ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αποθέωση απο τα ξένα ΜΜΕ

Αποθέωση απο τα ξένα ΜΜΕ

13/05/2013 

Ο Θρύλος είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης. Κράτησε το στέμμα του ρίχνοντας 100άρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως ήταν φυσικό οι "ερυθρόλευκοι' αποθεώθηκαν απο τα Ισπανικά και όχι μόνο ΜΜΕ.
«Έσπασε... το όνειρο για το 9ο ευρωπαϊκό. Η Ρεάλ πήρε διαφορά 17 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ένας σπουδαίος Σπανούλης έφερε τα πάνω κάτω, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται αποφασισμένος, καταφέροντας μια μεγάλη ανατροπή», έγραψε χαρακτηριστικά η "As" για το ματς.
«Η Ρεάλ έχασε προβάδισμα 17 πόντων και το 9ο δεν ήρθε ποτέ. Οι Έλληνες του Ολυμπιακού έδειξαν χαρακτήρα κόντρα σε μία Ρεάλ που απογοήτευσε», ανέφερε η "Marca".
Elmundodeportivo: «Ο Ολυμπιακός το ξαναέκανε. Με νέα ανατροπή οι Έλληνες ξάφνιασαν τη Ρεάλ και με τη νίκη τους 100-88 σήκωσαν το τρόπαιο μετά από έναν εκπληκτικό τελικό».
L' equipe: «Ο Ολυμπιακός ήταν αληθινός. Όπως και πέρυσι η ελληνική ομάδα ήταν το αουτσάιντερ του φάιναλ φορ και όμως κατάφερε να επικρατήσει. Στον τελικό της Κυριακής ο Ολυμπιακός ήταν εκρηκτικός στα τρία τελευταία δεκάλεπτα».
Corriere dello sport: «Ιστορικός Ολυμπιακός, σπουδαίος Σπανούλης. Οι "ερυθρόλευκοι" ανέτρεψαν τον τελικό με τη Ρεάλ όπως και πέρυσι τον αντίστοιχο με την ΤΣΣΚΑ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου