ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

To δώρο του Πάρντο

To δώρο του Πάρντο

Την ευχή ο νέος χρόνος να φέρει νέο συμβόλαιο και με τον Ολυμπιακό, έκανε ο Ούρκο Πάρντο.
Ο Βελγοϊσπανός πορτιέρο με δηλώσεις του στον Τύπο αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή του στον Θρύλο και μετά το καλοκαίρι, ενώ χαρακτήρισε την χρονιά καλή για εκείνον.
"Τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Χαρήκαμε κι εμείς που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου σε μια δύσκολη έδρα ενώ ξεφύγαμε και με 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας φυσικά είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και μετά τις γιορτές και να πανηγυρίσουμε στο φινάλε το νταμπλ", είπε αρχικά ο Πάρντο και συμπλήρωσε: "Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα.

Άρχισα να παίζω ως βασικός σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός κι αυτό είναι το σημαντικό. Ήξερα κι εγώ, όπως ξέρουν και όλοι, πως η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη. Χρειάζονται παιχνίδια για να μπορέσεις να δείξεις την αξία σου. Χαίρομαι που ακούω καλά σχόλια για μένα αλλά ξέρω πως δεν έχω πετύχει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να προσπαθήσω περισσότερο. Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή αλλά και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους".

Τέλος, για το δώρο που θα ήθελε με το νέο έτος ο Πάρντο είπε: "Το καλύτερο δώρο που μπορώ να περιμένω το 2011 είναι να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την ομάδα και να παραμείνω στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, είμαι ευτυχισμένος στον Πειραιά. Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Ολυμπιακός και το να μείνω θα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου