ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

«Η λογική του παραλόγου»

«Η λογική του παραλόγου»

Παρασκευή 31/12/10

 
Τόσο η ΠΑΕ Ηρακλής όσο και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις για τους 22 οπαδούς του Γηραιού που πρόκειται να κάνουν γιορτές στη φυλακή.

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αναφέρει:
«Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ συμπαραστέκεται στην άδικη δοκιμασία και ταλαιπωρία, παραμονή πρωτοχρονιάς, των 22 φιλάθλων της Αυτόνομης Θύρας 10 και των οικογενειών τους και δηλώνει ότι πέραν της νομικής συμπαράστασης που είναι αυτονόητη με τον δικηγόρο κ. Βίκτωρα Αρτοποιό θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους υλικά και ηθικά καθ’ όλη τη διάρκεια της αρξάμενης ποινικής διαδικασίας μέχρι τη τελική δικαίωση και αθώωσή τους.
Επισημαίνουμε τη στοχοποίηση του ανωτέρω συνδέσμου μας και θεωρούμε ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι κατά βάση προληπτικός και όχι κατασταλτικός για τη πάταξη του κοινωνικού φαινομένου της αθλητικής βίας.
Για το Δ.Σ του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γωγάκος».

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αναφέρει:
«Οι υπεύθυνοι για την τήρηση της Τάξης και του Νόμου στην πόλη μας, το τελευταίο τριήμερο, πλήττουν βάναυσα το περί Δικαίου αίσθημα, όχι μόνο όλων των Ηρακλειδέων, αλλά και όλων των λογικώς σκεπτομένων φιλάθλων και πολιτών. Η λογική του παραλόγου του να συλλαμβάνονται ΜΟΝΟ αυτοί, οι οποίοι εδέχθησαν απρόκλητη επίθεση στο σπίτι τους και η ακρότητα του να βρίσκονται ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ υπό κράτηση, ως οι ειδεχθέστεροι εγκληματίες, συνιστούν στοιχεία, που προκαλούν και γεννούν, αναπόδραστα, το αίσθημα της κατάφωρης αδικίας.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τακτικές, που αποβλέπουν στην, πέρα από κάθε λογική, καταδίωξη φίλων της ομάδας, την ώρα, κατά την οποία, όλοι, όσοι προκάλεσαν τα γεγονότα, παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου