ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ανανεώνουν οι Τόρο και Αβραάμ

Ανανεώνουν οι Τόρο και Αβραάμ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να καλέσει μέσα στον Γενάρη τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ώστε να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και να μπει γενναία ρήτρα, που θα κόψει το "βήχα" σε επίδοξους μνηστήρες.
Αποτελούν δυο από τους "πυλώνες" του Ολυμπιακού και πάνω τους θα χτιστεί εν πολλοίς η ομάδα του μέλλοντος. Οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι Έλληνες, ψυχάρες και παικταράδες. Τέτοιους θέλει ο Ευάγγελος Μαρινάκης στην ομάδα, γι' αυτό και αναμένεται να τους "δέσει" για τα καλά στο μεγάλο λιμάνι.
Ο μεν πρώτος έχει συμβόλαιο ως το 2013 με ρήτρα που αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ, αλλά υπάρχει... κινητικότητα το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να του κάνει μια αναπροσαρμογή με περαιτέρω επέκταση, υψηλότερη ρήτρα και καλύτερες αποδοχές από τις 600.000 ευρώ τον χρόνο. Αν μη τι άλλο, ο Τοροσίδης είναι από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές (πιθανότατα και ο καλύτερος) και τεράστιο "κεφάλαιο" για τον Ολυμπιακό. Μέσα στον Γενάρη του 2011, θα κληθεί -όπως όλα δείχνουν- από την διοίκηση και θα βάλει την "τζίφρα" του.


Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να χαθεί στο μέλλον. Ο Έλληνας αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012, αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως, όμως δεν υπάρχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιό του. Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα τον καλέσει και θα του κάνει μια γενναία αύξηση, θα του... παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα και φυσικά θα μπει μια γερή ρήτρα, ώστε να κόψει το "βήχα" σε επίδοξους μνηστήρες το προσεχές διάστημα.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης θέλει Έλληνες παίκτες στον Ολυμπιακό, στόχος του είναι να εξελληνίσει το ρόστερ και η ομάδα να στηρίζεται σε παίκτες που πονάνε την φανέλα, παθιάζονται γι' αυτήν και αντιλαμβάνονται την ψυχοσύνθεση και τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης ομάδας. Τον Γενάρη αναμένονται τα σπουδαία και άπαντες περιμένουν να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δυο περιπτώσεις και να παραμείνουν οι δυο ποδοσφαιριστές για πολλά ακόμα χρόνια στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου