ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η αγωνία κορυφώνεται!

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά. Η Τρίτη (26η Απριλίου) είναι η μέρα της κρίσης για τον Γιώργο Πρίντεζη, η οποίος θέλει μεν σαν τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, πλην όμως η υπόθεση του παραμένει «κολλημένη». Παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, η ουσία είναι πως η Μάλαγα δεν έχει αλλάξει σε τίποτα τη στάση της, ενώ και ο παίκτης είναι ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του.


πριντεζης
Θυμίζουμε πως δύο φορές η «δουλειά» χάλασε με ευθύνη των Ισπανών, οι οποίοι τη τελευταία στιγμή αύξησαν τις απαιτήσεις του. Την πρώτη ενώ είχαν συμφωνήσει να τον δώσουν δανεικό στον Ολυμπιακό, του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιο του, ώστε να γλιτώσουν από το 1,2 εκατομμύριο ευρώ του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του.
Τη δεύτερη ενώ είχαν συμφωνήσει να του δώσουν 600.000 ευρώ ως αποζημίωση και τους μισθούς που του χρωστάνε τη τρέχουσα περίοδο (με τον τρίτο να δίνεται από τον Ολυμπιακό), τελικά αξίωσαν την αφαίρεση των δύο φετινών μισθών.
Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Κάθε πλευρά παραμένει «ταμπουρωμένη» και σίγουρα στη πιο δύσκολη θέση είναι η Μάλαγα, γιατί δίνει πάρα πολλά λεφτά για έναν παίκτη που από τη μία δεν χρησιμοποιεί και από την άλλη, πρέπει να τον πληρώσει βάσει συμβολαίου και την επόμενη σεζόν.
Αυτό δίνει την ελπίδα, πως ίσως κάτι αλλάξει τη Τρίτη και βρεθεί η «χρυσή τομή», μεταξύ του Πρίντεζη και της ομάδας της Ανδαλουσίας.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου