ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Μας κάνουν πόλεμο…»

«Μας κάνουν πόλεμο…»

26/2/2012

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ...

 

«Μας κάνουν πόλεμο…»
Τη δυσαρέσκειά του για την κλήση του σε απολογία εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε «πηγαδάκι» του με παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος προπονητής θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε περί… στοχευμένων καρτών στο ματς με τον Εργοτέλη.

«Είμαι τόσα χρόνια προπονητής, αλλά στην Ελλάδα μαθαίνω καθημερινά καινούρια πράγματα. Είδατε ότι με κάλεσαν σε απολογία. Συνεχίζουν να μας πολεμούν και να μας δημιουργούν προβλήματα με κάθε ευκαιρία. Αυτό πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας και να είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν έχω καταλάβει τι τόσο περίεργο είπα και με κάλεσαν. Θα τους πω στην απολογία μου ό,τι περίεργο έχω ζήσει στην Ελλάδα. Κι εγώ και εσείς και η ομάδα συνολικά αντιμετωπίζουμε προβλήματα από τους αντιπάλους μας, ενώ αυτοί μένουν ανενόχλητοι», έλεγε στους παίκτες του ο Φερέιρα, που του απαντούσαν: «Ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τίποτα δεν μας προκαλεί πλέον έκπληξη. Δεν θα σου κάνουν τίποτα. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας, ό,τι κι αν κάνουν».

«Ψήνεται» συνάντηση

Πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Παναθηναϊκό. Ορισμένοι εκ των μετόχων αναμένεται να συναντηθούν, πιθανώς παρουσία και άλλων επιφανών φίλων του «τριφυλλιού», λίγες ημέρες νωρίτερα. Φήμες θέλουν το ραντεβού να γίνεται 2 ή 5 Μαρτίου, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί όλοι οι μέτοχοι επ’ αυτού.

Οι περισσότεροι εκ των μετόχων, με πρώτο τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως αν έστω κάποιοι εξ αυτών καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, θα βρεθεί μία λύση προτού να είναι αργά. Υπολογίζεται πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ και τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, ειδάλλως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα είναι δεδομένος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης, που είναι οι περισσότερο «ζεστοί» για την εύρεση λύσης, έχουν αναλάβει να κάνουν επαφές με μετόχους και οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η κατάληξη στην προσπάθεια εξασφάλισης δανείου. Μπορεί να μην είναι καθόλου εύκολο να πάρει ο Παναθηναϊκός 15 εκατ. ευρώ, αλλά ίσως καταφέρει να πάρει ένα μικρότερο ποσό για τις άμεσες ανάγκες του.

Δύσκολα θα πει το «ναι» στην ΑΕΚ

Φήμες θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, προφανώς για να επωφεληθεί οικονομικά. Πάντως οι «πράσινοι» δεν δείχνουν, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, πρόθεση να πάρουν εισιτήρια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κίνδυνο επεισοδίων που συνεπάγεται η συνύπαρξη οπαδών των δύο ομάδων στον ίδιο χώρο. Ενδεχόμενη τιμωρία για επεισόδια δεν θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί σε μία εβδομάδα, αλλά στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να παίξουν ξανά χωρίς κόσμο (ήδη θα συμβεί την ερχόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ) ή να πληρώσουν βαρύ χρηματικό πρόστιμο σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου