ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Δηλωσεις προπονητων, παικτων και παραγοντων

Δηλωσεις προπονητων, παικτων και παραγοντων

12/05/2013


Μίτσελ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του που, κατά τη γνώμη του, ήταν καθοριστικά ώστε να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Κύπελλο, στάθηκε μετά τη λήξη του τελικού ο Μίτσελ.

Μίτσελ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του δήλωσε μετά τη λήξη του τελικού με τον Αστέρα (3-1) ο Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε οι «ερυθρόλευκοι», όσο περισσότερο κουράζονταν, τόσο καλύτερα έπαιζαν. Κάτι για το οποίο δήλωσε περήφανος.

«Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, αλλά αυτοί που τα αξίζουν πραγματικά είναι οι παίκτες της ομάδας. Ο τελικός ήταν πολύ ισορροπημένος, με μεγάλη ένταση και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος. Στα πρώτα 15 λεπτά ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά δώσαμε πολύ χώρο στους αντιπάλους μας, δεχτήκαμε το γκολ και αντιμετωπίσαμε προβλήματα», ανέφερε. Και συνέχισε:

«Ευτυχώς ο Φουστέρ ισοφάρισε και μας έστειλε στα αποδυτήρια με το 1-1 στο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δυνατό και υπήρχε πολύ κούραση. Περιέργως όμως, όσο περισσότερες δυνάμεις ξοδεύαμε, τόσο βελτιωνόταν η εικόνα μας. Γι’ αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η αλλαγή του Μασάντο ήταν αναγκαστική, ενώ αντιμετωπίσαμε πρόβλημα τραυματισμού και με τον Χολέμπας, έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές μας.

Είχαμε αποφασιστικότητα στην παράταση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες μου. Με τον Χοσέ τραυματία, οι υπόλοιποι έκαναν τα πάντα»
.

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του νταμπλ, ο Μίτσελ τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που έχω κερδίσει δύο τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό» και κατέληξε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη χρονιά, με πολύ καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη. Ακόμη κι αν είχαμε παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο φέτος, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα κυνηγήσουμε τη νέα σεζόν».

Τσιώλης: «Μας ζήτησαν συγγνώμη οι διαιτητές»

Οι διαιτητές ζήτησαν συγγνώμη για τα λάθη τους από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τσιώλης: «Μας ζήτησαν συγγνώμη οι διαιτητές»
Άβολα και περίεργα αισθάνθηκε ο Σάκης Τσιώλης, βλέποντας τους διαιτητές να ζητούν συγγνώμη από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφορικά με τα λάθη που έγιναν, ο προπονητής των Αρκάδων τα χαρακτήρισε «ανθρώπινα», ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει καιρός για… κλάματα, καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε Σάκης Τσιώλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου: «Για πρώτη φορά έφτασε η ομάδα στον τελικό και πιστεύαμε πως θα μπορούσε το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα. Να πάρουμε το Κύπελλο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Κρατάμε την απόδοση, την εμπειρία και τη στιγμή που ο κόσμος με τους ιδιοκτήτες έγιναν ένα. Η ομάδα είχε πραγματικούς φιλάθλους στην κερκίδα σήμερα και αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τις μεγάλες ομάδες».

Για την άρνηση του διαιτητή Γιάχου να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ των Αρκάδων στη φάση με το χέρι του Μανιάτη: «Πράγματι, θα μπορούμε αυτή τη φάση να ήταν αποβολή και πέναλτι. Όμως, θα πρέπει να μην σταθούμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να κλάψουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ και να κοιτάξουμε την αυριανή μέρα».

Για τη «συγγνώμη» των διαιτητών στους ανθρώπους του Αστέρα μετά το ματς: «Είναι ανθρώπινες στιγμές. Μπορεί να αισθανόμαστε πίκρα και οργή για αυτά που γίνονται, αλλά να μην ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι. Βλέποντας την εικόνα με τους διαιτητές να έρχονται και να μας ζητούν συγγνώμη, αισθάνθηκα άβολα και περίεργα. Όσοι παρακολούθησαν τα είδαν όλα. Εμείς θα πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Άλλοι θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτά. Μας έκανε κακό η συγκεκριμένη φάση, γιατί χάσαμε από το παιχνίδι μας από αυτή την ιστορία».

Μαρινάκης: "Δεν μας αγγίζουν τα τιτιβίσματα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως δεν αγγίζουν τον Ολυμπιακό τιτιβίσματα και δηλώσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα γίνει αυτός που πρέπει.
O πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε λέγοντας τα εξής:
"Ήταν ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι. Κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να παίξουμε με δέκα παίκτες, όμως αντέξαμε. Πλέον έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει το καλοκαίρι", είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τέλος όσον αφορά τις δηλώσεις Μπάκου και το tweet του Γιάννη Αλαφούζου, ξεκαθάρισε: "Για κάποια σχόλια ή τιτιβίσματα δεν ασχολούμαστε δεν μας αγγίζει".

Καραπαπάς: "Υπερωρίες στον ΣΚΑΪ"

Ο Kώστας Καραπαπάς με επίσημη τοποθέτησή του έδωσε απαντήσεις, τονίζοντας πως "τους αφήνουμε στην κατάθλιψή τους", ενώ τόνισε πως οι "παπαγάλοι" στον ΣΚΑΪ έκαναν υπερωρίες στο διαδίκτυο.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, προχώρησε σε επίσημη δήλωση μετά τον τελικό Κυπέλλου, απαντώντας στα γραφικά σχόλια μέσω twitter του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου.
Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά: "Για να μην μας τρελλάνει ο κάθε πικραμένος, ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες για 33 λεπτά και με εννιά για δεκαπέντε αφού και ο Σιόβας ήταν τραυματίας.

Από τους αντιπάλους, μόνο ο Περόνε έπρεπε να έχει αποβληθεί πέντε φορές.

Όσο για τους παπαγάλους του ΣκαΪ που είχαν υπερωρίες στο διαδίκτυο απόψε, τους αφήνουμε στη βαθιά τους κατάθλιψη".

Θεοδωρίδης: «Μην ξανακούσω κιχ για τον Μαρινάκη»

Κανένα παράπονο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Θεοδωρίδης: «Μην ξανακούσω κιχ για τον Μαρινάκη»
Μόνο ανικανοποίητοι δεν πρέπει να είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού σχετικά με τα όσα έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ομάδα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια και στο επιτελείο της ομάδας και να υπογραμμίσει πως η ομάδα του Πειραιά είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV o Σάββας Θεοδωρίδης:

«Είναι ο 34ος τίτλος που παίρνω. Επί εποχής μου κάναμε 3 συνεχόμενα νταμπλ, κι όταν κάνεις τρία συνεχόμενα νταμπλ, το κρατάς το Κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, του αφιερώνω και αυτόν τον τίτλο, του παίκτες και όλο το εργατικό προσωπικό που εργάζεται στου Ρέντη και στην Πλατεία Αλεξάνδρας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει για το ποδόσφαιρο. Χάρηκα πάρα πολύ που πέρασαν πρώτοι για την απονομή των μεταλλίων. Πήραμε το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, πήραμε το Κύπελλο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βαστήξουμε τους παίκτες τόσο καιρό, στην αυτοσυγκεντρωση τους. Μια ομάδα αποπροσανατολίζεται όταν παίρνει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, να έχει συνοχή. Κρατήσαμε την ομάδα σε σωστά πλαίσια, ο Αστέρας έχει να δώσει και το μπαράζ τώρα που είναι σημαντικό, πέρασαν δεκαπέντε μέρες για να γίνει το Κύπελλο. Κρατήσαμε την ομάδα σε σωστά πλαίσια, ο πρόεδρος πρόσφερε τα μέγιστα, το τονίζω πάντοτε. Δε θέλω να ξανακούσω τίποτα, ούτε ένα "κιχ" στις δύσκολες μέρες που ζούμε, γιατί δεύτερος Μαρινάκης δε θα ξαναβρεθεί στον Ολυμπιακό, μετά το Σωκράτη Κόκκαλη. Πρέπει να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Εύχομαι και του χρόνου να ξανακατακτήσουμε το νταμπλ!».

Ιμπαγάσα: «Δίκαια νικήσαμε»

Στο δίκαιο της νίκης του Ολυμπιακού και της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος στάθηκε μετά τη λήξη του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ιμπαγάσα: «Δίκαια νικήσαμε»
Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την κατάκτηση του νταμπλ και πως αγαπάει τον κόσμο και την ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το θέμα της παραμονής του και τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατακτήσαμε το νταμπλ. Αγαπώ πολύ την ομάδα και τον κόσμο της. Αν δει κανείς συνολικά το παιχνίδι, είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και, τελικά, να πετύχουμε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου. Θα μιλήσω με τον κ. Μαρινάκη και θα δούμε τι θα γίνει».

Πίνο: «Keep calm, we are the Champions»

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νταμπλ.

Πίνο: «Keep calm, we are the Champions»
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό χρησιμοποιώντας το Twitter.

«Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο τέλος στη σεζόν. Μετά το πρωτάθλημα, πήραμε και το Κύπελλο. Ευχαριστώ το Θεό και όλους σας για την υποστήριξη. Keep calm, we are the champions», έγραψε ο Κολομβιανός άσος.

Μέγιερι: «Πήραμε το νταμπλ, πάμε για Ευρωλίγκα»

Ο Μπάλας Μέγιερι ονειρεύεται μετά το νταμπλ και την Ευρωλίγκα.

Μέγιερι: «Πήραμε το νταμπλ, πάμε για Ευρωλίγκα»
Ευτυχής για την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό δήλωσε μέσω Twitter ο Μπάλας Μέγιερι, αλλά πλέον θέλει και την Ευρωλίγκα. Ο Ούγγρος γκολκίπερ είναι φίλος της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» και παρακολούθησε πολλά φετινά παιχνίδια στο ΣΕΦ.

«Σπουδαίο weekend για τον Ολυμπιακό. Πήραμε το νταμπλ και ελπίζω αύριο να πάρουμε και την Ευρωλίγκα», έγραψε ο Μέγιερι, ενώ συμπλήρωσε κι ένα… ελληνικό Tweet.

Μανιάτης: «Είμαστε μια οικογένεια»

Η ομοψυχία της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που μέτρησε τελικά στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα, κατά τον Γιάννη Μανιάτη.

Μανιάτης: «Είμαστε μια οικογένεια»
Στην ποιότητα και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας του Ολυμπιακού, που της επιτρέπουν να κατακτά τίτλους ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται καλά όπως σήμερα, στάθηκε μετά τη λήξη του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Μανιάτης.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε το νταμπλ. Το θέλαμε πολύ. Η ομάδα δεν έδειξε καλά στοιχεία φέτος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την ποιότητά της και μόνο τα κατάφερε», σημείωσε αρχικά. Και συνέχισε:

«Ήμασταν πολύ αγχωμένοι, αλλά δείξαμε ψυχή ως το τέλος. Εκτός αυτού, είχαμε και τον τραυματισμό του Χοσέ (σ.σ. Χολέβας) ως το 120’. Είμαστε όμως μια ομάδα, μια οικογένεια και αυτό μέτρησε τελικά».

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι «το γκολ του Φουστέρ μας ξύπνησε γιατί μπήκαμε πολύ νωθρά στο γήπεδο», κατέληξε: «Φαίνεται πως ο Νταβίντ είναι γεννημένος για τα δύσκολα, όπως και πέρυσι που σκόραρε στο 119’. Τι να πω, να ‘ναι καλά το παιδί και συγχαρητήρια και στην ομάδα της Τρίπολης για την παρουσία της».

Σιόβας: «Γίναμε δημιουργικοί με τον Ιμπαγάσα»

Η είσοδος του Αριέλ Ιμπαγάσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σιόβα.

Σιόβας: «Γίναμε δημιουργικοί με τον Ιμπαγάσα»
«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Αμέσως μετά την είσοδο του Ιμπαγάσα γίναμε πιο δημιουργικοί και σταθήκαμε καλύτερα στις συνθήκες του ματς, γι’αυτό και κερδίσαμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του αμυντικού των «ερυθρόλευκων», που εν συνεχεία αναφερόμενος στη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Μίτσελ, είπε: «Εγώ θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όπου κι αν παίζω».
Όσο για τα επεισόδια πριν τη λήξη του αγώνα, δήλωσε: «Αυτοί που έπρεπε να τιμωρηθούν, τιμωρήθηκαν».

Αμπντούν: «Τα καλύτερα έρχονται»

Η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού έκανε την διαφορά στον τελικό κόντρα στον Αστέρα, σύμφωνα με τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Αμπντούν: «Τα καλύτερα έρχονται»
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος που η σεζόν έκλεισε για τον Ολυμπιακό με το νταμπλ, δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν αμέσως μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός στάθηκε στην ποιότητα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και στα νέα παιδιά που έρχονται…

«Συνολικά ήταν εύκολη χρονιά για μας, αν και είχε κάποιες δύσκολες στιγμές. Δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα και το αποδείξαμε και απόψε που πήραμε το νταμπλ. Τώρα έρχονται διακοπές. Να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά», τόνισε αρχικά ο Αμπντούν και πρόσθεσε αναφορικά με το τι έκρινε το ματς:

«Η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών μας έκανε την διαφορά. Το θετικό είναι ότι έχουμε νέα παιδιά με ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται…»

Φουστέρ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Νταβίδ Φουστέρ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Φουστέρ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος»
Πανευτυχής ήταν ο Νταβίδ Φουστέρ μετά τη νίκη (3-1) του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς με το γκολ που πέτυχε έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που σκόραρα και πήραμε τον τίτλο. Έχω ήδη πέντε τίτλους με τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ ευτυχισμένος», δήλωσε αρχικά ο Νταβίδ Φουστέρ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία που είχε το γκολ που σημείωσε:

«Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο το γκολ που πέτυχα, καθώς ο Αστέρας ήταν λίγο καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί και αυτό τους ανέβασε το ηθικό, αλλά εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου αυτό μας αναπτέρωσε το ηθικό για το δεύτερο ημίχρονο».

MVP ο Φουστέρ

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ

MVP ο Φουστέρ
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» δικαίωσε απόλυτα τον Μίτσελ για την επιλογή του στο βασικό σχήμα τόσο για το γκολ της ισοφάρισης στο 42’, όσο και για την συνολική του εικόνα στο ματς, συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους έναντι των συμπαικτών του και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Σαρρής: «Γίνονται λάθη, θα κρίνουν οι επιτροπές»

Απέφυγε να πάρει θέση για την διαιτησία του Γιάχου μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Σαρρής: «Γίνονται λάθη, θα κρίνουν οι επιτροπές»
Η φάση με το χέρι του Μανιάτη, που ήταν η αφορμή για τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης, δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Γιώργου Σαρρή, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τον τελικό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, συμπλήρωσε: «Λάθη γίνονται και υπάρχουν οι αρμόδιες επιτροπές για να κρίνουν. Στο οργανωτικό κομμάτι όμως πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά».

Σημειώνεται, ωστόσο, αναφορικά με την φάση που ο Γιάχος κακώς δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Αστέρα, ότι όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, ο διαιτητής δεν είχε ξεκάθαρη άποψη και ρώτησε τον βοηθό του, τον Τριτσώνη που του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στην φάση.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, απάντησε: «Όποιος και να το έπαιρνε, δίκαια θα το έπαιρνε…»

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Σαρρής ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στο τέλος με τις συμπλοκές των παικτών και είπε: «Όπως περνάει κρίση η Ελλάδα, περνάει και το ποδόσφαιρο. Τα προβλήματα του χώρου δεν λύνονται μονομερώς. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να εξαλείψουμε το φαινόμενο αυτό».

Τέλος, αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος και την Εθνική, είπε: «Είμαστε σε συζήτηση με τον κ. Σάντος για ανανέωση της συνεργασίας μας για άλλα δύο χρόνια».

«Ο αλήτης ο Γιάχος κέρδισε»

«Ξεσπάθωσε» κατά του διαιτητή του τελικού Κυπέλλου ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Θανάση Γιάχο «αλήτη» θεωρώντας πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

«Ο αλήτης ο Γιάχος κέρδισε»
Οι Αρκάδες, οι οποίοι ηττήθηκαν με σκορ 3-1 στην παράταση, διαμαρτύρονται δικαιολογημένα κυρίως για μια απόφαση στο δεύτερο ημίχρονο με το ματς στο 1-1, όταν δεν υποδείχθηκε πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Μανιάτη πάνω στη γραμμή.
Έξω φρενών μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μπάκος έκανε στην κάμερα του OTE TV την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά η αλητεία. Τι άλλο να πούμε; Είδατε και μόνοι σας. Μιλάμε για τον αλήτη τον Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Και όλη η αλητοπαρέα».

Καϋμενάκης: «Βρώμικο το ποδόσφαιρο»

Εκνευρισμένοι με τον τρόπο που χάθηκε το Κύπελλο Ελλάδας είναι οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος.

Καϋμενάκης: «Βρώμικο το ποδόσφαιρο»
Σε έξαλλη κατάσταση και οι δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος.

Αμφότεροι εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι από τον τρόπο που έχασε η ομάδα τους το τρόπαιο, χαρακτηρίζοντας «βρώμικο» το ποδόσφαιρο και «αλήτη» τον Γιάχο.

«Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο. Ό, τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου», τόνισε ο κ. Καϋμένακης.

«Η αλητοπαρέα του Γιάχου και των υπολοίπων, μας στέρησαν το Κύπελλο. Συγνώμη από τον κόσμο του Μοριά που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε και τον Γιάχο σήμερα», ανέφερε ο κ. Μπάκος.

Μποροβήλος: «Πολύ μεγάλο λάθος του Γιάχου»

Παράπονα για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό με τον Ολυμπιακό διατύπωσε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Μποροβήλος: «Πολύ μεγάλο λάθος του Γιάχου»
Μιλώντας μετά την ήττα με σκορ 3-1 στην παράταση, ο κ. Μποροβήλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα έχει συνέχεια, δεν σταματάμε εδώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο λάθος του κυρίου Γιάχου. Δεν βγαίνουμε σαν Αστέρας να μιλάμε για διαιτησία εδώ και χρόνια, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα καθόρισε κατά πολύ τα πράγματα».

Ράγιος: «Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα νικήσεις»

Στο γεγονός πως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα υπερκεράσεις και να νικήσεις ένα τελικό Κυπέλλου στάθηκε ο Ρούμπεν Ράγιος, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό.

Ράγιος: «Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα νικήσεις»
Ο σκόρερ των Αρκάδων στον τελικό του ΟΑΚΑ τόνισε πως οι συμπαίκτες του έκαναν καλή προσπάθεια και τους έδωσε συγχαρητήρια, όπως και στον κόσμο, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά: «Σήμερα κάναμε καλή προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Κάποια πράγματα δεν μπορείς, όμως, να τα κερδίσεις. Το πέναλτι του Μανιάτη ήταν ξεκάθαρο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά ο Ολυμπιακός είχε βοήθεια. Θα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα τώρα και να στρέψουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ».

Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Είναι τιμητικό να ενδιαφέρονται για μένα οι μεγάλες ομάδες, αλλά δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι' αυτά».

Ο Μάρτιν Φούλοπ συμπλήρωσε πως: «Είχαμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε σήμερα. Παίξαμε καλά. Ήταν υπέροχο να είμαστε στον τελικό. Το συζητούσαμε για καιρό. Αλλά, το αποτέλεσμα είναι "σκληρό". Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ».

Ουσέρο: «Οι διαιτητές επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα»

Στη διαιτησία του Γιάχου στάθηκε μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ουσέρο: «Οι διαιτητές επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα»
«Θεωρώ ότι ο Αστέρας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να τον νικήσει όσο εύκολα νόμιζε. Νομίζω πως οι αποφάσεις των διαιτητών επηρέασαν αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα», ήταν το σχόλιο του Ισπανού μέσου του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση.

Για την γεύση που του αφήνει ο χαμένος τελικός:
« Μας αφήνει θλίψη και πίκρα το γεγονός ότι χάθηκε το Κύπελλο αλλά, πλέον, οφείλουμε να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στα παιχνίδια των play-offs»

Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ όποιος κληθεί να αντικαταστήσει θα το κάνει επάξια». 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου