ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Οι πέντε "πιστολιές" της χρονιάς (PHOTO+VIDEO)

Οι πέντε "πιστολιές" της χρονιάς

Το RedPlanet.gr με αφορμή το φινάλε του 2010 αποφάσισε να σας θυμίσει τις πέντε καλύτερες "πιστολιές" του 2010 με βίντεο και το ανάλογο σχολιάκι. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.
Όσο να 'ναι χορτάσαμε από δαύτους την φετινή χρονιά. Πάντως, είχαν φαντασία και έκαναν τις "ματσακονιές" τους με διάφορους τρόπους, απλά διάλεγαν πάντα το ίδιο "θύμα". Ξέρουμε, ξέρουμε, "οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να μιλάνε για την διαιτησία". Εντάξει, το παπαγαλίσαμε καλά;
Φεύγει το 2010 (άντε, στο καλό!) και είπαμε να θυμηθούμε λίγο τις "ομορφιές" που ξεχώρισαν κατά το έτος αυτό. Η λεγόμενη... παράγκα (καλά την ονομάσαμε;) πήγε "περίπατο" από νωρίς και την θέση της πήρε το κτίριο της Τζάιαντ από τη Λάμψη! Παραμερίζουμε Ντάκους (με Άρη), Δαλούκες (πάλι με Άρη) και λοιπούς άλλους "ομορφάντρες" και ασχολούμαστε ολίγον τι με τα καλύτερα "φιντάνια", που σφύριξαν τα ματς του Ολυμπιακού την φετινή χρονιά.

Κάνοντας το σχετικό ξεσκαρτάρισμα και διαλέγοντας τα καλύτερα, παρατηρούμε τον... ροπαλοφόρο να χτυπάει γερά για μια ακόμη φορά στην φετινή πρεμιέρα (μην ξεχνάμε επιπλέον το περσινό ακυρωθέν γκολ του Μήτρογλου στο 1-1 του Φαλήρου), τον... Father να λέει στον κολλητό του "που πας ξυπόλητος στ' αγκάθια" στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, την ομάδα του φέροντα "μύστακα τσιγκελωτό" να κάνει και εκείνη το "κομμάτι" της στο 1-1 του Παγκρήτιου και την εκ Θράκης εκπρόσωπο να το παίζει... τροχονόμος μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Επίσης, είχαμε και τον... αστεράτο Θάνο στο ματς με τον Ατρόμητο στο Φάληρο. Εντάξει, περασμένα ξεχασμένα και με ελαφρά δόση χιούμορ όλα αυτά στο φινάλε του έτους, αλλά να μην μας περνάνε και για... ξεχασιάρηδες (τί άλλο;).

Ξεκινάμε λοιπόν...

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι, κάνοντας την αρχή από το Παγκρήτιο. Στις 20 Φλεβάρη, ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στο Ελληνικό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ και την ίδια στιγμή η ποδοσφαιρική ομάδα έπαιζε εν πολλοίς τα ρέστα της με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με κεφαλιά "ψαράκι" του Τοροσίδη στο 28' έπειτα από χαμένο πέναλτι του Λούα Λούα, αλλά λίγο πριν την ισοφάριση των γηπεδούχων στο 85' με τον Μπούντιμιρ ο αγαπημένος Ηλίας Σπάθας... ντράπηκε να σφυρίξει και δεύτερη φορά την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Σίλβα Τζούνιορ στον "Τόρο".



Εν συνεχεία, το "μενού" περιλαμβάνει Ξάνθη. Εντάξει, κακός ο Ολυμπιακός, με χίλια μύρια προβλήματα, όμως οι "πιστολιές" είναι άλλο θέμα. Κόντρα στο δήθεν αδελφό σωματείο, οι Πειραιώτες απώλεσαν και τις τελευταίες ελπίδες τους για τον τίτλο, μένοντα στο 0-0 με την ομάδα της Θράκης. Δίκαιο; Μάλλον όχι, αν δεχτούμε ότι πολύ κακώς ο Βασίλης Παμπορίδης δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών στην χερούκλα του Σουάνη στην κεφαλιά του Ζεβλάκοφ στο 62ο λεπτό. Ο ρέφερι από το Κιλκίς ήταν κοντά όμως υπέδειξε "παίζετε" και μην τον είδατε τον Παναή...



Φέτος, το "γλέντι" ξεκίνησε από νωρίς και "θύτης" ήταν ο... ροπαλοφόρος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο. Πρώτα, ο Σταθόπουλος αρνείται πέναλτι στον Αριέλ Ιμπαγάσα στο 53' προτού ο Μήτρογλου χάσει την ευκαιρία που είναι για να τραβάς τα βυζιά σου (μάθαμε κιόλας ότι υπάρχει... πλεονέκτημα στο πέναλτι) και λίγο μετά ο... 10 του Ηρακλή για κάποιον ανεξήγητο λόγο κρατάει τον Φετφατζίδη μέσα στην περιοχή και τον πετάει κατάχαμα. Ούτε και σε αυτή την φάση τίποτα το... επιλήψιμο και άπαντες ασχολήθηκαν με τον Σολτάνι και τα "καρύδια" του "γηραιού", που νίκησε 2-1 με ανατροπή.



Προτελευταίος, έρχεται ο μέγιστος, ο τιτανοτεράστιος, ο Κερκυραίος... Ναι, για τον Τάσο Κάκο ο λόγος, ο οποίος διαιτήτευσε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ φέτος και "χάρισε" εν πολλοίς τη νίκη στην ομάδα του με 2-1. Ο Μιραλάς έβαλε το γκολ της χρονιάς, ο Σισέ ισοφάρισε με πέναλτι (;), το οποίο φέρεται να έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (πήρε και κόκκινη), ενώ στο ξεκίνημα της συγκεκριμένης φάσης... πιθανολογούμε ότι υπάρχει οφσάιντ του Λουίς Γκαρσία. Ο Ακρίβος ήταν ο... λάινσμαν! Όσο για την φάση με τον Φουστέρ και την αγκωνιά του Χριστοδουλόπουλου στον Αβραάμ, δεν βαριέστε, καλή καρδιά...



Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος έρχεται ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Κατά την γνώμη του υπογράφοντος, μακράν η χειρότερη διαιτησία φέτος σε ματς του Ολυμπιακού και ειδικά μέσα στο Φάληρο. Πρώτα, δίνει... κίτρινη κάρτα στον Ολιβέιρα σε αλά Μούι Τάι αγκωνιά στη "μάπα" του Φουστέρ στο 28' και πέντε λεπτά μετά ο Τάτος κάνει πέναλτι στον Μιραλάς, ο ρέφερι το σφυρίζει, αλλά... ξεχνάει να δείξει δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου. Hello, με εννέα από το μισάωρο θα έπαιζαν... Ε, είπε να δείξει και μια κόκκινη αλλά σε λάθος άνθρωπο, αφού στο 68' απέβαλε αναίτια τον Ντουντού για αγκωνιά, όταν ήταν καθαρή διεκδίκηση της μπάλας με παίκτη του Ατρομήτου και στην χειρότερη είχαμε φάουλ άντε και μια κίτρινη. Να μην ξεχνάμε το ύφος χιλίων καρδηναλίων του Γρεβενιώτη ρέφερι σε όλο το 90λεπτο...



RedPlanet..gr - Tα λάθη του Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
Υ.Γ. Λατρεύουμε τα υστερόγραφα, αλλά εδώ θα εμπιστευτούμε τους Κινέζους και θα αφήσουμε την φωτογραφία να "μιλήσει" από το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρωταγωνιστές οι Φυτανίδης και Μοδέστο. Άντε, καλή χρονιά!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου