ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"Κάηκε" το Πασαλιμάνι και ολοκληρη η Ελλαδα από τους πανηγυρισμούς (pics+videos)

"Κάηκε" το Πασαλιμάνι και ολοκληρη η Ελλαδα από τους πανηγυρισμούς (pics+videos)

13/05/2013

 

Το Πασαλιμάνι ηταν  και πάλι το κεντρο συνάντησης για τους φίλους του Ολυμπιακού που θέλησαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο κόσμος δε που βρέθηκε στο Πασαλιμάνι ήταν πολυ περισσότερος σε σχέση με τους αντίστοιχους περσινούς πανηγυρισμούς.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης Ευρωλίγκας και της τρίτης συνολικά στην ιστορία του συλλόγου, οχι μονο στο Πασαλιμανι...αλλα σε ολοκληρη την Ελλαδα...
Ο κόσμος άρχιζε να μαζεύεται με τη λήξη του τελικού και όσο περνούσε η ώρα ερχόντουσαν όλο και περισσότεροι φίλαθλοι του Πρωταθλητή Ευρώπης από κάθε γωνιά της Αθήνας και του Πειραιά.
Τα καπνογόνα και τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν και όπως καταλαβαίνει κανείς το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους του Πειραιά ήταν έντονο. Φυσικά, κανείς δεν παραπονιόταν, καθώς άπαντες είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν!
Το αγαπημένο σύνθημα "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" ακούστηκε δεκάδες φορές, με τον κόσμο να παραληρεί. Πέρα από τα υπόλοιπα γνωστά ερυθρόλευκα συνθήματα, οι οπαδοί φώναζαν και "Θρύλε ξεκόλλα τα' χεις πάρει όλα"...
Από τους παίκτες που αποθεώθηκαν την τιμητική τους είχαν οι Βασίλης Σπανούλης και Κάιλ Χάινς, ενώ δεν έλειψαν και αναφορές στον "αιώνιο" αντίπαλο ενόψει των μεταξύ τους- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αναμετρήσεων στους τελικούς της Α1.
 
 
 
 
 

 Δειτε βιντεο απο το Πασαλιμανι

Είσαι στο μυαλό - Πασαλιμάνι Ευρωπαϊκό 2013 από sport24tv

Πανηγυρισμοί στο Πασαλιμάνι από sport24tv

Πασαλιμάνι Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ευρώπης από sport24tv

Είσαι στο μυαλό - Πασαλιμάνι Ευρωπαϊκό 2013 από sport24tv

Δειτε βιντεο απο την υπολοιπη Ελλαδα 

 ΚΩΣ


  ΚΕΡΚΥΡΑ

 

ΛΑΜΙΑ



ΑΓΡΙΝΙΟ


ΡΟΔΟΣ


ΠΑΤΡΑ




Αποδειχτηκε περιτρανα ακομια φορα, πως οπου πανηγυριζουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου..ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου