ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σλούκας: "Να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον Άρη"

Σλούκας: "Να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον Άρη"

Ο Κώστας Σλούκας επισήμανε πως άπαντες στον Ολυμπιακό πρέπει να ξεχάσουν την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς οι υποχρεώσεις "τρέχουν" και η ομάδα έχει μπροστά της τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.
Ο Ολυμπιακός μετράει 14 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του Άρη και τη Δευτέρα (25/3, 19:00) θα προσπαθήσει για τη 15η σερί επικράτηση στη Θεσσαλονίκη. Ο γκαρντ της πειραϊκής ομάδας, Κώστας Σλούκας, υπογράμμισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλό τους.
"Δυστυχώς ή ευτυχώς το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα γεμάτο και τα ματς συνεχόμενα. Έτσι δεν μπορούμε να μείνουμε περισσότερες από 24 ώρες σε ένα ματς. Είτε το έχουμε κερδίσει είτε το έχουμε χάσει. Τώρα προερχόμαστε από ήττα και θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον Άρη. Στο γήπεδο του ο Άρης παίζει αρκετά καλά, βγάζει ενέργεια και έχει όπλο την άμυνα του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη", δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Χρήστος Μαρμαρινός, μίλησε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας: "Πρόκειται για ένα παιχνιδι με δυσκολίες για εμάς. Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα από τη Μακάμπι ενώ μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Θα πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε τι έγινε με τη Μακάμπι και να μην έχουμε το μυαλό μας στη Φενέρ. Χρειάζεται συγκέντρωση καθώς ο Άρης είναι ομάδα που αξίζει σεβασμο και προσοχή. Θα πρέπει να είμαστε απολυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να φύγουμε με τη νίκη από το Αλεξάνδρειο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Άρη να πάει το παιχνίδι στον δικό του ρυθμό. Πρέπει από την αρχή να  βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στην αναμέτρηση και να παίξουμε καλή άμυνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου