ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παντού έφτασε η... χάρη τους!

Παντού έφτασε η... χάρη τους!

Το FOX Sports αναφέρεται στις 22 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ για τα καφριλίκια στην Πυλαία κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.
Υπέροχος λαός, μοναδικός, ανεπανάληπτος... Ναι καέ, αλήθεια σας λέμε, αφού η... χάρη του έφτασε μέχρι και στο εξωτερικό. Μα φυσικά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πηγαίνει αυτό, που τα έκαναν γης μαδιάμ στο κλειστό της Πυλαίας, διότι απλά είχαν αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όσο να 'ναι, φτάνει και περισσεύει για εκτεταμένα επεισόδια.
Οι συλλήψεις έφτασαν τις 22 από τα "καλόπαιδα" που πέταξαν κέρμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και παραλίγο να... φέρουν κάτω κάποιον από τους αθλητές των δυο ομάδων. Βέβαια, τους ερυθρόλευκους είχαν βάλει στο σημάδι, αλλά μπορεί από το πουθενά να την πλήρωνε κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ άνευ λόγου και αιτίας.


Το "FOX Sports" αναφέρεται ξεχωριστά στις "ομορφιές" που συνέβησαν στην συμπρωτεύουσα και που είχαν σαν αποτέλεσμα να... μπουζουριάσουν οι αστυνομικοί ένα κάρο από δαύτους που θέλησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αποδείξουν το πόσο πολύ μισούν τον Ολυμπιακό. Βέβαια, η απάντηση δόθηκε στο παρκέ και ήταν άκρως πειστική. Καλή χώνεψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου