Το έχει ξανακάνει στις αρχές της περιόδου. ΜΠΟΡΕΙ και σήμερα! Ο Θρύλος καλείται απόψε στο ΟΑΚΑ να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τον Παναθηναϊκό και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των τελικών. Πόση αστοχία μπορεί να έχει και σήμερα;

Την Πέμπτη οι παίκτες του Ίβκοβιτς... έσπασαν τα στεφάνια στο ΣΕΦ, όμως, σήμερα πρέπει να ξαναβρούν την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωση που θα τους οδηγήσουν στη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Γι' αυτούς, τον κόσμο και τη διοίκηση του Θρύλου... Τρεις φορές φέτος γονάτισαν τον ΠΑΟ, μπορούν και πρέπει να το ξανακάνουν.

Ακόμα και με «γκρίζους» να σφυρίζουν περίεργα, ο Ολυμπιακός οφείλει πρώτα να διορθώσει τα δικά του λάθη και να φέρει το ματς στο μέτρα του. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης. «Εχουμε την ευκαιρία και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε». 

Με μεγαλύτερη βοήθεια από τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μεγάλη τύχη να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ. Κι όπως έλεγε ο Μίλος Τεόντοσιτς, η κατάσταση είναι στα χέρια τους. Αυτοί έχασαν το αβαντάζ της έδρας, αυτοί πρέπει να το πάρουν πίσω.

Ο κόσμος πάντως, και η διοίκηση στήριξαν έμπρακτα την ομάδα. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έστειλαν μήνυμα με την παρουσία τους στο ΣΕΦ, ενώ και 200 οπαδοί της Θύρας 7 εξέφρασαν στους παίκτες την πίστη τους για το (νέο) διπλό.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Φούφης, Ψαριανός.