ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Άντε γεια, κομπλεξικά ζώα…

Άντε γεια, κομπλεξικά ζώα…
29/12/2010 21:06:32
Εδώ και μία ώρα , περίπου, έχει διακοπεί η αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο κλειστό της Πυλαίας, καθώς οι αιώνιοι κομπλεξικοί διέκοψαν αμέτρητες φορές το παιχνίδι, χτύπησαν με αντικείμενα τον Ίβκοβιτς και τον Χριστοδούλου με αποτέλεσμα να ζητηθεί από τους διαιτητές η εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί …


Πολύ σφιχτό και νευρικό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι αν και είχαν 8/11 δίποντα δεν κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ καθώς κάποια λάθη στην άμυνα αλλά και η απώλεια ελέγχου των ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Χαρακτηριστικό της «ποιότητας» του ματς είναι ότι ενώ στο πεντάλεπτο το σκορ ήταν 9-10 η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 13-17 ενώ στα αξιοσημείωτα ανήκουν οι μόλις δύο βολές που είχε εκτελέσει ο Ολυμπιακός. Η είσοδος του Σπανούλη λίγο πριν το τέλος άλλαξε τον ρυθμό και τις ισορροπίες στην επίθεση και έτσι ξεκίνησε και η δεύτερη περίοδος με τους φιλοξενούμενους να χτίζουν σταδιακά διαφορά (16-21). Στην συνέχεια, σειρά πήρε ο Κέσελ που άρχισε να εκτελεί έξω από τα 6,75 για να στείλει την διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό (29-18). Παράλληλα με Έρτσεγκ και Νεστέροβιτς υπήρχε απόλυτος έλεγχος στα ριμπάουντ ενώ ο Τεόντοσιτς έπαιρνε την θέση του Σπανούλη στην θέση του οργανωτή μαζί με τον Παπαλουκά για να φτάσει η διαφορά στο +14 (20-34). Από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε η αρχή του τέλος για τον ΠΑΟΚ καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν σοβαρευτεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου ενώ είχαν επιβάλλει και τον ρυθμό τους. Σε αυτό το διάστημα η διαφορά έφτασε στη μεγαλύτερη τιμή της (23-40) για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 25-40.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά και στο τρίτο δεκάλεπτο φτάνοντας ακόμα και στο +18 έχοντας κυριαρχήσει απόλυτα στον τομέα των ριμπάουντ και τον έλεγχο του ρυθμού. Παρόλα αυτά ένα μίνι επιθετικό μπλακ άουτ έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να μειώσει σε 33-47 με αποτέλεσμα ο Ίβκοβιτς να πάει time out για να δώσει νέες οδηγίες στους παίκτες του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι εύστοχοι και να πιέζουν στην άμυνα κλείνοντας ακόμα περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς (37-47) ενώ τον Ολυμπιακό , φανερά, τον είχαν επηρεάσει και οι συνεχόμενες διακοπές από ρίψεις αντικειμένων, γεγονός που ανάγκασε και τους διαιτητές να πάνε στα αποδυτήρια προσωρινά ,3’ 47’’ πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, μετά από τις τρεις προειδοποιήσεις κι ενώ ο Χριστοδούλου είχε δεχθεί και αντικείμενο στο κεφάλι, όπως και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς . Μετά από είκοσι λεπτά διακοπής, ο διαιτητής φώναξε τους Τόμιτς και Σταυρόπουλο με το Μίλαν να μην έχει πρόβλημα στο να συνεχιστεί το παιχνίδι, ωστόσο, η απόφαση ήταν ειλημμένη… Ο Χριστοδούλου ζήτησε εκκένωση για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου