ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 60-79: Όλα τα βίντεο

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 60-79: Όλα τα βίντεο


paok olympiakos kypello basket videoO Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 60-79 στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κάμερα του Sportena βρέθηκε στο επεισοδιακό παιχνίδι που διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες και σας μεταφέρει με βίντεο όλα τα τεκταινόμενα και κλίμα από την κερκίδα .
Το φύλλο αγώνα, το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ (video)
Η συνέντευξη Τύπου δεν πραγματοποιήθηκε και οι δηλώσεις των προπονητών μεταφέρθηκαν γραπτώς από τους εκπροσώπους Τύπου των δύο ομάδων. Ο Σούλης Μαρκόπουλος σημείωσε: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου και σε αυτό συνέβαλλε η ελλειπής προετοιμασία αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου προσπαθήσαμε να κάνουμε το καμ μπακ αλλά εκεί ήρθε η διακοπή του αγώνα και από εκείνο το σημείο και μετά οποιοδήποτε αποτέλεσμα ήταν αποδεκτό, λόγω όλων αυτών που συνέβησαν».
Από την πλευρά του Ολυμπιακού, η δήλωση του Dusan Ivkovic ήταν η εξής: «Ημασταν σοβαροί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Πίστευα ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω τι έγινε. Έπρεπε όμως να παίξουμε δυο, τρεις ώρες ακόμα για να μπούμε στο Γκίνες, αν δεν μπήκαμε ήδη με 4 ώρεςκαι ένα τέταρτο παιχνίδι».
22:45 To παιχνίδι ξεκίνησε μετά από περίπου 2,5 ώρες


22:30 Οι διαιτητές και οι ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο δύο ώρες και είκοσι λεπτά μετά τη διακοπή, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνουν και τους τελευταίους οπαδούς
O προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ανέβηκε στις κερκίδες για να πείσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν
Η εκκένωση του γηπέδου στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (video)

20:40 Μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το γήπεδο πρέπει να εκκενωθεί διαφορετικά το παιχνίδι δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Το σκορ είναι 37-47 3′ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου
H παρουσίαση του ΠΑΟΚ (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου