ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010



"Στροφή" σε Αμαλφιτανό!
Ο άσος της Λοριάν στο προσκήνιοΟι απαιτήσεις της Βαλενσιέν για τον Κολομβιανό μέσο, Σάντσεζ παραμένουν υψηλές. Η Γαλλική ομάδα αξιώνει 4 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ποσό που στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν. Ο παίκτης αρέσει, αλλά υπό λογικές προϋποθέσεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Rednews», οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Μοργκάν Αμαλφιτανό της Λοριάν. Ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το Καλοκαίρι του 2011, συνεπώς η Λοριάν δεν μπορεί να ζητήσει τον… ουρανό με τα άστρα.

Παίζει και στον άξονα καθώς έχει οργανωτικά χαρακτηριστικά το παιχνίδι του, ενώ όσες φορές έχει κληθεί από τον προπονητή του, έχει περάσει τις… εξετάσεις και ως περιφερειακός επιθετικός.

Τον Αμαλφιτανό έχει παρακολουθήσει ο Μπαρμπαλιάς αρκετές φορές και έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη. Αν ο Βαλβέρδε δώσει το τελικό «ΟΚ», η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα…

*Η περίπτωση του Νιγηριανού, Αρούνα Λούκμαν είναι επίσης δύσκολη, καθώς κοστολογείται και αυτός τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου