ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτο! «Φυλάκισαν» 18χρονο αντίπαλο οπαδό στον σύνδεσμο τους

Απίστευτο! «Φυλάκισαν» 18χρονο αντίπαλο οπαδό στον σύνδεσμο τους


Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε στην Θεσσαλονίκη για να απελευθερωθεί 18χρονος οπαδός που είχαν πιάσει χούλιγκανς μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και τον… φυλάκισαν στον σύνδεσμο τους!
Άνευ προηγουμένου είναι το περιστατικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έκανε ντου σε σύνδεσμο οπαδών για να απελευθερώσει αιχμάλωτο 18χρονο οπαδό που κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα!  Ακολούθησε έρευνα στις εγκαταστάσεις του εν λόγω συνδέσμου στην οδό Γενναδίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων μεταξύ των οποίων ρόπαλα με καρφιά, κράνη, αυτοσχέδια γκλοπ και παιδικά αθύρματα.
Επιπλέον, σε εξωτερικό χώρο, πλησίον του οικήματος όπου στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου, βρέθηκε μία αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή (μολότοφ) και υπολείμματα γυάλινων φιαλών από αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

Την 29-12-2010, κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας, στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος, περί ώρα 20:10 και πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, σημειώθηκε ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των διαιτητών του αγώνα.Ο αγώνας διεκόπηκαι συνεχίστηκε μετά την πλήρη εκκένωση του κλειστού γυμναστηρίου, για να λήξει ομαλά περί την 23:15 ώρα της ίδιας ημέρας.
Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, αποχώρησαν επιβιβαζόμενοι σε αστικό λεωφορείο με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Κατά τη διέλευση του λεωφορείου έξω από χώρο συνδέσμου φιλάθλων αντίπαλου τοπικού αθλητικού συλλόγου, ομάδα ατόμων, αναίτια και απρόκλητα προέβη σε ρίψη αντικειμένων εναντίον του οχήματος. Στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι επιβάτες-οπαδοί αποβιβάστηκαν και συνέχισαν πεζή προς το κέντρο της πόλης.
Μεταξύ των ωρών 22:15 – 22:59, μέρος των προαναφερόμενων πεζών οπαδών, κινήθηκε επί της Λεωφόρου Στρατού, όπου προκάλεσαν θραύση σε υαλοπίνακα ζαχαροπλαστείου και σταθμευμένου οχήματος. Στη συνέχεια, μέσω οδών του ΑΠΘ, κινήθηκαν επί της οδού Μητρ. Γενναδίου, όπου στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων έτερου αντίπαλου τοπικού αθλητικού συλλόγου και διαπληκτίστηκαν με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, με ταυτόχρονη, εκατέρωθεν, ρίψη αντικειμένων και αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές 17 ατόμων. Μετά τον αστυνομικό έλεγχο, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ακολούθως, πολίτες ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ότι, περί την 23:00 ώρα της ίδιας ημέρας, μικρή ομάδα ατόμων που βρισκόταν στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας τους, επί της οδού Μητρ. Γενναδίου , κινούμενοι προς το κέντρο της πόλης, εντόπισαν 18χρονο φίλαθλο αντίπαλης ομάδας και αφού τον προπηλάκισαν, τον οδήγησαν παρά τη θέλησή του στην προαναφερόμενη εγκατάσταση. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε προ άμεσου και επικείμενου κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα του 18χρονου, τον απελευθέρωσαν. Ακολούθησε έρευνα στις εγκαταστάσεις του εν λόγω συνδέσμου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων μεταξύ των οποίων ρόπαλα με καρφιά, κράνη, αυτοσχέδια γκλοπ και παιδικά αθύρματα. Επιπλέον, σε εξωτερικό χώρο, πλησίον του οικήματος όπου στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου, βρέθηκε μία αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή (μολότοφ) και υπολείμματα γυάλινων φιαλών από αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές.
Κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου περιστατικού, συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα (ενήλικες).
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου