ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κάλεσμα στον μάγο!

Κάλεσμα στον μάγο!

Ο Νίκος Καραχάλιος έχει την επιθυμία να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι τον Φλεβάρη προς τιμή του Ζιοβάνι, η ΠΑΕ συμφωνεί και στον Ολυμπιακό ψάχνουν να ενημερώσουν τον Βραζιλιάνο. Τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.
Ο Νίκος Καραχάλιος έχει την επιθυμία να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι τον Φεβρουάριο προς τιμήν του Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, η ΠΑΕ έδωσε την συγκατάθεσή της και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος ψάχνουν να ενημερώσουν τον Βραζιλιάνο ώστε να δώσει το "παρών". Όλα τα χρήματα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Α' Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκου Καραχάλιου, στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε (29/12) για την οικονομική κρίση που περνάει ο σύλλογος, τονίστηκε πως τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε αστέρια του Ολυμπιακού και αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο "Γεώργιος Καραίσκάκης" (εν ενεργεία όλοι τους...), χωρίς, όμως, να γίνει γνωστό το κύριο θέμα της αναμέτρησης.
Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο Νίκος Καραχάλιος έχει την επιθυμία να διοργανώσει ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι στον Πειραιά.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος, λοιπόν, ψάχνουν να ενημερώσουν τον Βραζιλιάνο "μάγο", ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα του. Εφόσον ο Λατινοαμερικανός αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναμένεται να γίνει "σεισμός" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από την παρουσία του κόσμου.

Όλα τα χρήματα από αυτή την φιλική αναμέτρηση που θα είναι προς τιμή του σπουδαίου Ζιοβάνι θα δοθούν αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. ώστε να ορθοποδήσει οικονομικά.

Ο Ζιοβάνι εν δράσει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου