ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


13/05/2013


Καμαρά: «Με θέλει ο ΠΑΟΚ, αλλά έχω κι άλλες προτάσεις»

12/05/2013
 Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του άφησε ο Αμπντούλ Ραζαγκί Καμαρά μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα.

Καμαρά: «Με θέλει ο ΠΑΟΚ, αλλά έχω κι άλλες προτάσεις»
Ο ΠΑΟΚ τον θέλει, ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά έχει κι άλλες προτάσεις, οπότε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Αμπντούλ Ραζαγκί Καμαρά είναι ανοικτά. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός από τη Γουινέα ανήκει στη Σοσό και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της περιόδου.

«Η έλευσή μου στον ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Υπάρχουν πολύ φιλικοί άνθρωποι. Έκαναν αυτή την επιλογή γιατί πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα που με την έλευση του Ρώσου ιδιοκτήτη αλλάζουν όλα. Χαίρομαι που ανακάλυψα ένα σπουδαίο κλαμπ και ένα νέο πρωτάθλημα. Είχα και άλλες επαφές, αλλά το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μου άρεσε από την πρώτη στιγμή», δήλωσε σε γαλλική ιστοσελίδα.

«Θέλω να παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο, σε ένα κλαμπ με φιλοδοξίες και να αγωνιστώ για την παρουσία στο Champions League τη νέα σεζόν. Η οικογένειά μου αισθάνεται πολύ άνετα εδώ και, προσωπικά, ποτέ δεν έχω αισθανθεί τόσο χαρούμενος στην προσωπική ζωή μου. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο: «Οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί, εδώ ζουν για το ποδόσφαιρο. Πρόσφατα άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία. Αληθινά, εκτιμώ πολύ αυτή την τρέλα».

Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν, είπε: «Θέλουμε μέσα από τα πλέι οφ να φθάσουμε στα προκριματικά του Champions League. Έχουμε κάποιους βαθμούς πλεονέκτημα, επειδή τερματίσαμε δεύτεροι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Καμαρά ανέφερε: «Ο σύλλογος θέλει να μείνω εκεί. Τώρα είναι αλήθεια πώς έχω και άλλες προτάσεις. Θα μελετήσουμε το θέμα με τον ατζέντη μου. Η προτεραιότητά μου είναι να εξελιχθώ γι' αυτό θέλω να είμαι σε ένα κλαμπ με φιλοδοξίες. Είμαι αληθινά καλά στον ΠΑΟΚ».

Δοκιμών συνέχεια

12/05/2013
 Συνέχισε τις δοκιμές εν όψει Ατρόμητου ο Γιώργος Γεωργιάδης. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σίλντενφελντ. Συμπτώματα ίωσης παρουσίασε ο Έτο.

Δοκιμών συνέχεια
Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

"Το πρόγραμμα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ξεκίνησε μα ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο 6 εναντίων 4, με την ομάδα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να πρέπει να κυκλοφορεί χωρίς να χάσει τη μπάλα και τους αντιπάλους να τη διεκδικούν για να μπορέσουν να σκοράρουν.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο, με συγκεκριμένες οδηγίες τακτικής συμπεριφοράς από τον Γιώργο Γεωργιάδη και ολοκληρώθηκε με ελεύθερο παιχνίδι σε μικρό γήπεδο των “μεγάλων” εναντίον των “μικρών”.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ προληπτικά προφυλάχθηκαν από το πρώτο μέρος της προπόνησης οι Schildenfeld και Etto, ο τελευταίος γιατί χθες εμφάνισε πυρετό λόγω ίωσης. Και οι δυο ενσωματώθηκαν στο κομμάτι της προπόνησης που αφορούσε την τακτική. Κωνσταντινίδης και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

«Οι μεγάλες ομάδες βασίζονται στις ακαδημίες τους»

12/05/2013
 Στο Λουτράκι όπου έπεσε η αυλαία του τουρνουά σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού βρέθηκαν οι Αλαφούζος, Βονόρτας, Σωπήλης και Καπουράνης κάνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

«Οι μεγάλες ομάδες βασίζονται στις ακαδημίες τους»
Οι Αλαφούζος, Βονόρτας, Σωπήλης, Παρθενόπουλος και Καπουράνης μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά του μεγάλου τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι και κατόπιν προχώρησαν σε δηλώσεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε:
«Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε παράδοση να βγάζει παίκτες από την ακαδημία και από τα σπλάχνα του. Αυτό θα το εντείνουμε. Όλες οι μεγάλες ομάδες βασίζονται στους δικούς του αθλητές που βγαίνουν από τις σχολές τους και της ακαδημίες τους. Να σας συγχαρώ για την δουλειά που κάνετε και το αθλητικό πνεύμα που βγάλατε. Να συγχαρώ και τους γονείς που στέκονται δίπλα στα παιδιά».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βονόρτας σημείωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που είμαι ανάμεσα σε μικρούς φίλους και ποδοσφαιριστές. Θέλω να συγχαρώ άπαντες που βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση. Τα παιδιά είναι το μέλλον άρα και εσείς το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πρέπει να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Εύχομαι όσοι μπορέσουν, να παίξουν σε υψηλό επίπεδο και να κάνετε όλους όσους σας στηρίζουν χαρούμενους, μέσα από τη σκληρή δουλειά».

Ο πρόεδρος των PSS και παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού Γιώργος Καπουράνης τόνισε:
«Τα καμπ αυτά είναι η κορύφωση της προσπάθειας που κάνουμε όλη την χρονιά. Έχουμε 60 ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα και 8 σε χώρες του εξωτερικού που συνεργάζονται με στόχο να στείλουν τα παιδιά στην Παιανία. Τα αποτελέσματα φαίνονται. Μην ξεχνάμε πως οι Μαυρίας και Χουχούμης είναι παιδιά των Ακαδημιών των Ζακύνθου και Αλιβερίου και έπεται συνέχεια. Και πως σε αυτά τα γήπεδα εδώ στο Λουτράκι δοκιμάστηκε για την ακαδημία ο Τάσος Λαγός. Εμείς οδηγούμε τα παιδιά στην Παιανία όπου τα εκπαιδεύει ο Γιάννης Σαμαράς και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Εμείς πρέπει να εκπαιδεύσουμε από πολύ μικρά όλα τα παιδιά».

Τέλος ο Τάσος Λαγός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της PSS και έφτασε να είναι ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας υποστήριξε:
«Επιλέχθηκα και εγώ από κάποια γήπεδα μικρά όπως αυτά τα παιδιά. Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη κίνηση και όλα αυτά τα πιτσιρίκια από εκεί που δεν το περιμένουν, που κυνηγούν τα όνειρα τους μπορεί να υπάρχουν μάτια που τα βλέπουν, να τα επιλέξουν και μια μέρα να μπορέσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Τόσο βάσει των ικανοτήτων τους αλλά και της τύχης καθώς και των σωστών επιλογών που θα κάνουν».

Φουλάρουν για ΠΑΟΚ

12/05/2013
 Η έναρξη των πλέι οφ πλησιάζει και στον Ατρόμητο ετοιμάζονται για την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Φουλάρουν για ΠΑΟΚ
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ πλησιάζει και στον Ατρόμητο ετοιμάζονται για να παρουσιαστούν έτοιμοι σε αυτή την αναμέτρηση.

Όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του δουλεύουν με στόχο να πάρουν το τρίποντο και να ξεκινήσουν με το δεξί αυτό το μίνι σύνολο αγώνων. Προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν υπάρχουν, καθώς όλοι είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας ενώ η πώληση εισιτηρίων θα είναι γενική είσοδος 10 ευρώ. «Μαγικά» χαρτάκια θα υπάρχουν και την Δευτέρα από τις 16:30 μέχρι τις 20:00 στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων.

Την… ψάχνουν για την Παιανία

12/05/2013
 Την χρήση της Παιανίας με χαμηλή τιμή για αρκετά χρόνια προσπαθούν να εξασφαλίσουν ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που εντείνουν τις ομιλίες τους με τον Βαρδινογιάννη, που του ανήκουν οι εγκαταστάσεις.

Την… ψάχνουν για την Παιανία
Εντείνονται οι προσπάθειες εξασφάλισης της Παιανίας για αρκετά χρόνια ακόμη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν συνηθίσει να προπονούνται εκεί και θα ήταν αλλόκοτο να αποχωρήσουν. Οι ιθύνοντες της ομάδας τις τελευταίες μέρες συζητούν την υπόθεση με άτομα της οικογένειας Βαρδινογιάννη που έχουν στην κατοχή τους τις εγκαταστάσεις για να υπάρξει η χρυσή τομή.

Οι παλιοί ιδιοκτήτες της ομάδας έδωσαν δωρεάν το προπονητικό κέντρο της Παιανίας για αυτή τη χρονιά όμως αυτό είναι αδύνατον να συνεχιστεί. Σίγουρο είναι πως θα υπάρξει καλύτερη τιμή, με τους ανθρώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επιδιώκουν συμβόλαιο πολυετές αναφορικά με την χρήση των εγκαταστάσεων. Το θετικό είναι πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν συμφωνία αλλά εάν δεν υπάρξει πρόταση με τα απαιτούμενα χρήματα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Από την Τρίτη, καλά μπάνια…

12/05/2013
 Την Τρίτη 14 Μαΐου θα είναι η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ακολούθως να παίρνουν άδεια χωρίς ακριβή ημερομηνία λήξης…

Από την Τρίτη, καλά μπάνια…
Στις 14 Μαΐου, την Τρίτη θα είναι η τελευταία προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ήταν να γυμναστούν μέχρι τις 15 Μαΐου, Τετάρτη, αλλά τελικά άλλαξε το πρόγραμμα τους, το οποίο, βέβαια, δεν είναι συγκεκριμένο.

Κι αυτό, διότι η άδεια τους δεν είναι συγκεκριμένη. Αφού εάν κάποια από τις τέσσερις ομάδες των play off δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι «πράσινοι» παίρνουν την θέση τους και θα πρέπει να «μαζευτούν» από τις παραλίες γιατί οι περιπέτειες τους στο Europa League θα αρχίσουν τον Ιούνιο! Σε αντίθετη περίπτωση, ναι μεν θα κάνουν περισσότερα μπάνια αλλά θα στερηθούν την ικανοποίηση να παίξουν Ευρώπη.

Τι είδαν Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας;

12/05/2013
 Οι Νταμπίζας, Σαραβάκος και Αναστασίου θα έβλεπαν τους Ντα Σίλβα και Φαν Ντάικ της ΑΕΚ Λάρνακας στο ματς με την Ανόρθωση. Η τριανδρία είδε τους δύο παίκτες εν δράσει και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα.

Τι είδαν Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας;
Σύσσωμη η τριανδρία του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση. Οι Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος πήγαν το ταξίδι για δύο παίκτες. Τον 29χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Άλεξ Ντα Σίλβα και τον 31χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο Γκρέγκορ Φαν Ντάικ.

Αυτή τη στιγμή, οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της παρακολούθησης και προέγκρισης και δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση μαζί τους. Επίσης, ο Φαν Ντάικ δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά ο Ντα Σίλβα μένει ελεύθερος τον Ιούνη. Πάντως και οι δύο παίκτες, στο παιχνίδι ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση 0-1 είχαν καλή απόδοση. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος συμμετείχε και στις δύο καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων αφού απείλησε με σουτ στο 40’ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Πατάνε το… κουμπί οι Supporters

12/05/2013
 Το δάχτυλο στο κουμπί της επανεκκίνησης για την ΑΕΚ αναμένεται να βάλουν τη Δευτέρα οι Supporters. Η Γ.Σ. του ενός εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ αναμένεται να σφραγίσει τη συναίνεσή του για εκκαθάριση.

Πατάνε το… κουμπί οι Supporters
Τα ψέματα (ή έστω οι κωλυσιεργίες) για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ τελείωσαν.

Μετά από δηλώσεις, επαφές, διαρροές και κάθε τύπου ζυμώσεις, από Δευτέρα ξεκινούν κι επισήμως οι διαδικασίες για να δρομολογηθεί το αύριο της «Ένωσης» και το πώς θα συνεχίσει εκείνη να υφίσταται.

Κάτι που θα γίνει με τη Γενική Συνέλευση των Supporters, η οποία έχει οριστεί για τις 18:30, με αντικείμενο τη στάση που θα κρατήσουν στην κρίσιμη Συνέλευση της ΠΑΕ την επόμενη μέρα.

Εφόσον λοιπόν επαληθευτούν αυτά που διαρρέονται το τελευταίο διάστημα από μέλη του φορέα (αλλά και οι σχετικές δηλώσεις του Μάκη Κασνακίδη) ο έτερος μεγαλομέτοχος μαζί με τον Νίκο Νοτιά αναμένεται να σφραγίσει τη συναίνεσή του για εκκαθάριση της εταιρείας.

Εκτός της θέσης τους, δε, οι Supporters θα αποφασίσουν και το μέλος που θα την εκπροσωπεί στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, το οποίο θα προκύψει την Τρίτη και θα είναι αυτό που θ’ αναλάβει να δρομολογήσει τις εξελίξεις για πτώχευση και επανεκκίνηση από την Γ’ κατηγορία.

Τέλος η σεζόν για Πιπίνη

12/05/2013
 Ο Χρήστος Πιπίνης ήταν ο άτυχος του μεγάλου τελικού του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Ο ακραίος μπακ των Αρκάδων, υπέστη κάταγμα στην περόνη και χάνει τα πλέι οφ.

Τέλος η σεζόν για Πιπίνη
Κάταγμα στην περόνη υπέστη ο Χρήστος Πιπίνης, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αγωνιζόταν με πρόβλημα στο πόδι από το 70ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το φινάλε.

Την Κυριακή έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε το πρόβλημα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός για τον επόμενο μήνα. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα χάσει τα πλέι οφ και δεν υπολογίζεται από εδώ και πέρα.

Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Φορμίκα, οι Αρκάδες δεν έχουν αριστερό μπακ και έτσι θα πάρει τη θέση του ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια παίζει σαν αμυντικό χαφ.

Ισοπαλία στην Καρδίτσα

12/05/2013
 Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν Αναγέννηση Καρδίτσας και Άρης σε φιλικό παιχνίδι.

Ισοπαλία στην Καρδίτσα
Αναγέννησης Καρδίτσας και Άρης, έμειναν στο 1-1 σε φιλικό παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους ήταν φιέστα για την άνοδο στη Football League και για τον Σούλη Παπαδόπουλο ευκαιρία να τσεκάρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «κίτρινων».

Η Αναγέννησης Καρδίτσας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του Άρη ισορρόπησαν μετά το πρώτο τέταρτο και άνοιξαν το σκορ στο 36’, με το δυνατό σουτ του Παπαστεριανού να καταλήγει στα δίχτυα. Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο ο Φλιούκας με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Βελλίδη και ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 64'.

Περιμένοντας τον Αναστασιάδη

12/05/2013
 Εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου Αναστασιάδη για το αν θα μείνει ή όχι στον Πλατανιά βρίσκονται άπαντες στον σύλλογο των Χανίων.

Περιμένοντας τον Αναστασιάδη
Μπορεί οι προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά στον Πλατανιά, ωστόσο, άπαντες στον σύλλογο βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου Αναστασιάδη για το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Αυτό που επιθυμούν οι Χανιώτες είναι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του προπονητή, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός δίνει καθημερινά το «παρών» στις προπονήσεις, όπου έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του. ωστόσο, η διοίκηση περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα Αναστασιάδη, ώστε να δει ποιες θα είναι και εισηγήσεις του.

Παπαδόπουλος: «Να τους περάσουμε νοοτροπία νικητή»

12/05/2013
 Ικανοποιημένος από την εικόνα των νεαρών παικτών του Άρη, στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) έμεινε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Να τους περάσουμε νοοτροπία νικητή»
Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

«Ήρθαμε στην Καρδίτσα για να παίξουμε με μια ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο της στην Football League.

Από εκεί και πέρα, εμείς θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες που ήταν φέτος στο ρόστερ της ομάδας και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, όπως οι Καραγιάννης, Σουνάς, Ψυχογιός και Ηρακλής, αλλά και μερικά παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ιδιαίτερα από το πρώτο ημίχρονο. Η Καρδίτσα ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο και με τη βοήθεια του κόσμου της έφτασε στην ισοφάριση. Νομίζω πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Θέλουμε να περάσουμε στα νέα παιδιά τη νοοτροπία του νικητή, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα».

Εκείνος θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

12/05/2013
 Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΟΦΗ θα κρίνει ποιοι από τους υπό δοκιμή και ποιοι παίκτες από το τρέχον ρόστερ θα βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Εκείνος θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Τον προπονητή που θα συνεχίσει το έργο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΟΦΗ συνεχίζουν να ψάχνουν οι διοικούντες του κρητικού συλλόγου.

Μάλιστα, ο διάδοχος του 53χρονου τεχνικού με το που αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των «μελανόλευκων» θα πρέπει με το «καλημέρα» να πιάσει δουλειά, αφού εκτός από τους νεαρούς παίκτες που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες στο ΒΑΚ θα πρέπει να αποφασίσει και για εκείνους που ήταν φέτος στο ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο τα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών (Σαρ, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Σόουζα) εκπνέουν και μεγάλο ρόλο στο αν θα ανανεωθούν ή όχι θα παίξει η γνώμη του νέου προπονητή του ΟΦΗ, αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου του Ηρακλείου.

«Αναγκαία η δημιουργία στρατηγικού πλάνου για τις ακαδημίες»

12/05/2013
 Η αναγκαιότητα δημιουργίας στρατηγικού πλάνου και η θέσπιση κοινών στόχων για όσους δουλεύουν στις ακαδημίες, ήταν τα κύρια σημεία στο σεμινάριο οργάνωσης ακαδημιών ποδοσφαίρου της Super League.

«Αναγκαία η δημιουργία στρατηγικού πλάνου για τις ακαδημίες»
Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η αναγκαιότητα δημιουργίας στρατηγικού πλάνου και η «θέσπιση κοινών στόχων για τους ανθρώπους που δουλεύουν στις ακαδημίες» για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, ήταν τα κύρια σημεία στο σεμινάριο οργάνωσης ακαδημιών ποδοσφαίρου της Super League, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Le Chalet» της Ξάνθης.

Στην πρώτη θεματική ενότητα που αφορούσε τα πρωταθλήματα υποδομής για ακαδημίες, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ανάγκη αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων υποδομής. Ειδικότερα υπήρξε αναλυτική παρουσίαση του τρόπου διεξαγωγής των αντίστοιχων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενώ συζητήθηκε, με την παράλληλη υποβολή προτάσεων, το πρόβλημα της ομαλής μετάβασης των ποδοσφαιριστών της Κ20 στην επαγγελματική ομάδα.

Στην δεύτερη θεματική ενότητα, οργάνωση και διοίκηση ακαδημιών, έγινε αναφορά στο γαλλικό μοντέλο προώθησης ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής στην πρώτη ομάδα καθώς και το γεγονός ότι αρκετές επαγγελματικές ομάδες απαρτίζονται κατά κύριο λόγο πλέον από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών.

Τέλος, στην τρίτη θεματική ενότητα που αφορούσε στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών, την προπονητική και το Scouting, παρουσιάστηκαν εναλλακτικοί τρόποι προσέγγισης προπονήσεων στις νεαρές ηλικίες, ο τρόπος ανίχνευσης ταλέντων καθώς και οι μέθοδοι εκπαίδευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το σημερινό σεμινάριο αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς ενεργειών της Super League για την ανάπτυξη και των εκσυγχρονισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ έβαλε τις βάσεις ενός δημιουργικού προβληματισμού όλων για τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που είναι «το παρόν του μέλλοντός μας».

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι εξής:

Jair Bertoni-Εκπρόσωπος της Ένωσης των Ευρωπαϊκών Επαγγελματικών Ποδοσφαιρικών Λιγκών (EPFL)
Γιάννης Παπαδημητρίου-Τεχνικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
Θεόδωρος Λάιος-Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος SUPER LEAGUE
Frederic Lipka-Σύμβουλος της FFF και της MLS σε θέματα Ακαδημιών
Περικλής Καλογιάννης-Υπεύθυνος Ακαδημιών της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
Θεόδωρος Ελευθεριάδης-Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων Κ15 (Ε.Π.Ο.)
Bernd Storck-Επικεφαλής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Χουάν Ραμόν Ρότσα-Υπεύθυνος Συντονισμού & Εφαρμογής Προγράμματος της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Δημήτρης Δανιηλίδης-Μέλος του Τεχνικού Επιτελείου των Ακαδημιών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Μπάγεβιτς και Μανωλάς για διοικούσα επιτροπή;

13/05/2013
 Τα ονόματα των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιου Μανωλά, παίζουν έντονα τις τελευταίες ώρες για να στελεχώσουν την διοικούσα επιτροπή, σε περίπτωση που η ΑΕΚ παίξει στην Ερασιτεχνική Κατηγορία

Μπάγεβιτς και Μανωλάς για διοικούσα επιτροπή;
Όπως έχει γίνει προφανές τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ έχει ληφθεί η απόφαση της πτώχευσης και της εκκαθάρισης της εταιρείας, μιας και με τα δεδομένα που υφίστανται είναι απίθανο να υπάρξει χρηματοδότηση επαρκής, που να την κρατήσει στην δεύτερη κατηγορία.

O Δημήτρης Μελισσανίδης προλειαίνει το έδαφος λοιπόν για την επόμενη ημέρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα υπάρξει μια επιτροπή που θ’ ασχολείται αποκλειστικά με την ποδοσφαιρική ομάδα. Θα αποτελείται από πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία της «Ένωσης». Σε ένα τέτοιο σχήμα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κρούση και σε άλλα πρόσωπα.

Ένας από αυτούς το όνομα του οποίου παίζει πολύ τις τελευταίες ώρες, είναι εκείνο του Στέλιου Μανωλά. Μάλιστα υπάρχει πληροφόρηση πως του έχει γίνει ήδη κρούση, ωστόσο δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα και με άλλα μεγάλα ονόματα της ΑΕΚ των παλιών ένδοξων χρόνων.

Επιμένουν για Πίντο οι Γερμανοί

13/05/2013
 Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού σάιτ sportal.de ο Γερμανοπορτογάλος μέσος, έχει πάνω από 35% πιθανότητες να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη

Επιμένουν για Πίντο οι Γερμανοί
Ο 33χρονος χαφ δεν φαίνεται να τα βρίσκει με το Αννόβερο σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και με δεδομένη την επιστροφή στη δράση των Αντρέασεν και Φράνκα, ο παίκτης δεν θα μείνει και τη νέα περίοδο στην ομάδα με την οποία αγωνίζεται από το 2007.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα πως ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν από τους σημαντικότερους για το Αννόβερο τα τελευταία χρόνια και κάνει λόγο για πιθανότητες 35% να μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα αναφέρεται στο δημοσίευμα πως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, είναι ο εκατομμυριούχος Ιβάν Σαββίδης και πως ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθεί να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θετικός να παραμείνει ο Αραμπατζής

13/05/2013
 Ο 29χρονος πορτιέρο της ΑΕΚ, είναι θετικός στο να μείνει και περιμένει επίσημη επαφή με τους ανθρώπους που θα ηγηθούν της νέας κατάστασης στην «Ένωση»

Θετικός να παραμείνει ο Αραμπατζής
Ο Αραμπατζής, ο αρχαιότερος των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» στην ομάδα, την σεζόν που τελείωσε, αλλά είναι κι εκείνος στον οποίο οφείλονται τα περισσότερα χρήματα, με ένα ποσό που αγγίζει τις 450.000 ευρώ. Ο ίδιος φαίνεται αν έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην ομάδα και δεν σκοπεύει να προσφύγει για να διασφαλίσει τα χρήματα του. Οπωσδήποτε όμως περιμένει μια επαφή με τους ανθρώπους που θα εκκινήσουν το εγχείρημα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, ώστε να έχει μια πρώτη επαφή και να εξασφαλίσει πως θα πάρει έστω ένα μέρος των οφειλομένων που έχει απέναντι του η ομάδα.

Μέσος ναι, Ντα Σίλβα… όχι

13/05/2013
 Σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης χαφ για τον Παναθηναϊκό. Δεν προχωρά του Ντα Σίλβα. Τι δήλωσε ο Μπεργκ για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

Μέσος ναι, Ντα Σίλβα… όχι
Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος παρακολούθησαν χθες τον Άλεξ Ντα Σίλβα στο παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση στην Κύπρο, αλλά μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν από τον 30χρονο επιθετικό και η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει. Μάλιστα δύσκολα θα υπάρξει κάποια προσθήκη από την αγορά της Μεγαλονήσου.

Αντίθετα, εστιάζουν περισσότερο στις αγορές της κεντρικής Ευρώπης και σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης ενός χαφ. Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρχει θετική κατάληξη στην υπόθεση μέσα στην εβδομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για τα μεταγραφικά. Σε ό,τι αφορά στον Μάρκους Μπεργκ του Αμβούργου, ο ίδιος μιλώντας σε σουηδική εφημερίδα ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και απάντησε πως «… δεν έχω τίποτα επίσημο και δεν νομίζω να έχω μέχρι να αποθεραπευτώ. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες». Ο φορ του Αμβούργου, που είναι στο στάδιο αποθεραπείας μετά από επέμβαση στο ισχίο, ρωτήθηκε και το αν η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα παίξει ρόλο στην απόφασή του και απάντησε: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις».

* Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει η καλοκαιρινή τους άδεια.

Προχωράει για Ντι Ματέο

13/05/2013
 Βελτιωμένη πρόταση θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ύστερα από σχετική εντολή του Ιβάν Σαββίδη.

Προχωράει για Ντι Ματέο
Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο φαίνεται πως είναι ο «εκτλεκτός» του Ιβάν Σαββίδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν ως μία λύση την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος είχε οδηγήσει την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champions League την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, είχε προκύψει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του και διαπιστώθηκε πως ο 42χρονος προπονητής δεν είναι αρνητικός με την προοπτική να εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σήμερα η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» αναφέρει πως με εντολή του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βελτιώθηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ντι Ματέο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των υποψήφιων προπονητών να καθίσει στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Θεσσαλονικείς προτίθενται να φέρουν τον Ιταλό στην Τούμπα για να δει ένα παιχνίδι στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Φουλ για τίτλο η Κ-17

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ένα τρόπαιο στον ΠΑΟΚ, που δεν κοσμεί την τροπαιοθήκη του. Πρόκειται για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λίγκας.

Τα… παιδιά του Αλέκου Θεοδωρίδη θα βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό (19:00), από τον οποίο ηττήθηκαν στον τελικό του 2010 στο Παγκρήτιο Στάδιο και κέρδισαν στην ίδια διοργάνωση, δύο χρόνια αργότερα, αλλά στον ημιτελικό (4-3 στα πέναλτι).

Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις

13/05/2013
 Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης παικτών για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα αφήνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. «Ανάσα» από Φουρλάνο.

Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και στην κατάσταση που βρίσκεται συζητά οποιαδήποτε πρόταση για πώληση παίκτη του. Πέντε με έξι παίκτες είναι εκείνοι που μπορούν να φέρουν καλά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ κι εφόσον κατατεθεί πρόταση που κριθεί συμφέρουσα, η διοίκηση δεν θα διστάσει να πει το «ναι».

Στη λίστα ανήκει ο Χάρης Μαυρίας, που έχει συμβόλαιο ως το 2016 και πιθανώς να τραβήξει περισσότερα βλέμματα αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Νέων το καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Στέφανο Καπίνο, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης πωλείται με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και έχει αυξήσει τις μετοχές του χάρη και στην παρουσία του με την Εθνική. Προτάσεις μπορεί να φέρει και ο Ζέκα, που έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και είναι σε καλή ηλικία (25 ετών), ενώ ο Χαμπίμπ Σο εκτιμάται πως μπορεί να βρει αγοραστή αν και είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος. Έκπληξη προκάλεσε για αρκετούς η κρούση από ουκρανική ομάδα για τον Αντρέ Πίντο και είναι περιττό να ειπωθεί πως θα πωληθεί εφόσον έρθει και προσφορά.

Ο Παναθηναϊκός θα αποδεχόταν ευχαρίστως την αποχώρηση των Κουίνσι, Φορναρόλι και Βελάσκες, που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται. Και φυσικά χωρίς αντίτιμο, προκειμένου να γλιτώσει την αποζημίωση.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός θα πάρει βαθιά οικονομική ανάσα από τη μετακίνηση του Σπύρου Φουρλάνου στην Μπριζ. Ο 20χρονος μέσος, που σήμερα θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει, μπορεί να μετακινείται στο Βέλγιο ως ελεύθερος, ωστόσο οι «πράσινοι» θα εισπράξουν 340.000 ευρώ ως τροφεία (επειδή ανέδειξαν τον παίκτη από τις ακαδημίες του), ενώ διατηρούν και το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Η Μπριζ θα δώσει άμεσα 100.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να παίξουν κι ένα φιλικό.

Να δυναμώσει κι άλλο το αστέρι

13/05/2013
 Αποφασισμένοι να ενισχύσουν περισσότερο τον Αστέρα Τρίπολης, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και προχωρώντας στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά παρουσιάζονται οι ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Να δυναμώσει κι άλλο το αστέρι
Οι διαιτητικές αποφάσεις του Θανάση Γιάχου αηδίασαν τους διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης.

Μέχρι και σκέψεις αποχώρησης ακούστηκε πως πέρασαν από το μυαλό των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη μετά τα όσα είδαν τα μάτια τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ωστόσο, η δήλωση του δεύτερη προανήγγειλε εξελίξεις όσον αφορά την επόμενη σεζόν.

«Θα κάνουμε την ομάδα μας πιο δυνατή και τον κόσμο μας πιο χαρούμενο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι ιδιοκτήτες των Αρκάδων παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και προχωρώντας στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Εν όψει τη διαδικασίας των πλέι οφ, το κλίμα στην Τρίπολη ήταν αρκετά άσχημο. Παίκτες και άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου ήταν εμφανώς απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι για τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο, ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε το δύσκολο έργο να δώσει το σύνθημα για αλλαγή πλεύσης, λέγοντας: «Ο τελικός τελείωσε. Τον ξεχνάμε από σήμερα (χθες) κιόας. Δεν έχει νόημα να μένουμε εκεί. Ακολουθούν τα πλέι οφ και είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για αυτό πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε το καλύτερό μας εαυτό».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, Χρήστος Πιπίνης ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού, αφού υπέστη κάταγμα περόνης στο δεξί πόδι. Ο τραυματισμός θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τα πλέι οφ.

Πιθανότατα ο Γιάννης Κοντοές θα είναι αυτός που θα χρησιμοποιηθεί στη θέση του. Για τα Γιάννινα δεν υπολογίζεται και ο Περόνε που αποβλήθηκε.

Έτοιμο το πλάνο Μελισσανίδη

13/05/2013
 Οι γενικές συνελεύσεις Supporters και ΠΑΕ δρομολογούν τις εξελίξεις για πτώχευση της ομάδας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα. Τι και ποιους περιλαμβάνει αυτό.

Έτοιμο το πλάνο Μελισσανίδη
Η σημερινή γενική συνέλευση των Supporters και η αυριανή των μετόχων της ΠΑΕ αναμένεται να επικυρώσει την πτώχευση της ΑΕΚ και την επανεκκίνησή της από την τρίτη κατηγορία. Η ομάδα θα περάσει σε καθεστώς οικονομικής εκκαθάρισης (τυπικά αυτό θα γίνει σε επόμενη ΓΣ τον Ιούνιο και μέχρι τότε ο Ανδρέας Δημητρέλος θα παραμείνει στη μεταβατική διοίκηση της ομάδας) και θα αρχίσει από το σημείο μηδέν, με στόχο την ταχύτερη επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμο το πλάνο της επόμενης μέρας. Μπορεί την Τετάρτη να αναχωρεί με ομάδα επιχειρηματιών και επικεφαλής των Δημήτρη Μελισσανίδη για την Κίνα, όπου θα έχουν σειρά επαφών μεγάλης οικονομικής σημασίας, ωστόσο το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι.

Συνεργάτες του θα «τρέξουν» τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ. Ο «τίγρης» έχει ήδη σχεδιάσει το ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου και Αλεξίου που θα στηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9/6), ενώ το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μίας διοικούσας επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα απαρτίζεται από παλιές δόξες της ομάδας.

Λέγεται πως για ηγετικό ρόλο προορίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κρούση φέρονται να έχουν δεχτεί οι Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Μανωλάς, ενώ σίγουρος θεωρείται ο Βασίλης Δημητριάδης. Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μελισσανίδης μοιάζει να έχει καταλήξει στην απόφαση να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Τραϊανό Δέλλα, με συνεργάτες τους Άκη Ζήκο και Βασίλη Μπορμπόκη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Στο μεταξύ, σήμερα θα συζητηθεί στη Σούπερ Λίγκα η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη για την αίτηση του τελευταίου για υπαγωγή στο άρθρο 99, που αποτελεί το τελευταίο χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Πάντως οι πιθανότητες δικαίωσης είναι ελάχιστες ως ανύπαρκτες και οι «κιτρινόμαυροι» δε φαίνεται να καίγονται πλέον.

Σε εκλογικό φόντο

13/05/2013
 Σε πρώτο πλάνο οι αρχαιρεσίες στον Άρη για την διοίκηση της ΠΑΕ.

Σε εκλογικό φόντο
Το ενδιαφέρον στον Άρη από σήμερα στρέφεται στις αρχαιρεσίες στην ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθούν στις 25 του μήνα, ύστερα από τις εκλογές στην «Κοινωνία Μελών Άρη».

Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα φανεί αν εκτός του Λάμπρου Σκόρδα, θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Αβάνογλου που φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις ενδιαφερόμενους, θα γνωρίζει σε μεγάλο ποσοστό στα μέσα της εβδομάδας τι θα μπορέσει να παρουσιάσει στη Γ.Σ. ή αν θα ζητήσει χρόνο ελέω άρθρου 99, αφού αφού η υπαγωγή του Αρη στο άρθρο του προπτωχευτικού κώδικα ενέχεται να αποτελέσει κριτήριο εκδήλωσης ενδιαφέροντος από κάποιους.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Ηλιάδης φαίνεται πως περιμένει τις κινήσεις του Αναστάση Αβάνογλου. Ο κ. Ηλιάδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και αναζητεί το τελευταίο διάστημα συμμαχίες μέσα από την οικογένεια του Άρη, ώστε να κατεβάσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που θα υπόσχεται και οικονομική ρευστότητα.

Μπουμσόνγκ: «Αν με θέλουν, θα μείνω»

13/05/2013
 Στις συζητήσεις που θα έχει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετέθεσε τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

Μπουμσόνγκ: «Αν με θέλουν, θα μείνω»
Περήφανος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκός δήλωσε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος περιμένει πρόταση της διοίκησης για να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στον «Ελεύθερο Τύπο»

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έγινε τη φετινή σεζόν;

«Δεν ήμασταν ενωμένοι όσο θα έπρεπε. Οι ομάδες κερδίζουν τίτλους και πανηγυρίζουν σημαντικές νίκες μόνο όταν όλοι λειτουργούν σαν μια γροθιά. Ελπίζω την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός να μην κάνει το ίδιο λάθος. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι πρέπει να πιστέψουν στη δυναμική που εκπέμπει ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό».

Θα σε ξαναδούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό που επιθυμώ είναι η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή. Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως ειλικρινά ακόμη δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες. Αισθανθώ ότι θέλουμε να με κρατήσουν, τότε θα συνεχίσω. Αν δεν ικανοποιηθώ τόσο εγώ όσο και η διοίκηση στον οικονομικό τομέα, τότε θα είναι καλύτερο να χωρίσουμε τους δρόμους μας».

Είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις το σύλλογο σε αυτό το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει;

«Στις ποδοσφαιρικές διαπραγματεύσεις μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θέλω να επαναλάβω ότι είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ολόκληρη η Ελλάδα έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θεωρώ ότι θα βρούμε την κατάλληλη λύση».

Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους;

«Πρέπει να είναι υπερήφανοι διότι υποστηρίζουν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Εγώ, όπως κι άλλοι παίκτες, έρχονται και φεύγουν, όμως η ομάδα παραμένει εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων…».

Μπάκος: «Ο Γιάχος νίκησε τον Αστέρα…»

13/05/2013
 Δεν μπορεί να χωνέψει ο Δημήτρης Μπάκος τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και τη διαιτησία που έτυχε ο Αστέρας Τρίπολης από τον Θανάση Γιάχο.

Μπάκος: «Ο Γιάχος νίκησε τον Αστέρα…»
Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ο Δημήτρης Μπάκος τα διαιτητικά λάθη που έκανε ο Θανάσης Γιάχος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος της αρκαδικής ΠΑΕ κατηγορεί τον Χιώτη ρέφερι για αλλοίωση αποτελέσματος και τον χαρακτηρίζει αλήτη, επειδή «κατάφερε να διαλύσει τον τελικό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπάκος στην «Ελευθεροτυπία»

Περιμένατε σε έναν τελικό Κυπέλλου να γίνουν τόσο σοβαρά διαιτητικά λάθη;

«Ο τελικός μέχρι το 68’ ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου. Όλα πήγαιναν ωραία, το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι που το διέλυσε ο Γιάχος και η παρέα του. Ο Γιάχος κατάφερε μόνος του να διαλύσει τον τελικό. Είναι αλήτης. Δεν μας νίκησε ο Ολυμπιακός. Ο Γιάχος, ο αλήτης, μας νίκησε…».

Γιατί ασχολείστε με το ποδόσφαιρο; Τόσα χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…

«Γιατί να μην ασχοληθώ.; Επειδή πέσαμε πάνω στον Γιάχο; Εγώ και ο κ. Καϋμενάκης έχουμε όραμα για την ομάδα. Κοιτάμε μπροστά. Και γράψε κι αυτό. Θα φτιάξουμε τέτοια ομάδα που θα νικάμε και τον Γιάχο και τους κάθε “Γιάχους” που θα συναντάμε μπροστά μας».

Με τον κ. Σαρρή μιλήσατε; Τι σας είπε για τη διαιτησία;

«Τι παραπάνω να δει ο πρόεδρος της ΕΠΟ; Είδε κι αυτός ό,τι είδε όλη η Ελλάδα. Μια αλητοπαρέα αλλοίωσε το αποτέλεσμα ενός τελικού».

Με τον κ. Μαρινάκη τι είπατε;

«Τι να πούμε. Ο κ. Μαρινάκης καθόταν στη θέση του και έβλεπε το παιχνίδι. Δεν σφύριζε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Γιάχος σφύριζε. Δυστυχώς, για την ομάδα μου και για το ελληνικό ποδόσφαιρο σφύριζε ο Γιάχος…».

Ήταν έκπληξη για σας ότι ο Αστέρας Είχε πάνω από 10.00 φιλάθλους στο πλευρό του;

«Ήταν ευχάριστη έκπληξη και θέλω να τους ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τον Γιάχο. Κι αν θέλεις βάλε τίτλο στο ρεπορτάζ σου: Ο Γιάχος νίκησε τον Αστέρα…».

Επίκειται συνάντηση Ατρόμητου-Πετρόπουλου

13/05/2013
 Μετά το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ θα συναντηθούν οι Περιστεριώτες με τον Αντώνη Πετρόπουλο, ώστε να γνωρίζουν τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Επίκειται συνάντηση Ατρόμητου-Πετρόπουλου
Στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων του Ατρομήτου βρίσκεται ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος είχε όρο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ να μην ανανεωθεί αν η ομάδα υποβιβαστεί.

Πλέον ο 27χρονος επιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, θα συναντηθούν μετά τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ και θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να γνωρίζουν τις απαιτήσεις του Πετρόπουλου, αν και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να περιμένει κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Ελευθερόπουλος: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

13/05/2013
 Τους λόγους για τους οποίους έχει φτάσει στο τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο εξήγησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ελευθερόπουλος: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»
Την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

«Το κυριότερο είναι το θέμα της νοοτροπίας», ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και πρόσθεσε: «Πρέπει να αλλάξουμε όλοι, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, διότι μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην «Ελευθεροτυπία»

Ήταν η πρώτη σου χρονιά ως προπονητής. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές διαφορές που εντόπισες στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ιταλικό;

«Το κυριότερο είναι το θέμα της νοοτροπίας. Πρέπει να αλλάξουμε όλοι, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, διότι μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές, θυμάμαι πως την πρώτη μου χρονιά στην Ιταλία (Μεσίνα) είχε έρθει ένας παίκτης, αλλά έκανε τα δικά του στις προπονήσεις.

Τον έπιασαν οι παλιοί από το γιακά και του είπαν: “Δεν θα παίξεις εσύ με την καριέρα μας και τις οικογένειές μας. Πληρωνόμαστε από αυτό που κάνουμε”. Στην Ιταλία οι ποδοσφαιριστές βάζουν κανόνες μεταξύ τους. Εντύπωση μου έκανε και η νοοτροπία των αναπληρωματικών. Σκίζονται στις προπονήσεις».

Πέρα από το θέμα νοοτροπίας;

«Να υπάρχουν καλά γήπεδα και αθλητικά κέντρα, να δοθεί βάρος στις ακαδημίες, και πρέπει να δημιουργηθούν ομάδες Β’. Ένα πρωτάθλημα δηλαδή στα πρότυπα της Ισπανίας. Υπάρχει και κάτι άλλο…».

Ποιο είναι αυτό;

«Πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο Μπεκενμπάουερ δήλωσε πρόσφατα ότι πρέπει να ανησυχήσουμε γιατί μεγαλώνει η ψαλίδα της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ από τις υπόλοιπες γερμανικές ομάδες. Αυτό το άνοιγμα στην ψαλίδα μπορεί να επηρεάσεις και τον Ολυμπιακό, να τον τραβήξει προς τα κάτω. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής, όταν κερδίζει εύκολα, να πιεστεί και να μπει απότομα στα δύσκολα στην Ευρώπη. Οι Ιταλοί λένε: Όταν βγει το μηχάνημα από την πρίζα, δεν ξαναμπαίνει εύκολα».

Η άποψή σου για το φετινό Ολυμπιακό;

«Κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα. Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για το θέαμα σε ορισμένα παιχνίδια, καθώς οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες. Όλα ξεκινούν από την επιλογή του προπονητή. Αυτός θα “χτίσει” την ομάδα. Πρέπει να ξέρεις τις θέλεις. Ο Ζαρντίμ ήταν ξεκάθαρο τι πρεσβεύει. Έκανε αυτό που ήξερε, αλλά δεν ταίριαζε στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Ήθελε έναν πιο επιθετικογενή προπονητή μετά τη διετία του Βαλβέρδε. Δεν μπορεί να δεχθεί ο οπαδός του Ολυμπιακού – και δικαίως για μένα – να παίζει η ομάδα στο Καραϊσκάκη με δύο αμυντικά χαφ. Έχει συνηθίσει σε άλλο στιλ παιχνιδιού. Όχι να κερδίζει η ομάδα με το στανιό 1-0 από μία στημένη φάση».

Θα ήθελες να καθίσεις κάποια στιγμή στον πάγκο του Ολυμπιακού;

«Ποιος δεν θα ήθελε; Μου αρέσουν, όμως, οι στόχοι και όχι τα όνειρα. Κοιτάω την επόμενη χρονιά. Έχω κάποιες επαφές και είναι ξεκάθαρο τι πρεσβεύω ως προπονητής. Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω και στην Ιταλία».

Έζησες από κοντά τον Σάμαρη. Πιστεύεις ότι μπορεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό;

«Ναι, και λόγω προσωπικότητας και ποδοσφαιρικών δυνατοτήτων. Ήταν μαζί με τον Αραβίδη οι αποκαλύψεις της χρονιάς στον Πανιώνιο».

Για ποιο λόγο έφυγες από τον Πανιώνιο;

«Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ. Έπρεπε κάποιος να θυσιαστεί και προτίμησα να είμαι εγώ. Έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση και τους παίκτες. Αυτό που πέτυχε ο Πανιώνιος είναι ένα μικρό θαύμα, ήταν ένα πανεπιστήμιο για μένα. Δεν είχαμε λιγότερα προβλήματα από την ΑΕΚ, απλώς δεν βγήκαν προς τα έξω. Πολλά παιδιά τα έδιωξαν από τα σπίτια τους γιατί δεν είχαν να πληρώσουν το νοίκι. Κάναμε συμφωνίες για να τρώνε σε κάποιες ταβέρνες».

Επιστρέφουν τρεις…

13/05/2013
 Οι Σταυροθανασόπουλος, Βλάχος και Γκέζος επιστρέφουν στον Πανιώνιο.

Επιστρέφουν τρεις…
Στο σχεδιασμό της νέας σεζόν στρέφονται στον Πανιώνιο με πρώτο μέλημα της ομάδας να είναι ο… επαναπατρισμός των ξενιτεμένων δανεικών.

Συνεπώς, στην ομάδα της πλατείας αναμένεται να επιστρέψουν οι Σταυροθανασόπουλος, Βλάχος και Γκέζος.

Οι παραπάνω παίκτες θα δοκιμαστούν από τον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Παναγόπουλο, και αν πείσουν με τις εμφανίσεις τους τότε θα ενσωματωθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Ακόμη, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν συναντήσεις με τους Μενδρινό και Γουνδουλάκη των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Κρίνεται του Χέφντρααντ

13/05/2013
 Θετική εικόνα για τον Γέρκε Χέφντρααντ έχουν σχηματίσει στον Πανθρακικό, όμως όλα θα κριθούν στο προσεχές φιλικό με τον Άρη.

Κρίνεται του Χέφντρααντ
Και στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στον Άρη θα δοκιμαστεί ο Γέρκε Χέφντρααντ, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Πανθρακικού στα 57 λεπτά του φιλικού αγώνα με τον Οδυσσέα Κορδελιού που αγωνίστηκε.

Η αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς θα αποτελέσει κριτήριο για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει ή όχι στην Κομοτηνή.

Επίσης, ντεμπούτο στον πάγκο του Πανθρακικού αναμένεται να κάνει ο Ακης Μάντζιος στον αγώνα με τους «κίτρινους», σε ένα παιχνίδι που θα συναντήσει γνωστούς και φίλους (φιλάθλους της ομάδας) από την επιτυχημένη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ανοικτό του Φυτανίδη

13/05/2013
 Ακόμα αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σωκράτη Φυτανίδη. Την υπογραφή του στον ΠΑΟ δεν την έχει βάλει ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία.

Ανοικτό του Φυτανίδη
Ο Σωκράτης Φυτανίδης δέχεται πιέσεις εδώ και καιρό να υπογράψει στον Παναθηναϊκό αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» ενώ ο ίδιος δεν αποκλείει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Φυτανίδη έδειξαν ενδιαφέρον ομάδες από την Τουρκία και την Ουκρανία και τώρα τελευταία από την Ρωσία που φαίνεται να κινείται πιο «ζεστά» για να τον αποκτήσει. Πηγές κάνουν λόγο πως ομάδα από Ρωσία έχει βάλει ατζέντη προκειμένου να «κλείσει» η δουλειά και μάλιστα ενδέχεται να βρεθεί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον ποδοσφαιριστή.

«Τρέχει» για προπονητή ο Κομπότης

13/05/2013
 Κοντεύει να συμπληρωθεί μήνας από τότε που απομακρύνθηκε ο Βέλιτς από τον πάγκο του Λεβαδειακού και ο Γιάννης Κομπότης θα «τρέξει» το θέμα του προπονητή από αυτή την εβδομάδα.

«Τρέχει» για προπονητή ο Κομπότης
Η αγωνιστική σεζόν για τον Λεβαδειακό έχει τελειώσει, προπονητής όμως στον πάγκο της ομάδας δεν υπάρχει. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Κομπότης ακόμα δεν έχει επιλέξει τον διάδοχο του στον πάγκο των Βοιωτών, κάτι που αναμένεται να το κάνει αυτή την εβδομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εξετάζει όλες τις περιπτώσεις προπονητών μαζί με τον Δημήτρη Φαράντο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν προκριθεί ήδη 3-4 ονόματα, πιθανότατα Ελλήνων τεχνικών.

Τέλος, ο Φαράντος αναμένεται να συνεχίσει τις συναντήσεις που κάνει με ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν ή όχι στον Λεβαδειακό ενώ θα ξεκινήσει σιγά-σιγά να βλέπει και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

«Στοπ» στη μεταγραφολογία

13/05/2013
 Προτεραιότητα για τον Ατρόμητο αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στη διαδικασία των πλέι οφ και όχι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

«Στοπ» στη μεταγραφολογία
Τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ατρόμητο να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως ο Αντώνης Πετρόπουλος, θέλησε να βάλουν οι Περιστεριώτες μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών επιθυμεί να καταστήσει σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ονόματα παικτών που φέρονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Είμαστε προσηλωμένοι στη μεγάλη πρόκληση των play offs, δεν ασχολούμαστε και δεν συζητάμε για μεταγραφές.

Θα το κάνουμε ωστόσο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μίνι σειράς των αγώνων και όταν ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο».

Απόσυρση με εντολή «τίγρη»

13/05/2013
 Την απόφαση να αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη πήρε η ΑΕΚ μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απόσυρση με εντολή «τίγρη»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει ήδη να κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως με δική του εντολή η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη για την προσφυγή των «κιτρίνων» στο άρθρο 99, μέσω της οποίας επιχειρούσαν στην «Ένωση» να εξαντλήσουν τα περιθώρια παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Ο «τίγρης», που έχει αποφασίσει να ηγηθεί της ΑΕΚ αμέσως μετά την πτώχευσή της και να την οδηγήσει από την τρίτη κατηγορία και πάλι ψηλά, έδωσε εντολή στον Ανδρέα Δημητρέλο, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων, να μην προχωρήσει την υπόθεση κατά του Άρη στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Οι λόγοι είναι δύο: αφενός μεν οι πιθανότητες δικαίωσης της ΑΕΚ σε βάρος του Άρη είναι από ελάχιστες ως μηδαμινές, αφετέρου θεωρεί πως δεν είναι πρέπον για την «Ένωση» να διεκδικήσει δια της πλαγίας οδού να μείνει στη Σούπερ Λίγκα από τη στιγμή που αγωνιστικά υποβιβάστηκε.

Εκπρόσωποι των μικρομετόχων της ΠΑΕ θέλουν να κάνουν παρέμβαση και να ζητήσουν να συζητηθεί το θέμα από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και να το λάβει υπόψη η ΕΠΟ, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνουν δεκτοί.

Κάκος στο Περιστέρι, Παππάς στα Γιάννενα

13/05/2013
 Το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Τάσος Κάκος, ενώ ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει το ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.

Κάκος στο Περιστέρι, Παππάς στα Γιάννενα
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρα θα σφυρίξει τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ (15/5, 19.15).

Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας) και ο Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), 4ος διαιτητής ο Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Παππάς θα διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» (15/05, 17:00).

Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Ακριβός (Αθηνών) και ο Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών), 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλ/νιας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας).

Μέσα Έτο και Γεωργιάδης

13/05/2013
 Έτο και Γεωργιάδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ.

Μέσα Έτο και Γεωργιάδης
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» στην πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (15/5) με τους Σίλντενφελντ, Γεωργιάδη και Ετό να δηλώνουν έτοιμοι.

Ο Κροάτης αμυντικός έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Από την άλλη, στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχαν οι Γεωργιάδης και Ετό ξεπερνώντας την ίωση που τους ταλαιπωρούσε.

Κατσικάς και Κωνσταντινίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ανεβάζοντας ωστόσο το ρυθμό τους.

Στην προτελευταία προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων ενώ στη συνέχεια έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

«Μαζί στο γήπεδο»

13/05/2013
 Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί του Πανθρακικού για τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη.

«Μαζί στο γήπεδο»
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς του Πανθρακικού για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη (16/05) εξέδωσε ο ακριτικός σύλλογος.

Μάλιστα, ενημερώνει πως το κόστος ανέρχεται στα 5 ευρώ για δύο άτομα!

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο Δημοτικό Γήπεδο ΟΠΑΠ Κομοτηνής.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θέλοντας να ανταμείψει το φίλαθλο κοινό της πόλης, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να έρθει με το φίλο, φίλη, παιδί ή σύζυγό του, πληρώνοντας δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Έτσι κάθε ζευγάρι φιλάθλων θα εισέρχεται στο γήπεδο με αντίτιμο 5 ευρώ κατά άτομο.

Η τιμή του εισιτηρίου για όσους προσέλθουν μόνοι στο γήπεδο, θα είναι 10 ευρώ.

Με αυτή την ενέργεια η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους φιλάθλους δίνοντας τους την δυνατότητα και αυτοί με την σειρά τους να χειροκροτήσουν για τελευταία φορά φέτος τους παίχτες της ομάδας.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα εισιτήρια διαρκείας δεν είναι σε ισχύ
».

Παρέπεμψε στην ΕΠΟ την καταγγελία για Άρη η Σούπερ Λίγκα

13/05/2013 
 Αναρμόδια να αποφασίσει για την καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη δήλωσε η Σούπερ Λίγκα παραπέμποντας στην ΕΠΟ. Στη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει την υπόθεση η «Ένωση».

Παρέπεμψε στην ΕΠΟ την καταγγελία για Άρη η Σούπερ Λίγκα
Μη αρμόδια για να αποφασίσει αν η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια (αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99) δήλωσε η Σούπερ Λίγκα στο σημερινό της ΔΣ παραπέμποντας την υπόθεση στην ΕΠΟ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έφτασε στη συνεδρίαση με καθυστέρηση μίας ώρας και το συγκεκριμένο ζήτημα είχε ήδη συζητηθεί. Μάλιστα, όπως τόνισε, θα πρέπει να αποφασίσει η αυριανή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ αν θα στηρίξει την καταγγελία κατά του Άρη (που αποτελεί και την τελευταία ελπίδα της «Ένωσης» για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα) ή θα την αποσύρει. Έτσι δεν επιβεβαιώθηκε για την ώρα η φημολογία περί εντολής του Δημήτρη Μελισσανίδη να αποσύρει η ΑΕΚ την καταγγελία.

Καϋμενάκης: «Θα πάμε μέχρι τον πρωθυπουργό!»

13/05/2013
 Σε έξαλλη κατάσταση έφτασε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για τη συνεδρίαση του ΔΣ ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης.

Καϋμενάκης: «Θα πάμε μέχρι τον πρωθυπουργό!»
Αποφασισμένος να μην αφήσει έτσι τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης.

Φτάνοντας στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για τη συνεδρίαση του ΔΣ ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ακούστηκε να βρίζει θεούς και δαίμονες, ενώ δήλωνε αποφασισμένος να φτάσει το θέμα μέχρι τον πρωθυπουργό για να βρει το δίκιο του.

Σκόνδρας: «Ξεκινάμε πάλι από την αρχή»

13/05/2013
 Να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη του Ατρόμητου ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας ο Γιάννης Σκόνδρας, ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Σκόνδρας: «Ξεκινάμε πάλι από την αρχή»
Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε ο Γιάννης Σκόνδρας ενόψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν παίζοντας τέσσερα παιχνίδια σε δώδεκα ημέρες, ζητώντας από τον κόσμο να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα των πλέι οφ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (15/5)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου:

«Εκ μέρους των συμπαικτών μου, απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Ατρόμητου να έρθουν την Τετάρτη στο γήπεδο και να μας ενισχύσουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μας περιμένει μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη και η βοήθεια που μπορούμε να πάρουμε από τον δωδέκατο παίκτη μας ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντική.

Το πρωτάθλημα είναι σαν να αρχίζει ξανά γιατί μέσα από τους έξι αγώνες θα κριθεί το μέλλον μας στην Ευρώπη. Αφήνουμε πίσω ότι δεν μας άρεσε και κοιτάμε πάλι μπροστά. Η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους του και όλο το Περιστέρι.

Τους περιμένουμε στο γήπεδο, τώρα που γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου για να γιορτάζουμε μαζί και άλλες επιτυχίες».


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου