ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Mπαααα..τωρα ειναι βρωμικο το ποδοσφαιρο εεε???

 Mπαααα..τωρα ειναι βρωμικο το ποδοσφαιρο εεε???

12/05/2013 

Μπααα? σας βρωμισε το ποδοσφαιρο κυριε Καυμενακη και κυριε Μπακο? σας χαλασε ο Γιαχος?τωρα σας ετσουξε? και για ενα πεναλτυ που δεν δοθηκε αδικα βεβαια και το αναγνωριζουμε... που θα μπορουσε να ειχε συμβει σε καθε αγωνα Πρωταθληματος η Κυπελλου...σε οποιαδηποτε ομαδα...αλλα οταν ειναι η ομαδα αυτη ο Ολυμπιακος τοτε υπαρχει παντα δολος...συνεχιζετε να πιπιλατε τις καραμελες που σας εχει μοιρασει ο βαζελας για κοκκινη παραγκα...και εθελοτυφλουσατε στα αισχη που εκανε ο βαζελας γενικα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και ειδικα στον Ολυμπιακο ακομα και οταν φωναζει ο κοσμος του...εθελοτυφλουσατε ακομα και στα αισχη απεναντι στην δικη σας ομαδα απο τον βαζελα...ανοιγατε τα ποδια δηλαδη οταν παιζατε με την βαζελα...και παιζατε τελικο champions league σε καθε αναμετρηση με τον Ολυμπιακο με την κλωτσια να πηγαινει συνεφο...και με ατιμωρησια βεβαια, γιατι υπηρχαν εκλεγμενοι διαιτητες σε εντεταλμενη υπηρεσια...ας τελειωσουν λοιπον οι καραμελες που πιπιλατε και καλα να παθετε και απο τον Γιαχο και απο οποιον αλλον σας κατακρεουργησει στο μελλον...ποτε δεν συνστρατευτηκατε με την δικαιη φωνη του Ολυμπιακου περι στημενων πινακων διαιτησιας και βρωμικους διαιτητες...

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ?


 ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΕ...
 

«Ο αλήτης ο Γιάχος κέρδισε»

«Ξεσπάθωσε» κατά του διαιτητή του τελικού Κυπέλλου ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Θανάση Γιάχο «αλήτη» θεωρώντας πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

«Ο αλήτης ο Γιάχος κέρδισε»
Οι Αρκάδες, οι οποίοι ηττήθηκαν με σκορ 3-1 στην παράταση, διαμαρτύρονται δικαιολογημένα κυρίως για μια απόφαση στο δεύτερο ημίχρονο με το ματς στο 1-1, όταν δεν υποδείχθηκε πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Μανιάτη πάνω στη γραμμή.
Έξω φρενών μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μπάκος έκανε στην κάμερα του OTE TV την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά η αλητεία. Τι άλλο να πούμε; Είδατε και μόνοι σας. Μιλάμε για τον αλήτη τον Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Και όλη η αλητοπαρέα».

Καϋμενάκης: «Βρώμικο το ποδόσφαιρο»

Εκνευρισμένοι με τον τρόπο που χάθηκε το Κύπελλο Ελλάδας είναι οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος.

Καϋμενάκης: «Βρώμικο το ποδόσφαιρο»
Σε έξαλλη κατάσταση και οι δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος.

Αμφότεροι εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι από τον τρόπο που έχασε η ομάδα τους το τρόπαιο, χαρακτηρίζοντας «βρώμικο» το ποδόσφαιρο και «αλήτη» τον Γιάχο.

«Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο. Ό, τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου», τόνισε ο κ. Καϋμένακης.

«Η αλητοπαρέα του Γιάχου και των υπολοίπων, μας στέρησαν το Κύπελλο. Συγνώμη από τον κόσμο του Μοριά που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε και τον Γιάχο σήμερα», ανέφερε ο κ. Μπάκος.

Μποροβήλος: «Πολύ μεγάλο λάθος του Γιάχου»

Παράπονα για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό με τον Ολυμπιακό διατύπωσε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

«Η ομάδα έχει συνέχεια, δεν σταματάμε εδώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο λάθος του κυρίου Γιάχου. Δεν βγαίνουμε σαν Αστέρας να μιλάμε για διαιτησία εδώ και χρόνια, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα καθόρισε κατά πολύ τα πράγματα».

Έβαλε τα κλάματα ο Γιάχος

Δεν άντεξε στην παραδοχή του λάθους του στη φάση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μανιάτη ο Θανάσης Γιάχος.

Έβαλε τα κλάματα ο Γιάχος

Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες της αρκαδικής ΠΑΕ, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Οι τελευταίοι του είπαν να βγει να τη ζητήσει δημόσια και να παραδεχτεί ότι είναι αλήτης και τότε εκείνος έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως «κατέστρεψα την καριέρα μου».

Η σκηνή διαδραματίστηκε παρέα με τον Σταύρο Τριτσώνη. «Δεν γίνεται δεκτή η συγγνώμη σου! Να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη και να πεις ότι είσαι αλήτης», του απάντησαν οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης.

Ο Γιάχος ξέσπασε. «Έχασα μια καλή ευκαιρία να κάνω μια καλή διαιτησία. Κατέστρεψα την καριέρα μου».
ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΓΙΑΧΟΣ? ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ? ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ....
Τωρα λοιπον που εκλαψε το παιδι να τον βγαλετε απο τους πινακες διαιτησιας και μετα το καλοκαιρι που θα ξεχαστει η παπαρια που εκανε να τον ξαναβαλετε κατ εντολην των παραγγελιοδοχων στους πινακες διαιτησιας οπως εχετε κανει σχεδον με ολους...και μετα οταν σας την ξανακανει να εχετε να πειτε οτι παλι φταιει η κοκκινη παραγκα και ο Ολυμπιακος...καλα να παθετε ακομη μια φορα...δεν σας αξιζει ουτε σταλα λυπησης...εισαστε ενα κομματι απο το συστημα που εχει στρωσει η βαζελα εδω και εναν αιωνα...καποια στιγμη την πληρωσατε και εσεις απο τα ιδια οπλα που συλειτουργουσατε μαζι με τον βαζελα...ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ...


 

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΗΝ Π... ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ? ΤΩΡΑ ΦΤΑΕΙ Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΚΕΔ Ε? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε? ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ...ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ Ε, ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ....

Αλαφούζος: «Να χαίρεστε την κατάντια σας»

Νέο σχόλιο του Γιάννη Αλαφούζου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Αλαφούζος: «Να χαίρεστε την κατάντια σας»
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικητή τους «ερυθρόλευκους» με σκορ 3-1, έγραψε στο twitter: «Άλλο ένα θλιβερό παιχνίδι τελειώνει όλη η αλητεία στην οθόνη σας. Μπράβο στην ΕΠΟ στην ΚΕΔ ! Να χαίρεστε την κατάντια σας .. Ντροπή»

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕ????

Τωρα σπευδει ποιος αλλος? ο Αλαφουζος το λαμογιο ο πουθενας, να συστρατευτει με τον αδικημενο Αστερα...τι λες μωρε?σοβαρα? τι εγινε ρε Αλαφουζει νουμερο...εγινες και ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τωρα? μην ξεχασεις το βραδυ που θα κατσεις στον καναπε σου να δεις τον ΘΡΥΛΟ να διεκδικει ακομη μια Ευρωπαικη διακριση να αλλαξεις  φανελα και να βαλεις της...Ρεαλ.για καλο και για κακο ομως...παρε και καμμια χουφτα ΛΕΧΟΤΑΝΙΛ οταν ο ΘΡΥΛΟΣ σηκωσει την κουπα...νουμερο ε νουμερο.

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου