογραφία που ανέβασε: "Από τη σημερινή μας προπόνηση! Η προσοχή και το μυαλό όλων μας είναι στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ..."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου