ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ με Αβραάμ, 6-8 μήνες εκτός

ΣΟΚ με Αβραάμ, 6-8 μήνες εκτός

Έξι με οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Τεράστιο πλήγμα στον Ολυμπιακό.
Άσχημα είναι τα νέα από την Πολωνία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Ολυμπιακό...
 
Ο 28άχρονος στόπερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο γόνατο στο 19ο λεπτό σε μία μονομαχία με τον Λεβαντόβσκι. Ο Αβραάμ συνέχισε κανονικά το ματς μέχρι το 36', όταν και αντικαταστάθηκε από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Για περίπου δεκαεπτά λεπτά, δηλαδή, ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου αγωνιζόταν τραυματίας, στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Πολωνία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Αρχικά, οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως υπέστη μία απλή κάκωση στο γόνατο, αλλά τελικά το πρόβλημα τραυματισμού αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (8/6) σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Το Σάββατο (9/6) ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για την πειραϊκή ομάδα. Αυτός είναι ο σοβαρότερος τραυματισμός στη μέχρι τώρα καριέρα του Αβραάμ κι ας ελπίσουμε ο τελευταίος.

Πλέον, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού "τινάσσεται στον αέρα", καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν άμεση ενίσχυση στα μετόπισθεν.



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου