ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Επίσιμη πρόταση για Καστίγιο

Επίσιμη πρόταση για Καστίγιο

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει επίσημη πρόταση για την επιστροφή του Νέρι Καστίγιο. Στον Πειραιά εξετάζουν την περίπτωση και η υπόθεση θα προχωρήσει μονάχα με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.
Τις τελευταίες μέρες, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει έρθει επίσημη πρόταση μέσω μάνατζερ για το ενδεχόμενο επιστροφής του Νέρι Καστίγιο στην ομάδα. Στον Πειραιά εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του Μεξικανού, στην διοίκηση υπάρχει η καλή διάθεση ώστε ο ποδοσφαιρστής να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, αλλά η υπόθεση θα προχωρήσει μονάχα με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.

Ο Καστίγιο ανήκει ακόμη στην Σαχτάρ και το συμβόλαιο του Μεξικανού με τους Ουκρανούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012. Άλλωστε, όταν ο Αχμέτοφ ξόδεψε περίπου 20.000.000 ευρώ την 31η Ιουλίου του 2007 για να φέρει τον Λατινοαμερικανό με μεταγραφή από τον Πειραιά στο Ντόνετσκ, υπέγραψε 5ετές (!) συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή, όντας ξετρελαμένος από την εκπληκτική σεζόν (2006-07) που είχε κάνει ο Νέρι σε Ελλάδα και Champions League, αλλά και στο Κόπα Αμέρικα.

Ο 26χρονος (13/6/1984), πλέον, Καστίγιο, αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες με μορφή δανεισμού στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στους "Chicago Fire". Στην Αμερική δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό, μετρώντας, μόλις, 8 συμμετοχές, αλλά ψυχολογικά δείχνει να νιώθει καλύτερα, έχοντας φύγει από την παγωμένη Ουκρανία, στην οποία δεν εγκλιματίστηκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια, γυρνάει από ομάδα σε ομάδα με μορφή δανεισμού, ενώ ακόμη και όταν γυρνούσε στην Σαχτάρ ήταν σχεδόν πάντα εκτός των αγωνιστιών πλάνων του προπονητή Λουτσέσκου.

Τον Γενάρη του 2010, πριν ένα χρόνο, περίπου, δηλαδή, ο Νέρι προσπάθησε να βρει την "χρυσή τομή" με την Σαχτάρ ώστε να επιστρέψει στον Πειραιά, οι δύο σύλλογου είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Καστίγιο, αλλά την τελευταία στιγμή οι Ουκρανοί αύξησαν υπερβολικά τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τότε διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να "παγώσει" τις εξελίξεις και να "ναυαγήσει" ο δανεισμός του Λατινοαμερικανού μεσοεπιθετικού.

Ένα χρόνο, μετά, λοιπόν, ο Νέρι συνεχίζει την προσπάθεια του να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπάρχει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μεξικανού, είτε με μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ ή ακόμη και για το ενδεχόμενο αγοράς του Μεξικανού από τους ερυθρόλευκους. Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει την καλή διάθεση να φέρει πίσω τον Καστίγιο, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος επεξαργάζονται κάθε λεπτομέρεια αυτής της προοπτικής, αλλά για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει να γίνει, μόνο, με ευνοϊκούς (οικονομικούς) για τον Ολυμπιακό όρους.

Ο Νέρι Καστίγιο εν δράσει στον Ολυμπιακό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου