ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το φύλλο αγώνα του επεισοδιακού ημιτελικού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (VIDEOS)



Το φύλλο αγώνα του επεισοδιακού ημιτελικού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

 
Σε δεκαεπτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στο κλειστό της Πυλαίας, μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που διεκόπη, για περισσότερο από 2 ώρες, λόγω ρίψης κροτίδων και αντικειμένων, από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.
Το φύλλο αγώνα, όπως το συνέταξαν οι διαιτητές της αναμέτρησης κύριοι Χριστοδούλου, Φούφης και Σταματόπουλος έχει ως εξής:

«Πριν την έναρξη του αγώνα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μερικοί αναπτήρες, δύο μπαταρίες, δύο κροτίδες ήχου και καπνού και έγινε η πρώτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Στο 6.51 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου έπεσε μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού χωρίς τραυματισμό και έγινε η δεύτερη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση. 4.55 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου έπεσε ένα μπουκάλι με νερό και αναπτήρες στο πάγκο του Ολυμπιακού. Στο 3.07΄του ίδιου δεκαλέπτου έγινε τρίτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα λόγω ρήψεως πολλαπλών αντικειμένων (αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα). Ο κύριος Χριστοδούλου διέταξε προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια δέχτηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του προκάλεσε έντονο πόνο και οίδημα διαμέτρου 4ων εκατοστών. Βάλαμε πάγο στο κεφάλι του και τον εξέτασε ο κομισάριος γιατρός του αγώνα (κύριος Μούστος). Σε 15 λεπτά μπορούσε να συνεχίσει με την προϋπόθεση να φύγουν οι φίλαθλοι από το γήπεδο. Η αστυνομία ζήτησε χρόνο για να τους απομακρύνει χωρίς βία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η συνολική διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά.

Αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι ο αγώνας συνεχίστηκε από το σκορ (37-47).

Στη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν τα εξής: Πρώτο δεκάλεπτο (9.08) «Είναι Π... όλων των γαύρων οι μάνες» (10 φορές). Δεύτερο δεκάλεπτο (8.10) «Π... γιε Παπαλουκά» (7 φορές). (7.45) «Γ... ο Θρύλος και ο Πειραιάς». (3.40) «Γαύροι μ... γ... τον Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου