ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πρόβλημα στο γόνατο ο Τοροσίδης!

Πρόβλημα στο γόνατο ο Τοροσίδης!

Ο Βασίλης Τοροσίδης ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο πίσω από το αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ίωση ο Πάντελιτς.
Μόνο αυτό δεν είχε ανάγκη τώρα ο Ολυμπιακός... Ο Βασίλης Τοροσίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο πίσω από το αριστερό γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαφανεί το τι ακριβώς έχει. Μέχρι τότε, σε "αναμμένα κάρβουνα" θα κάθονται οι άνθρωποι της ομάδας και πολύ λογικό είναι...
Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (5/1/2011, 19:30) με τον Ηρακλή στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 16η αγωνιστική της Super League.


Από το πρόγραμμα απουσίασαν οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα που έχουν άδεια, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση, πήγε στο Ρέντη εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου