ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Παίρνει Μανιάτη

Παίρνει Μανιάτη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο, με τον παίκτη να προβάρει τα ερυθρόλευκα.
Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Μανιάτης.
Ο 24χρονος άσος είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Πειραιά, καθώς απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της απόκτησης του από τον Θρύλο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι θα βάλουν στα ταμία τους περίπου 500.000 ευρώ, ενώ θα πάρουν και κάποιος παίκτες δανεικούς από τον Ολυμπιακό, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια για σωτηρία.


Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία προσθήκη, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τον Θρύλο που βάζει στην... μηχανή του ένα πολυεργαλείο.

Βαλβέρδε και Μαρινάκης κρίνουν τα ανταλλάγματα...

Στην σημερινή συνάντηση Μαρινάκη και Βαλβέρδε αναμένεται να κριθούν εκτός όλων των άλλων και τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα δοθούν στον Πανιώνιο.

Βασικός υποψήφιος είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ έντονη είναι η φημολογία και για τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει του δεύτερου, οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να αποκτά κάποιον παίκτη από τον ΟΦΗ (Μονιάκη ή Γιακούμπου) και να τον παραχωρεί μαζί με τον Μήτρογλου στον Πανιώνιο.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους Ευάγγελο Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε.   

Μεταγραφή ουσίας!

Ο Γιάννης Μανιάτης μπορεί να βοηθήσει είτε ως δεξιός μπακ είτε ως ανασταλτικός χαφ, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει πολεργαλεία στην ομάδα του. Ο αρχηγός του Πανιωνίου αναμένεται παράλληλα, να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες προσαρμογής, καθώς έχει αρκετές παραστάσεις από την Super League.

Την ίδια ώρα, ο Θρύλος με την προσθήκη του Μανιάτη ενισχύει και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα που πάντα έχει ανάγκη από καλούς Έλληνες παίκτες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου