ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΑ… ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ!

ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΑ… ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ!


Ευθεία απειλή – μήνυμα προς τις ομάδες τις Β’ Εθνικής έστειλε ο ΟΠΑΠ. Τους διεμήνυσε ότι αν δεν σταματήσει η κατάσταση με τα ύποπτα παιχνίδια και αν δεν βελτιωθεί η εικόνα του πρωταθλήματος ως προς την αξιοπιστία, θα διακόψει τη χορηγία! Αναστάτωση ανάμεσα στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας
Αυτά μεταφέρθηκαν από τον πρόεδρο την Ένωσης Β – Γ Εθνικής κατά τη διάρκεια του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/12.

Ο ΟΠΑΠ διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ισχύουσας χορηγικής σύμβασης αφού στις φετινές συμβάσεις περιέλαβε τη «ρήτρα αξιοπιστίας», η οποία υπάρχει στην ενότητα των εμπορικών δικαιωμάτων και αναφέρει ότι σε περίπτωση διασταύρωσης πληροφοριών από τον ΟΠΑΠ και από άλλες πηγές που αφορούν την προσυνεννόηση αποτελέσματος αγώνα, τότε η «ρήτρα αξιοπιστίας» δύναται να ενεργοποιηθεί και η χρηματοδότηση διακόπτεται.
Η προειδοποίηση του ΟΠΑΠ προκάλεσε αναστάτωση στους εκπροσώπους των ομάδων της κατηγορίας αφού ο οργανισμός είτε με τα χρήματα που δίνει απευθείας είτε μέσω της ΕΤ 3 που έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά τα χρήματα προέρχονται από τον ΟΠΑΠ, αποτελεί τον κυριότερο χρηματοδότη.
Το θέμα είναι ότι οι πρόεδροι των ομάδων για λόγους που όλοι λίγο – πολύ υποψιάζονται δεν «μπορούν» να δώσουν λύση στο πρόβλημα.
Αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν την μπάλα στην… εξέδρα. Ένα από τα μέτρα που πήραν είναι κάθε Δευτέρα, αφού έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική, να βαθμολογούν τους… διαιτητές ώστε να υπάρχει μια εικόνα για το αν φταίνε αυτοί για την κακή εικόνα του πρωταθλήματος!!!
Παράταση 6 μηνών στην έρευνα για τα στημένα
Παράταση έξι μηνών πήρε η προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, Π. Παπανδρέου, που άρχισε στα μέσα του φθινοπώρου για την υπόθεση των κατά την UEFA ύποπτων αγώνων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, το αποτέλεσμα των οποίων χειραγωγήθηκε για στοιχηματικούς λόγους.
Η έρευνα επρόκειτο να ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, όμως σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» το αποτέλεσμά της θα βγει το προσεχές καλοκαίρι.
Η υπόθεση είναι περίπλοκη αφού υπάρχουν πολλοί μάρτυρες και ύποπτοι. Επίσης, έχουν προστεθεί και άλλα 15 παιχνίδια που παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη τον Νοέμβριο.
(Πηγή) soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου