ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Έχουμε χορτάσει από καταδίκες»

«Έχουμε χορτάσει από καταδίκες»

01/05/2011
«Έχουμε χορτάσει από καταδίκες» 
«Να βγουν να καταδικάσουν τα επεισόδια; Καληνύχτα! Έχουμε χορτάσει από καταδίκες…».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, μέσω του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ζήτησε ενέργειες –και όχι λόγια- από τους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου για να μπει ένα τέλος στα όσα έγιναν και χθες στο ΟΑΚΑ.

«Αυτοί που φταίνε τι κάνουν; Πότε πια θα γίνει κάτι; Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος και να κλαίμε; Ποδοσφαιριστής ή φίλαθλος; Έβλεπα να μπαίνουν στο γήπεδο λες και είναι σε πάρκο! Μπαίνουν μέσα και δεν ξέρει κανείς τι κουβαλάνε!», τόνισε στους 94.6 συγκλονισμένος από τις χθεσινές εικόνες στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών…

«Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι να φέρουμε κάποιον άλλον από το εξωτερικό να κάνει κουμάντο. Από την Αγγλία, την Γερμανία. Κάτι να κάνουμε να επιστρέψει ο απλός κόσμος στο γήπεδο», συμπλήρωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος…

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΣΑΠ, Στέλιου Γιαννακόπουλου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

«Ό,τι και να πούμε πάλι είναι λίγο. Η εικόνα μίλησε… Για άλλη μια φορά ένιωσα άσχημα με αυτά που είδα. Εικόνες π[ου θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και θα γίνουμε ρεζίλι. Οι ποδοσφαιριστές είναι όμηροι μέσα στον εργασιακό τους χώρο! Και όλοι, όμως, περιμένουμε από αυτούς να κάνουν κάτι.. Αυτοί, όμως, που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους δεν κάνουν κάτι…

Και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πήγε γιατί υπήρχε φόβος να γίνουν επεισόδια. Πείτε μου εσείς πότε θα γίνει κάτι; Αν σκοτωθεί κάποιος παίκτης; Τότε, ίσως να κάτσουμε όλοι σε ένα τραπέζι. Ίσως τότε να εφαρμοστούν οι νόμοι και να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται.

Φωνάζουμε, αλλά! Εάν δω ότι φωνάζω και δεν με ακούει κανείς θα σκεφτώ ξανά για το «τι θα κάνω»… Δεν σκέφτομαι την παραίτηση, αλλά να δω πως θα ευαισθητοποιηθούν αυτοί που έχουν τις τύχες στους αθλήματος.

Δεν βλέπω να επιβάλλεται καμία τιμωρία. Χθες είδα πολλούς αστυνομικούς και ο κόσμος όμως έμπαινε στον χώρο του γηπέδου, λες και ήταν σε κάποιο πάρκο. Τα βλέπουν έξω και γελάνε.

Παλιά λέγαμε να μπουν οι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδα. Και τώρα όμως που μπαίνουν αυτοί, δεν μπαίνουν οι μικροί. Τόσες μεγάλες είναι οι πιέσεις που δέχονται και δεν τους αφήνουν;

Προσπαθούν τα παιδιά που συμμετείχαν στο EURO για να αλλάξουν τα πράγματα. Εάν όμως δεν τους εκμεταλλευτούμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν ειδικό βάρος, πότε θα κάνουμε κάτι; Στις 16 του μηνός έχουμε Γενική Συνέλευση. Είναι όλοι καλεσμένοι να έρθουν και να μιλήσουμε να βρούμε λύσεις. Να δούμε τι θα κάνουμε, και να προτείνουμε…

Δεν περιμένω σήμερα να μιλήσει κάποιος από την ΕΠΟ, από την Σούπερ Λίγκα… Κάποιος που να έχει τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια του. Να βγουν και να καταδικάσουν τα επεισόδια; Καληνύχτα… Έχουμε χορτάσει από καταδίκες.

Εάν –λοιπόν- δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι, να φέρουμε –τότε- κάποιον από τον εξωτερικό να κάνει κουμάντο. Από Αγγλία, Γερμανία… Κάτι να κάνουμε να επιστρέψει ο απλός κόσμος στο γήπεδο.

Αυτοί που φταίνε τι κάνουν; Πότε θα γίνει κάτι; Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος και να κλαίμε; Ποδοσφαιριστές ή φίλαθλος; Μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και δεν ξέρει κανείς τι κουβαλάει!»


-Για την απεργία η οποία δεν έγινε:

«Εάν δείτε τις ομάδες οι ποδοσφαιριστές των οποίων δεν συμμετείχαν, θα καταλάβετε τον λόγο. Δεν προχωρήσαμε στην απεργία γιατί θα επικρατούσε κομφούζιο, κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Οι ποδοσφαιριστές ενημερώνονται για τα θέματα από εμάς κάθε εβδομάδα. Κάνουμε επισκέψεις μια-μια στις ομάδες όλων των κατηγοριών. Έχουμε ενημερώσει 45 ομάδες μέχρι τώρα και συνεχίζουμε…»


-Για την σκέψη των ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο σε περίπτωση επεισοδίων:

«Θα πρέπει με κάποιον κανονισμό στο ΚΑΠ να προβλέπεται ακόμη και αυτό για να μην τιμωρηθεί κάποιος παίκτης. Ίσως και αυτό να ‘’παίζει’’ στο μυαλό των παικτών. Είναι μερικοί παίκτες που θα φοβούνται για το μέλλον τους εάν κάνουν κάτι τέτοιο».

-Για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:
«Ίσως να είπε τα πράγματα όπως αισθάνεται με τη λάθος έκφραση, όμως… Είναι και τα νεύρα και η ένταση της στιγμής. Δεν θέλω να το σχολιάσω…»
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου