ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η σπουδαία χειρονομία του Σπανούλη στον τελικό

Η σπουδαία χειρονομία του Σπανούλη στον τελικό

Πριν σηκώσει στην απονομή το τρόπαιο, ο Σπανούλης πήγε πρώτα στον πάγκο της Ρεάλ και χαιρέτησε τον προπονητή και τους παίκτες των Μαδριλένων. Σπουδαία χειρονομία και κίνηση, δείγμα του ήθους του αρχηγού των ερυθρολεύκων. Οι Ισπανοί, αν και πικραμένοι, του έδωσαν συγχαρητήρια. Δείτε το βίντεο.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο παρκέ και περιμένουν την μεγάλη στιγμή, να ανέβουν και πάλι στο βάθρο για να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτοί της Ρεάλ κάθονται στις διαφημιστικές πινακίδες, στον πάγκο τους, και παρακολουθούν απογοητευμένοι τους αντιπάλους τους να φοράνε τα άσπρα μπλουζάκια που γράφουν "Champions 2013".
Είναι η στιγμή που ο MVP του Final-Four, αλλά και της φετινής Euroleague, Βασίλης Σπανούλης, αφήνει για λίγο στην άκρη τους πανηγυρισμούς και πλησιάζει προς το μέρος των ανθρώπων της "βασίλισσας".

Πραγματοποιώντας μία μεγάλη κίνηση δείγμα του ήθους του, αλλά και του χαρακτήρα του, χαιρετά πρώτα έναν-έναν όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ και στη συνέχεια τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι αν και πικραμένοι υποκλήθηκαν στο ταλέντο του αρχηγού του Ολυμπιακού, δίνοντας του συγχαρητήρια.

Μια σπουδαία χειρονομία από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αναγνώρισε την αξία και την προσπάθεια του αντιπάλου του στον τελικό.

Δείτε στο βίντεο την ωραία κίνηση του Σπανούλη:

Spanoulis από sxplVII


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου