ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

"Να παραιτηθώ ρε παιδιά..."

"Να παραιτηθώ ρε παιδιά..."

Ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Παιανίας, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί από την θέση του football manager.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ζητούσε απεγνωσμένα "λίγο νερό ρε παιδιά...", αλλά το μόνο που αντίκρισε ήταν τους "κανακάρηδές" του να τσακώνονται για το ποιος θα φιλοτιμηθεί να τον "σώσει" και τον πιο μικρό εκ των τριών (με τον περίφημο μοτοσακό) να λέει γεμάτος παράπονο: "Πάλι εγώ; Εγώ για το ψωμί, εγώ για το μπουρνούζι, εγώ για το νερό, εγώ για όλα;".
Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κώστα Αντώνιου, ο οποίος ήθελε απεγνωσμένα να υποβάλει την παραίτησή του την Δευτερα, αλλά δεν έβρισκε άνθρωπο στην ΠΑΕ για να μιλήσει και να κάνει την "αναγγελία" του. Ο football manager (ψαρωτικό;) του "τριφυλλιού" πάει... πακέτο με το Νικόλα Πατέρα και από την στιγμή που αυτός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την προεδρία (βέβαια ο Ερυθρός Κατάσκοπος εκφράζει μια... αίσθησή του), δεν φαίνεται να θεωρεί εαυτόν αναγκαίο στην ομάδα, ούτε και πως θα μπορεί να περνάει από εδώ και πέρα τις όποιες εισηγήσεις του.

 Ο Αντωνίου πήγε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δεν είχαν φιλοτιμηθεί οι υπηρεσιακοί να βρίσκονται εκεί. Τόσο ο υπηρεσιακός πρόεδρος, Τζόνι Βεκρής, όσο και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας ελέω εορτών έλειπαν και έτσι... αναγκαστικά ο ίδιος παραμένει ακόμα υπάλληλος της ομάδας. Βέβαια, από Τρίτη αναμένεται να τα πει με τον Δημήτρη Γόντικα και πιθανότατα αυτό θα αποτελέσει το "κύκνειο άσμα" της δεύτερης παρουσίας του στον Παναθηναϊκό. Αν κατέγραφε κάποιος τα πεπραγμένα του και ποιο στο καλό ήταν το αντικείμενό του, μάλλον με "αλχημείες" θα προσπαθούσε να αποδώσει τις καθημερινές του υπηρεσίες.

Όπως και να 'χει, η κατάσταση στους πράσινους παραμένει πολύ άσχημη, όλα είναι ρευστά και άπαντες περιμένουν τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ. Το θέμα όμως είναι ότι δεν διαφαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα και απλά πορεύονται με βάρκα την ελπίδα. Βέβαια, όπως λέει και μια ψυχή, η ελπίδα πεθαίνει πάντα... πρώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου