ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το ραντεβού και οι πρώτες αποφάσεις

Το ραντεβού και οι πρώτες αποφάσεις

03/05/2011

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για την υλοποίηση των μετεγγραφών του, έχοντας άλλωστε και την πολυτέλεια να ζυγίσει όλες τις περιπτώσεις και μετά να "χτυπήσει", αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει τους ανθρώπους του. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού στόχος είναι στην προετοιμασία του καλοκαιριού ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει τα περισσότερα ή όλα τα "όπλα" του δίπλα του, ώστε να φτιάξει την ομάδα όσο καλύτερα θέλει.

Στο πλαίσιο αυτό, αυτό το διήμερο αναμένεται μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Βαλβέρδε-Μαθία-Κοβάσεβιτς. Ο σκοπός είναι τα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και να παρθούν ορισμένες αποφάσεις. Κατά κύριο λόγο θα αφορούν σε πρώτη φάση εσωτερικά θέματα, μιας και θα πρέπει να υπάρξει ένα σχετικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και μετά να γίνουν οι κινήσεις. Αυτό άλλωστε είναι και το λογικό.

Οι Ζαϊρί-Πάρντο και Μπράβο δύσκολα θα ανανεώσουν (οι δυο τελευταίοι με υπαιτιότητά τους...), ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Ρόμενταλ-Γ. Παπαδόπουλο-Πάντελιτς και Ουρτάδο. Θα βάλουν κάτω τα δεδομένα, θα συζητήσουν το ποια ακριβώς θα είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία θα χτιστεί ο Ολυμπιακός της ερχόμενης τριετίας και μετέπειτα θα φανεί το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν!

Στόχος είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να είναι μέχρι 27 ετών το πολύ (με κάποια εξαίρεση βέβαια...) και να μην θέλουν απλά να κολλήσουν τα τελευταία τους ένσημα. Ποδοσφαιριστές με φιλοδοξία, όρεξη για μπάλα και διάθεση να προσφέρουν στον Ολυμπιακό, αυτό είναι το πλανό για όσους βρουν "στέγη" στο λιμάνι.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, προτίθεται να ακολουθήσει κατά γράμμα τις επιλογές του Βαλβέρδε (κατά κύριο λόγο) και των Μαθία-Κοβάσεβιτ, διότι τους πιστεύει πάρα πολύ. Μάλιστα, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η συνεργασία τους είναι αγαστή και αυτό ικανοποιεί πάρα πολύ τον ισχυρό άνδρα της ομάδας. Ο ίδιος θέλει να φέρει όσους παίκτες του εισηγηθούν και να χτιστεί ένα σύνολο, το οποίο θα τσακίσει τους αντιπάλους της στην Ελλάδα και θα έχει μια αξιοσέβαστη πορεία στην Ευρώπη.
www.thrylos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου