ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το 2010 φεύγει… το γέλιο μένει (Vds)

Το 2010 φεύγει… το γέλιο μένει (Vds)


Μπορεί το 2010 να μετρά αντίστροφα ώστε να μας αφήσει ωστόσο πίσω του θα μείνουν στιγμές που θα μας χαρίζουν άφθονο γέλιο. ΤοSportaction έψαξε και σας παρουσιάζει τις 10 πιο περίεργες στιγμές της χρονιάς που φεύγει από τον χώρο του αθλητισμού.

Νούμερο 10: Γκολκίπερ… γκολτζής

Ένα από τα γκολ που αν το δείτε μία φορά θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη σας. Είδε και αποείδε ο τερματοφύλακας ότι στο συγκεκριμένο ματς δεν έλεγε να μπει κάποιο τέρμα και είπε να αναλάβει ο ίδιος δράση. Δείτε το πώς:





Νούμερο 9: Πανηγύριζε το γκολ που… έφαγε

Ο ταλαίπωρος Μαροκινός τερματοφύλακας της ομάδας FAR
Ραμπάτ, Καλίντ Ασκρί , διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο… χαζού γκολκίπερ. Συγκεκριμένα ο εν λόγο τερματοφύλακας θα αποκρούσει ένα πέναλτι και θα σηκωθεί να πανηγυρίσει. Έλα όμως που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Δείτε το πώς:



Νούμερο 8: Ο Ασκρί ξαναχτυπά



Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες που ο ίδιος τερματοφύλακας, Καλίντ Ασκρί, έχει δεχτεί το… κουφό αυτό πέναλτι και ξαναχτυπά. Συγκεκριμένα θα υποπέσει πάλι σε χοντρό σφάλμα αλλά αυτή την φορά δεν θα το αφήσει έτσι. Δείτε την αντίδρασή του:



Νούμερο 7: Ο σκοπευτής Γκερέιρο



Τα άκουγε και τα ξανάκουγε ο Πάολο Γκερέιρο του Αμβούργου από ένα οπαδό της ομάδας ώσπου ανέλαβε να του απαντήσει πετώντας του ένα μπουκάλι. Δείτε όμως στόχο που είχε:



Νούμερο 6: Ο τρελός οδηγός



Επίδειξη με αυτοκίνητο της εταιρείας Red Bull έκανε ένας οδηγός ξεχνόντας όμως να πατήσει το φρένο. Δείτε την κατάληξη που είχε:



Νούμερο 5: Γκολ από την σέντρα



Θυμάστε τον Λεάνρο Γκρασίαν που αγωνιζόταν στον Άρη; Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θυμήθηκε όταν έφυγε από την Ελλάδα να δείξει την κλάση του. Δείτε τι γκολ πέτυχε ο άνθρωπος με την φανέλα της Ιντεπεντιέτε:



Νούμερο 4: Απλά δεν χάνεται



Κι όμως χάνεται! Διαγωνισμός γκάφας στο Κατάρ-Ουζμπεκιστάν με τον Φαχάτ του Κατάρ να χάνει το άχαστο. Δείτε το πώς:



Νούμερο 3: Χορηγός γραφείο… τελετών



Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε ποδοσφαιρική ομάδα να είχε για χορηγό… γραφείο τελετών. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο στην συνέχεια:



Νούμερο 2: Τα αποκαλυπτήρια του Καλού



Τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League με τις Μαρσέιγ και Τσέλσι να αναμετρόνται σε ένα αδιάφορα παιχνίδι στην Μασσαλία. Οι Πρωταθλητές Γαλλίας επικράτησαν με 1-0 όμως η φάση του αγώνα δεν ήταν το γκολ αλλά…:





Νούμερο 1: Ο γκομενιάρης ποδοσφαιριστής



Χέρτα Βερολίνου και Άαχεν κοντράρονται για το Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας την Γερμανίας. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι που ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων θα βάλει… χέρι στην γυναίκα διαιτητή. Μαζί σου φίλε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου