ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ακόμη δεν «φυσά»

Ακόμη δεν «φυσά» 

26/2/2012

Ακόμη δεν «φυσά»
Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ΑΕΚ μετά την ανασταλτικού χαρακτήρα ποινή που της επιβλήθηκε από την UEFA για ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να κρατά κλειστά χαρτιά για το αν και πότε θα βάλει χρήματα. Πέραν του δανείου που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης, απαιτούνται άλλα 4 εκατ. ευρώ μέσα στο Μάρτιο για να αποφύγει η «Ένωση» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Πολλοί θεωρούν-και μάλλον όχι άδικα-πως ενδεχόμενη κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να συνεισφέρει οικονομικά θα παρασύρει και τους υπόλοιπους πρώην συμμετόχους του στην ομάδα του 2004, αλλά μέχρι τώρα παραμένει αδρανής.

Δημοσίευμα του «Goal» αναφέρει πως ο Χιώτης εφοπλιστής περιμένει να βάλει ο Τάκης Κανελλόπουλος 250.000 ευρώ που φέρεται να του χρωστάει. Όπως αναφέρεται, το συγκεκριμένο ποσό είχε πει σαν εγγύηση από τον κ. Κανελλόπουλο για το δάνειο που εξασφάλισε η ΠΑΕ από την «Ασπίδα» και το οποίο αποπληρώθηκε από τον Νίκο Νοτιά το Νοέμβριο, καθώς φέρεται να κατέβαλε 1,2 εκατ. ευρώ καταβάλλοντας τις προσωπικές εγγυήσεις και των υπολοίπων μετόχων.

Σε πρώτη φάση, πάντως, το ΔΣ της ερχόμενης εβδομάδας θα εγκρίνει τους όρους της εξασφάλισης δανείου μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να εκταμιευτούν άμεσα τα χρήματα. Πιθανότατα θα δεσμευτούν τα τηλεοπτικά έσοδα της ΠΑΕ για το υπόλοιπο της σεζόν (1,2 εκατ. ευρώ), πιθανώς κι ένα μέρος από αυτά της επόμενης περιόδου ή χρήματα από ενδεχόμενη πώληση παίκτη. Εφόσον εκταμιευτούν τα χρήματα, θα δοθεί επιταγή 400.000 ευρώ στην Εφορία για να μην υπάρξει νέο πρόβλημα με τα εισιτήρια, ενώ θα γίνουν πληρωμές. Επίσης θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να δοθούν εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το ματς της 24ης αγωνιστικής, αν και οι «πράσινοι» πιθανότατα θα αρνηθούν υπό το φόβο επεισοδίων και τιμωρίας.

Οι επίδοξοι «σωτήρες»

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον, επειδή για να πάρει την αδειοδότηση η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν μπορεί να ποντάρει σε νέο επενδυτή, συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον Τούρκι Αλ Σουντάιρι να εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΠΑΕ, ενώ φήμες εμπλέκουν και δύο Έλληνες εφοπλιστές με τους οποίους έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Όσο για τον μεσίτη Γιάννη Μπεθάνη, δεν επιβεβαιώνεται πρόθεσή του να επενδύσει στην ΠΑΕ, αλλά κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμπλακεί στο θέμα του γηπέδου. Όλα αυτά τα ζητήματα, ωστόσο, θα προχωρήσουν αν κι εφόσον οι μέτοχοι της ομάδας του 2004 βάλουν χρήματα και εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.

Υπάρχει και ματς…

Για μία ακόμη εβδομάδα, το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα για την ΑΕΚ. Σήμερα το απόγευμα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr) η «Ένωση» υποδέχεται χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ, σε ένα ματς με παγίδες, αφού ενδεχόμενο στραβοπάτημα, ειδικά αν είναι ήττα, θα βάλει την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου σε μπελάδες ακόμη και για αυτή την πρόκριση στα πλέι οφ.

Εκτός πλάνων του προπονητή είναι ο τιμωρημένος Κοντοές και οι τραυματίες Κλωναρίδης, Γκούντγιονσεν, Μπουγαΐδης και Εγγλέζου, καθώς και ο Χοσέ Κάρλος που μετέβη στην Ισπανία λόγω προσωπικού προβλήματος. Το πιθανότερο σχήμα είναι το εξής: Αραμπατζής (τερματοφύλακας), Γεωργέας (δεξί μπακ), Καράμπελας (αριστερό μπακ), Δέλλας, Μανωλάς (στόπερ), Ρίκκα, Καφές (κεντρικά χαφ), Βάργκας (επιτελικό χαφ), Λεονάρντο (αριστερός μεσοεπιθετικός), Σιαλμάς (δεξιός μεσοεπιθετικός), Λυμπερόπουλος (σέντερ φορ).

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Φούντας.

Σύμμαχος της ΑΕΚ είναι η παράδοση, καθώς μετρά 28 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες ως γηπεδούχος απέναντι στον ΟΦΗ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου